02-12-08

Planning wijziging!!!!!

Plannen  zijn er om te wijzigen ! Dus daar maak ik dan ook maar gebruik van . Ik zou Snelle wendy gaan hazen in Eindhoven . En aan dat hazen veranderd niks aan . Maar het zal niet in Eindhoven zijn , maar op de weblog - leie - marathon  op 20 sep. Zo gaan we beiden ook wel naar Eindhoven , maar gaan daar onze pertners hazen  op de halve marathon .

1 plaatske in de uitslag van 2009 kunnen ze alvast invullen    . Eerste dame , Wendy Leenaaerts met een schitterende tijd van ......    u.

Ook ons Peggy heeft ambitie om de halve te lopen onder de 2 u .Al zegt ze er dadelijk bij dat een beetje verbetering ook goed is  

21:36 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (10) |  Facebook

Commentaren

Gelukkig Ik had al bang dat ge niet naar Eindhoven zou komen... Je weet wel, daar zou ik misschien mijn eerste marathon proberen he !

Gepost door: Dirk De Groof | 02-12-08

eerste dame ? Wendy kan wel snel lopen Mario , maar er zijn nog snellere hoor , 't is maar dat ge het weet .

Gepost door: roadrunnerke | 02-12-08

Zie maar dat je mee kan met Wendy tegen dan, ik ben daar nog niet zo zeker van. Ze zal wel bij de eerste dames zijn maar om nu direct te zeggen; eerste dame maar 't zal wel niet veel schelen?

Gepost door: Nicolas | 03-12-08

Leiemarathon Er zijn inderdaad nog andere snelle dames, maar in dit geval denk ik (en hoop ik) dat Mario het gelijk aan zijn kant heeft.
Vorig jaar won Catharina Segers de Leiemarathon in 3u18' (en dit is wellicht wat te hoog gegrepen)
voor Christine D' Haene (3u28') en Annie Vermeulen (3u35').
Maar dit zijn allen 40-plussers, ééntje zelfs 50-plusser.
In Wendy's categorie (dames senioren) won Heidi Janssens (dreamteam 2008) in 3u40'.
De tweede liep 3u50 en de 3e in 3u58'.

En zeg nu zelf, dit moet toch goed te doen zijn voor van snelle Wendy.

Veel sukses Mario !

Gepost door: frank spencer | 03-12-08

gegund Het is niet dat ik haar dat niet hun hoor , ik ben de eerste om haar dan proficiat te wensen , maar anderen kijken ook naar de uitslagen van de vorige editie . Dat het een mooie tijd word kan ik me wel al voorstellen .

Gepost door: roadrunnerke | 03-12-08

We gaan gewoon op een goede manier uitlopen, de rest da zien we wel bij de aankomst!! Maar er mag wel een mega party volgen erna, of we nu eerste of laatste zijn!! Als ik hem uitloop is het feest!
Groetjes

Gepost door: Wendy | 03-12-08

Leiemarathon Je zal zeker een goeie haas zijn voor Wendy,een mooie tijd zit er zeker in.

Gepost door: anita | 03-12-08

1e dame ? Gok dat er (indien ze meedoen) ook tegenstand mag worden verwacht van Janna en van Claudia ;-) maar dat Wendy een mooie tijd gaat lopen moge duidelijk zijn.

Gepost door: Bjorn Paree | 03-12-08

3:18 is niet te hoog gegrepen Mario,je gaat er weeral niet naast zitten,dame één zal snelle Wendy worden,zoniet toch met een erg mooie tijd!En mooi dat Peggy het ook ziet zitten,iedereen daar goed bezig,dat is erg tof!Dus jij hebt goed werk geleverd en zij allen natuurlijk ook!!!!Goed bezig zou ik zeggen!
grz
Patrick

Gepost door: Patrick | 03-12-08

Mooi zo.. ...t'is een mooie marathon en met u als haas moet daar iets moois neergezet worden hé. Succes.
Gr. Natalie

Gepost door: natalie | 04-12-08

De commentaren zijn gesloten.