04-12-08

Door de sneeuw

Deze namiddag begon het te sneeuwen en toen was ik helemaal niet meer te houden om te gaan lopen . Ik vertrok dus met sneeuw en heb genoten van de éérste tot de laatste km , van de 9 km die ik gedaan heb. De km werden allen gelopen tussen de 5.20 - 5.30 min/km . Meer verschil zat er niet op .

We hebben nu al 2 stemmingen gehouden voor onze volgende marathons van 2009 . Nu kunnen we ons terug concenstreren op de éérst volgende marathon . Die is dus voor mij Rotterdam . Ook een ultra loop van een 50 km ( misschien in Gistel ) . Daarna zal de dodentocht aangevat worden . De marathon van rotterdam is er nog eentje om mijn pr te verbreken of toch sterk te benaderen . Dit ga ik samen met steffan doen .

Blog in de kijker!!

Dis is iemand die ik een tijdje uit het oog verloren was . Maar ze stuurde vandaag nog een mailtje waaruit blijkt dat ze toch nog altijd het schema volgt . Ze gaat samen met smurfinneke ook voor ne pr. op de 10 mijl van antwerpen . Ze heeft een zeer mooi blogje Waar je echt veel leesplezier kan beleven .

 Jetty Blijf zo verder doen he !!

19:11 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (7) |  Facebook

Commentaren

Sneeuw ? bij ons geen sneeuw te zien ,heb zelfs in het zonnetje gelopen maar met een donderwolk op mijn gezicht :-)))) als jij de 50km van Gistel loopt kom ik jou speciaal aanmoedigen het is in mijn achtertuin (alé 20km) en Jetty !! succes hé meid !!

Gepost door: Katrien | 04-12-08

Yep, hier heeft het gesneeuwd, juist toen ik de kinderen terug naart school moest doen :-(. Gelukkig is het niet blijven liggen, heb er een klein schrikske van gepakt, knie ziet nog altijd groen/geel. Als het uitkomt dan kom ik zeker aan de aankomst van de 100km staan ze, zo een prestatie!!

Gepost door: Wendy | 04-12-08

Veel succes met de voorbereidingen op Rotterdam coach. Het rode leger zal daar weer in grote getale aanwezig zijn.

Gepost door: yves | 05-12-08

Dat gaat vast en zeker lukken in Rotterdam en mooie vooruitzichten zo!.
Groet Rinus.

Gepost door: Rinus | 05-12-08

Lekker... ...allemaal lange afstanden. Succes alvast met de voorbereidingen.
Gr. Natalie

Gepost door: natalie | 05-12-08

Succes ... ... met je trainingen,een pr zit er zeker in daar twijfel ik niet aan.

Gepost door: anita | 05-12-08

Rotterdam Mario, ik vind het schitterend dat je Rotterdam gaat lopen, ik hoop dat je de doelstelling zal halen. Zit zelf te twijfelen om ook de Leie maraton in september te lopen. Vanaf januari als de nieuwe site open gaat zal ik zeker gaan kijken wat de route is. Een marathon van 1 ronde heeft mijn voorkeur. Voor de rest zou ik zeggen veel succes met de wedstrijd het komend weekeind.

Gepost door: Fred | 05-12-08

De commentaren zijn gesloten.