12-11-08

Op slechte pad....

naamloosNe mens probeert anderen verder te helpen met schema's te maken voor hen , en wat brengen ze dan mee als kadeau.......Ne framboise en ne kriek  ! Als er nu iets is wat bij ons niet lang in de ijskast ligt , dan zijn het deze twee godelijke dranken . Enzo geraakt ne mens op het verkeerde pad . Maar terwijl ik deze soldaat maakte heb ik nog een beetje aan zijn schema zitten prutsen , en als niet goed is ....weet hij aan wat het ligt ! Met veel dank aan Peter maes .

Vandaag dadelijk na het werk een snelle duurloop gedaan . 9 km tegen 4.55 min/km . En volgens garmin bijna perfect op tempo gelopen . naamloos

De éérste km was om een beetje warm te lopen en om bij ons de spoorweg over te zijn . Maar de andere kilometers zijn op een paar sec. na het zelfde . 

Morgen een duurloopke van 15 - 16 km heel traag !! We zijn weer goed in de running !

Vergeet ook niet om de weblogunite te lezen . Het hotel in Eindhoven kan ook weer geboekt worden ! Lees vorig bericht !!  

12:54 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (13) |  Facebook

Commentaren

Proost en je verdiend het.
En Eindhoven zal top wezen, ik moet er nog even over nadenken.
Groet Rinus.

Gepost door: Rinus | 12-11-08

verdiend! Die fleskes heb je verdiend he coach voor al die schema's die je maakt! Ben je nu volledig van je blessure verlost?

Gepost door: Julie | 12-11-08

@ Julie Volledig verlost is een groot woord i Ik heb geen pijn meer . Dus het hindert niet meer bij het trainen . Maar er is nog een verschil in dikte ! Maar ik had al een afspraak voor nu maandag bij ne kwakzalver :-) , waar ze van beweren bij ons in de club , dat die je er met grote zekerheid vanaf helpt !
( kwakzalver = osteopaat die een beetje de alternatieve toer op is gegaan ! )
Ik heb 3 weken gerust ......het kopke staat weer op trainen .....het enige dat me daar nu van kan weerhouden is een plaaster , rolstoel of nog erger . Anders zal ik lopen .
Mijn voeten spelen niet me mij he !! :-)
bedankt voor je bezorgtheid !

Gepost door: coach mario | 12-11-08

Vraagje In hoeveel tijd was hij soldaat ? een prreke ? Dat tem gesmaakt mag hebben. Je vedient het, alhoewel dat geen goed begin is om af te vallen hé ! (ja van den trap ofzo, maar ...)

Gepost door: Dirk De Groof | 12-11-08

Kriek, Framboise,... ...als 't maar zoet is. De zever loopt uit mijne mond!

Gepost door: Sandy | 12-11-08

Heerlijk genieten! Je bent goed bezig.....ook op sportief gebied, de snelheid komt weer aardig terug. Met je uren buiten de sport zit het ook wel goed met je.....heerlijk genieten met een drankje...veel plezier en geniet ervan.

Gepost door: Fred | 12-11-08

Onze grote voorbeeld ! gaat de andere toer op ! en nu ??? moeten wij bezorgd zijn ?:-)

Gepost door: Katrien | 12-11-08

straf ... ik die bij een naam als Peter Maes direct aan een pils denk ... ik ben dan ook geen kenner hé ... ;-)

Gepost door: geert | 12-11-08

geniet er maar van!

Gepost door: Wendy | 12-11-08

geniet er van Maar ge moet er wel van drinken hé coach. Uwe kraag is al gezakt :-) Doet me er aan denken dat ik er ook nog ene in de frigo heb steken... Schol! Kvraag mij soms af of den dag bij u geen 35 uur duurt zenne... Wat jij allemaal op 1 dag doet. wow

Gepost door: Steve | 12-11-08

Zenuwen Toch niet om mij te ontmoeten zeker,ik kijk er zeker naar uit om je te kunnen ontmoeten eerst geef ik je een hand en dan een dikke kus,geniet nog maar van je flesje bier.

Gepost door: anita | 12-11-08

lekker Als wij samen aan de kriek geraken dan wordt het een zat boeltje denk ik.Zal ik zelf maar een hotel in Rotterdam boeken??Hou je goed en tot nog eens

Gepost door: stefkerun1 | 12-11-08

Schol en laat het je smaken. Je hebt het verdiend. Eens piepen voor Eindhoven.

Gepost door: yves | 12-11-08

De commentaren zijn gesloten.