23-11-08

Ik kon niet slapen !

Giseren avond lag ik weer uitgestrekt in de zetel te slapen . Dat is nu het nadeel om elke nacht actief te zijn . De dag dat je dan ééns tv. zou kunnen kijken , lig je te slapen op de zetel . Maar ja , niks aan te doen . Ik ben ook maar ne mens he !  s'Morgens ben je dan weer zeer vroeg wakker . En met vroeg bedoel ik dan zo rond 4 u . Nu opstaan is een beetje te zot he ! Ons Peggy wat plagen ......dat wordt beantwoord met allee jong , let me nij toch slaupen ! :-) Tja wa doet ge dan , blijven plagen ? Nog efkes mij omgedraaid , maar om 5 u vond ik het wellekes . Ikke uit mijne nest en mijn loopkleren aan . awa godde nij wee dun ? Ik ga lopen ! Ge ze zoe zot as een deur ! Dat krijg ik allemaal te horen op mijn nuchter maag ! Ruthje zou nu al staan kotsen ! :-) Maar een 20 minuutjes later trok ik de poort achter mij dicht , en weg was ik voor een vetloopke van 12 km tegen 6 min/km .

Het was zalig ! Ik was goed ingeduffeld zodat een windje mij echt niet kon deren . Ik had de ipot van ons Sanne meegepikt , maar wat daar allemaal opstaat ....Ik werd zot na 2 brulpartijen , want liedjes kan ik dat niet noemen ! Die verdween dus netjes in mijn jas ! Het was wel glad op sommige plaatsen . Het vrieze manneke , zoals ons moeder dat vroeger zij , had flink huis gehouden . Na 1:12:45 u was ik weer thuis . Even dacht ik , ik ga er nog een 5 km bijdoen . Maar de gedachte aan een warm bad , deden me toch thuis afslaan ! Hieronder nog een tabel van Garmin waaruit je kan aflezen , dat met een beetje goede wil , juist op tempo lopen ook kan !

duurloop
 Ik heb al wel ééns geschreven dat ik gene persoon ben die s'avonds verschillende boeken verslind of op een boekenbeurs zal vinden . Maar als ik in bad lig , heb ik altijd iets om te lezen . Meestal stripverhalen , dus lekker ontspannend . Gene serieuse brol , dat is het leven op zich al genoeg ! Maar deze keer had ik de reisgids meegenomen . We moeten ons reisje nog boeken voor de zomer . Zon en zee moet het zeker zijn . En met de auto ! tot max. 1800 km . Peggy heeft zich weer iets in haar oren laten blazen over Hongerijen . Het zal daar wel mooi zijn .....Maar met 2 kinderen die toch ook heel veel van water en strand houden , denk ik niet dat dit de geschikte locatie is ( en probeer nu niet ons Peggy te overtuigen he ) Maar ook hebben we het al samen over kroatie gehad . Ziet er zeer mooi uit , maar de twijfel aan de hotels is er wel . Wij zoeken dus in de ***  en de **** sterren hotels met de kinder kortingen , om het aan ons budjet aan te passen . Maar voldoen die wel tov. hotels in Spanje ? De prijzen zijn ong. hetzelfde ! Dus morgen naar het reisbureau , die ons telkens de juiste info al gegeven heeft !  


 

Er kan nu nog juist 1 week gestemd worden voor de najaars marathon  op  de blog van iedere weblogloper ! Voorlopig heeft de Leie marathon  mijlen ver voorsprong . Voor mij is dit de perfecte keuze om als groep ergens voor 100% te genieten van het lopen en de after partie . ( tip voor Frank en Betty  ) :-)

Maar ook 3 weken later op 11 oktober zal ik in Eindhoven deelnemen , weer als haas en dit keer voor snelle Wendy . Ik heb dus ook weer 10 kamers in optie genomen in het     

Eden Crown Hotel Eindhoven

Vestdijk 14-16

5611 CC Eindhoven

: + 31 (0)40 2358 256 / 251

info.crown@edenhotelgroup.com 

  Dus de bloggers die willen kunnen dus ook daar nog deelnemen voor een (halve)marathon . De prijzen zijn net hetzelfde als dit jaar . 90 € per kamer voor 2 volwassenen met ontbijt .  Ook is er een marathonbuffet voorzien op zaterdag avond om 19.00 u aan 15.5 € pp. Dit was echt af dit jaar . En zeker voor die prijs ! De loper maar ook de supporter werden echt in de watten gelegd . Deze kamers worden voor mij vast gehouden tot 30 augustus 2009. 


Blog in de kijker !!

 

Gisteren belde ik nog even met mijne loopmaat steffan ,om te horen dat hij deze morgen niet zou mee gaan lopen . Maar weer heeft hij met tegenslag te kampen . Bij ons zeggen ze , met kromme poten ! :-) Meer op zijne blog ! Zeker een bezoekje en steuntje waard !!

                

11:03 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (11) |  Facebook

Commentaren

beste optie!! Tja.. wat doe je dan als je niet kunt slapen. Lopen een betere optie dan Peggy te plagen!!

Gepost door: Tiny | 23-11-08

Voor dag en dauw. Ik vind het knap dat je in de vroege ochtend kunt gaan lopen, misschien dat jouw bioritme daaraan gewend is. Ik heb het eens gedaan in de vroege ochtend, en ben na 400mtr omgekeerd. Je hebt trouwens een HELE gelijkmatige training gelopen.

Gepost door: Fred | 23-11-08

om 4 u was ik deze keer met de pistolets bezig, ipv gij als bakker. maar anders ga ik wel nooit lopen om 4 u, dus echt omgekeerd is't niet :).

Gepost door: jogginggirl | 23-11-08

mijn naam en kotsen, waar komt dat nou toch vandaan?? ;-))

Gepost door: Ruthje | 23-11-08

plannen Mooie plannen ..
Wat volgende week betreft .. dat hangt van den basket af .. Keiheuvel zie ik wel zitten.

Gepost door: Edith | 23-11-08

Ocharme da meiske, om 4u s'morgens gepest worden :-). Sjiek dat je dan maar bent gaan lopen, tzal wel vree koud geweest zijn. En na het loopje in bad met Peggy??
Grt

Gepost door: Wendy | 23-11-08

Vroeg uit de veren K'denk da je vrouwke blij was dat je vroeg was gaan lopen,dan kon ze toch nog een beetje slapen.En hopen in haar dromen op een ontbijt op bed.

Gepost door: anita | 23-11-08

Mannen !!! dat is toch een apparte soort , niet kunnen slapen is een ander ook wakker houden ,man man man !!!! ;-)

Gepost door: Katrien | 24-11-08

Andersom Bij ons is het gewoonlijk Ria die mij altijd wakker maakt! ;))

Gepost door: Gert | 24-11-08

Alweer Eindhoven ? ? Betaald de organisatie U om ieder jaar weer terug te keren ? ? Ha ha ha :-) De Leie-Marathon lijkt me een hele mooi ; bent U daar ook in te huren als haas of gaat ge voor een eigen snelle tijd ?

Gepost door: Bjorn Paree | 24-11-08

Amai 5 uur is wel enorm vroeg zenne. Maar eens je weg bent moet het zalig zijn.

Gepost door: yves | 25-11-08

De commentaren zijn gesloten.