27-11-08

Verjaardag van ons Femke

8 jaar geleden was het vandaag een zeer belangrijke dag . Ons Femke werd geboren ! Een zeer mooie schattige baby .

Gisteren was het dus een feestje voor haar klasgenootjes . Nee niet thuis , maar in een zeer grote binnenspeeltuin . De hele namiddag ravotten met haar beste vriendinnetjes en frietjes met curyworst eten ! Voor Papa en mama is dit natuurlijk zeer plezant om je kind zo bezig te zien , maar de hoofdpijn die in de late namiddag op komt moet je er wel bij nemen . :-) 

Nu zaterdag komen de groot ouders , en dan zal er een grote verjaardags taart aangesneden worden ! Voor Femke is deze week één groot feest , maar ik zal toch blij zijn dat het zaterdag avond is . Of nog beter , zondag morgen . Want dan kunnen we gaan lopen op de Keiheuvel . Wel als training , maar het is een zeer leuk parcour om te lopen .

Daar juist met mijn schatje gaan lopen .  Heel ontspannen loopje van gemaakt tegen 6.40 min/km en dat 11.4 km lang . Vroeger als we gingen wandelen dan hadden wij altijd de beste gesprekken . Geen afleiding om je heen , zoals tv. of kinderen met vragen . Nu hebben we die onder deze rustige loopjes . Dit is echt genieten . Onderweg heb ik  een paar korte versnellingen gedaan van 100 m tegen 22 sec.

Deze nacht vertrek ik in loopkledij naar het werk , om dadelijk na het werk te gaan lopen . Weinig tijd morgen . De schilder heeft vandaag de  boven klaar gekregen . Dus kan ik gaan beginnen met de opruiming ervan . Volgende week ga ik de trap nog eens afschuren en vernissen . Zo heeft alles zijn beurt weer gehad .

En speciaal aan de Flacskes . Voor wie hen nog net kent . Dat is dat loopgroepke waar Katrien ook bij is , en die onder tussen allen met een schema trainen ! ......Het was inderdaat een zeer zware training gisteren . Ik dank dat ik van geluk mag spreken dat ik er niet bij was . Dus als ik inde loop van het jaar ééns af kom ......dan zal het zijn bij een rustige training . :-) Goe bezig flackskes ......jullie zijn supper !!

17:45 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (9) |  Facebook

Commentaren

Verjaardag Beste Mario, van harte gefeliciteerd met de verjaardag van je dochter. En een plezierige dag toegewenst de komende zaterdag.

Gepost door: Fred | 27-11-08

Birthday girl! Altijd vermoeiend zo'n jarige in huis, maar natuurlijk wel heel leuk, de taart voor de grootouders is toch wel hand-made zeker?
Ik vind dat ook zalig om samen met Herbert te gaan lopen, jammergenoeg kan dat hier maar heeeeel af en toe eens, volgend jaar als Sen ook naart school gaat, zal dat al wel eens meer gebeuren. Veel plezier opt feestje zaterdag en tot zondag!!

Gepost door: Wendy | 27-11-08

Proficiat... ...aan Femke en ook aan de papa hé. Maak er maar een mooi feestje van zaterdag. Succes met de training na het werk.
Gr. Natalie

Gepost door: natalie | 27-11-08

Appie Birsdee Mario,
Wens Femke ne dikke proficiat met haar verjaardag. Ik vermoed dat jij zelf de taart zal bakken. Lekkerrrrrrrrr !!
Bedankt voor het steunend berichtje Coachy !

Gepost door: Andy | 27-11-08

Gelukkige verjaardag Femke.

Gepost door: Gert | 27-11-08

dikke proficiat aan Femke!!

Gepost door: Ruthje | 27-11-08

Proficat Femke XXX en euuh Mario ! bedankt voor de leuke training ,volgende keer neem ik het eens op , al dat gezucht ;-)

Gepost door: Katrien | 27-11-08

gelijk allez, zo oud als ons Fien ... hadden we dat in de tijd geweten, we hadden de kosten kunnen delen hé ;-)
Dikke proficiat voor Femke (wat ik trouwens een prachtige naam vind, maar dit terzijde)

Gepost door: geert | 27-11-08

blog Voor het eerst het blog bezocht, leuke verhalen, en een leuke dochter. veel loopplezier!

Gepost door: marina | 28-11-08

De commentaren zijn gesloten.