11-11-08

Door weer en wind !

Na zo een tijdje niet meer gelopen te kunnen hebben , dan houd regen en wind je zeker niet meer thuis . Alhoewel ik op 5.30 u uit mijn bedje was en even langs de voorduer de situatie buiten ging bekijken , ik toch besloot om nog even te wachten . Het regende pijpenstelen , wind waar je onmogelijk fatsoenlijk in kon lopen . Dus nog even een filmpke bekeken van gisterenavond , Mission Impossible 2 , een overdreven actie film die ik al wel ééns gezien had . 7.15 u spurte ik naar boven en trok mijn loopspullen aan . Alles was buiten al wel geminderd . Minder regen en minder wind . Het gingen vandaag versnellingen worden , maar niet op de piste , want die is over de hele dag gesloten en zeker zo vroeg in de morgen . Dus moest de garmin mij vandaag door deze training leiden . 2.5 km losgelopen / 5 x 20/40 versneld / 2 km loslopen / 5 x 40/60 versneld / 2 km loslopen / 5 x 20/40 versneld / 2 km loslopen / 5 x 40/60 versneld / en dan de rest rustig naar huis gelopen . Goed voor een 13 km . 11 nov.
mol - achterbos - sluis - gmpel - mol

Thuis gekomen stond de tafel al gedekt . Dus zeer snel douchen om dan met ons peggy te kunnen ontbijten . Zij is nu wel haar training aan het afwerken . Ook versnellingen !

Eindhoven 2009 !

Er komt een stemming zoals beloofd voor de najaarsmarathon , al zijn er niet of bijna geen voorstellen gekomen op de weblogunite om in het najaar naartoe te gaan . Tot nu toe is er de de leie maratho en de marathon van amsterdam en natuurlijk die van eindhoven . Voor mij persoonlijk liggen alle 3 de keuze's me . Maar voor Eindhoven ga ik zeker en dan nog die er gekozen wordt . Maar omdat ik weet dat er nu al zeker redelijk veel bloggers ook naar Eindhoven gaan heb ik weer in het Eden crown hotel een 10 kamers in optie genomen . Hier hebben we weer dezelfde conditie's als dit jaar . Voor interessen kan je vanaf nu al reserveren met de vermelding webloglopers . Zo geniet je van de fikse korting zowel op de kamer als het buffet op zaterdag avond . Mail me en ik stuur je de info door voor reservatie .

Ik ga hier ons snelle wendy hazen op haar éérste marathon !

Maar laat zeker de stemming die op de weblogunite zal verschijnen , je ultieme beslissing zijn . Hier zal altijd de grootste groep aanwezig zijn . Dat zou toch moeten  ! Ik ga voor de leie marathon en ik ga die ook bij onze club aan prijzen . Ik bewonder het hoe kleine clubs het toch opnemen met de organisatie van een marathon tegenover de groots opgezette en flink gesponsorde marthons in de grootsteden ! Ik wens ze heel veel succes toe ! In mijn binneste hoop ik dat deze uit de bus komt !

En nog heel veel succes aan al de lopers die in Deinze aan de start staan voor de halve marathon ! Ook hier zijn weer veel bloggers !!

 

 

 

10:45 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (11) |  Facebook

Commentaren

intervallen Bij mij zorgt de Garmin altijd voor de intervallekes, tenminste voor de afstand en tijden, wij hebben in de buurt geen piste. Dat lukt altijd perfect, je moet alleen lange stukken weg hebben, de vaart is ook een optie.
Jou plannen voor volgende jaar zijn weer schitterend, ik volg de meerderheid.

Gepost door: Edith | 11-11-08

in Mechelen scheen vanmorgen het zonneke vollenbak, dus ben er ook maar weer op uit getrokken ;-) Ik gebruik ook altijd de Garmin voor de intervallen, wegens geen piste ter beschikking, maar dat gaat meer dan prima hoor!

Gepost door: Ruthje | 11-11-08

INTERVALLEN Vandaag begin ik ook aan mijn nieuwe schema coach. Intervalleke staat ook op programma. Ik zal er bij leven en welzijn zijn in Eindhoven.

Gepost door: Dirk De Groof | 11-11-08

Mijn kamerke in eindhoven is al gereserveerd! En nu ik Deinze weet liggen lom ik zeker nog eens supporteren!!! Groetjes

Gepost door: Wendy | 11-11-08

Regen en wind, Gelukkig dat er zoiets bestaat als een garmin,je kan dan versnellingen doen wanneer je maar wil.Zoveel regen en wind is nie leuk maar kzou er ook doorlopen hoor.

Gepost door: anita | 11-11-08

zonder Garmin maar met frisse moed,het nieuwe seizoen tegemoed! Ik zie dat Eindhoven weer op jullie verlanglijstje staat,wel ook bij mij,eerst bijleren in april in Antwerpen om in Eindhoven een goede te lopen?!Ik ga jullie daar wel tegen komen waarschijnlijk!
grz
Patrick

Gepost door: Patrick | 11-11-08

Vindt het knap dat je het kunt opbrengen om in de ochtend te gaan lopen, ik heb het ook eens geprobeerd en ben na 100mtr weer terug gegaan. En wat betreft het instellen van de hartslag horloges...daar kom ik niet uit. Ondanks dat ik het boekje 4x heb gelezen.

Gepost door: Fred | 12-11-08

Zie jij dan niet af met zo'n weer ??? Jij TAAIE !!! :-) knappe training !

Gepost door: Katrien | 12-11-08

Eindhoven raar dat ik daar precies nooit geraak; ook volgend jaar zal ik passen in de lampenstad ...

Gepost door: geert | 12-11-08

Eindhoven is me te druk; ik ga voor de Leiemarathon.
Ik las dat je Wendy gaat hazen maar volgens mij zal ze op haar debuut een tijd neerzetten van rond de 3u15 à 3u20. Ze is nog volop progressie aan het maken, ze is nog jong. 't Is nog maar de vraag of jij ze zal kunnen volgen. Ik zou het risico niet nemen.

Gepost door: Nico | 13-11-08

Zuiderzeemarathon Volgens mij had Julie of Ruthje de Zuiderzeemarathon als tip meegegeven; die kan je dan ook vermelden dan zijn er al meer keuzes.
Er is ook nog de In Flanders Field marathon maar deze is ook kleinschalig (een beetje zoals de Leiemarathon).

Gepost door: Spencerwoman | 14-11-08

De commentaren zijn gesloten.