30-11-08

Keiheuvel jogging !

Na gisteren avond een geslaagd feestje te hebben gehad met de familie , voor ons Femke haar verjaardag , zit deze feestweek voor haar erop ! Vandaag was het dan op de keiheuvel lopen voor " kom op tegen kanker ". Maar s'morgens zag het er echt slecht uit . Ik deed de poort ééns open , en ik dacht moet ne mens daar door lopen . Maar om 9 u zaten we met z'n allen in de auto richting keiheuvel . De planning was om bloklopen . 5.15 - 5.00 - 4.45 - 4.30 min en telkens in blokken van 3 km . Voor de start kwam ik wendy en Benny nog tegen . Een beetje gepraat en benny was ondanks het schema iets anders voorlegde toch van plan om door te lopen , of toch voor 90% . En wendy ging zich er wel aan houden , al zou het ipv. 6 min. zou het 5.30 min worden . Maar dat was oke. Ik starte bijna vanachter , dus stak ik wendy na een 500 m voorbij . Ik liep heel strak mijn tempo . Maar toch na 1.5 km was Wendy weer daar en stak mij voorbij , zonder dat ze dit zelf zag denk ik . Die was dus toch versneld . Maar na 3 km kon ik mijn tempo dus wat optrekken . Ik werd wel vergezeld met de zoon van mijne baas , de'n Dieter . Hij is zich ook aan het storten op de loopsport . Na 6 km zat het éérste rondje erop en liep ik tegen 5 min/km . Dus nog een 15 sec. optrekken , en daar haakte hij af . Maar toch al zeer goed gelopen ! Na mijn volgende en laatste versnelling zou het tempo tegen 4.30.min/km moeten gaan , en dan pas haalde ik Wendy in . Had ze nu geen mutske opgehad , dan had ik lichtjes aan haar oren getrokken . Maar ze loopt zo soepel aan dat tempo , babbelde nog rustig met mij , dus hebben we samen verder gelopen aan dit tempo . Bij aankomst vertelde ze haar dat ze éérste dame was . Maar even later zagen we Benny en die vertelde dat hij altijd met de éérste dame had gelopen . Nu veel belang heeft dit niet , maar bij de éérste wa ze zeker , en dan liep ze nog niet door ! Voor mij was dit een zeer fijne training , op een mooi maar zwaar parcour .

keiheuvel

Na het lopen zijn we naar Hasselt gereden . Winter Hasselt of beter gezegt , de kerstmarkt kreeg een bezoekje van ons . Groot was ze niet , weinig volk , maar een gluwein en een bakje friet kon ik toch niet weerstaan . Door de regen zijn we richting Kinepolis gereden , en heb daar genoten van James Bond , samen met ons Sanne . Peggy en Femke gingen naar een kinderfilm . Iets met chimpansee's . ??

Nu ben ik benieuwd wat vandaag er in Ursel gepresteerd werd . Maar gisteren kreeg ik al een mailtje van Marjo ....een vriendin van  Sandy ,dat ze een supper pr gelopen heeft te .......?  Liefst 3.5 min sneller dan haar vorige pr. Haar tijd 24.30 min.Ook Sandy stelde haar pr weer scherper . Ze bleef onder de 25 min met een tijd van 24.55 min  Dikke profficiat voor beide dame's !! Gewoon de schema's blijven volgen !!


De stemming voor de najaars marathon is vandaag ook afgelopen . Ik moet het nog tellen , maar een sterk vermoeden is wel dat  de leie marathon het gehaald heeft . Dus de agenda's kunnen aangepast worden . Hier gaat het zeker een echt weblog - marathon - feest worden . Mis dit niet !!

19:37 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (14) |  Facebook

Commentaren

Lier 't Was in Lier dat we (ik en Marjo en de rest van den DAL) de 5 km gelopen hebben, Mario. Ik heb ook een dikke halve minuut van mijn besttijd kunnen afhalen. Oef.
Die Wendy is geen simpel, hé? Zo'n snelheid en dan nog kunnen tetteren ook.
Knap dat jij je in wedstrijd zo in de hand kan houden, ik zou denken dat jij altijd wil vlammen.

Gepost door: Sandy | 30-11-08

Weeral een chance dak mijn pots op had dus!! Het was een plezante training!! Voor volgende week ga ik passen, Herbert moet werken en ik moet nog Sinterklaasbezoekjes afleggen. Jammer!!

Gepost door: Wendy | 30-11-08

Prachtige loop zo te horen , proficiat aan de dames pupillen ,ze lopen de pannen van het dak zo te horen ,leuk hé om te lezen dat ze progressie maken als coach

Gepost door: Katrien | 30-11-08

Mooie... ...wedstrijd daar en ja...snelle Wendy word wel héél snelle Wendy hé.
Goeie schema's zeker.
Gr. Natalie

Gepost door: natalie | 30-11-08

klinkt allemaal leuk daar!

20 sept... kzal proberen in de buurt te zijn... :-)

Gepost door: INvormTinneke | 30-11-08

Leie marathon 1. Ga je dan ook nog naar Eindhoven en 2. Blijven jullie slapen ginder tijdens het weekend van de Leiemarathon ?

Gepost door: Dirk De Groof | 30-11-08

Leuk wat leuk zeg, in groep de marathon kunnen afwerken ( leiemarathon ) , kan niet mee doen( jammer want droom er al jaren van), denk dat ik mijn droom in een doos mag stoppen voor goed, maar je zal mij wel ergens op het parcour staan, of meefietsen op een bepaalde plaats, hopelijk mag ik dan terug wat doen van sport

Gepost door: anja | 01-12-08

@ dirk Ik ga naar beide marathons , maar blijf enkel in eindhoven slapen .
In de leie marathon ga ik rustig lopen , denk ik . En eindhoven ga ik, Wendy hazen , maar dit zal niet traag zijn ! Tijd houden we voor ons voorlopig

Gepost door: coach mario | 01-12-08

heb namelijk, vocht in het hart gekregen, en dat hebben ze vrijdag de 14 november uit getrokken, zo mag ik een jaar geen zware inspanningen doen

Gepost door: anja | 01-12-08

Mooi gelopen en ja diene Speedy, die gaat binnenkort helemaal niet meer bij te houden zijn :-)

Gepost door: Stofke | 01-12-08

Tof Moet wel leuk zijn om eens zo te lopen,een mooie training van gemaakt.

Gepost door: anita | 01-12-08

Goed bezig! Je hebt het nuttige met het aangename gecombineerd, een mooie wedstrijd gelopen en na afloop genieten van een drankje en een hapje. Je kunt ook trots wezen op je pupillen, ze lopen allemaal een snelle tijd.

Gepost door: Fred | 01-12-08

Wendy wordt erg snel Dat is een komertje van jewelste,daar ga je nog veel mooie tijden van zien!
grz
Patrick

Gepost door: Patrick | 01-12-08

@patrick Wendy is inderdaat iemand die zeer goed bezig is . En ze zal nog veel zeer snelle tijden neerzetten . Het is dus een "komertje " , maar dat zijn er wel meer hoor . Iedereen die zijn best doet , om op hun niveau en mogelijkheden vorderingen te maken is een komertje . Of die nu lopen tegen 7 min/km of 4 min /km , voor mij presteren ze beiden even goed !! Ik heb ook mensen gehad die met een beetje wilskracht en karakter kunnen lopen tegen 3.40 min/km maar nog niet de helft van het karakter bezitten dan bv. iemand die tegen de 7 min/km loopt ! Maar ik stel vast dat de meeste bloggers karakter op overschot hebben

Gepost door: coach mario | 01-12-08

De commentaren zijn gesloten.