08-12-08

Kort verslagje

Na vandaag een echte kl....te dag gehad te hebben op het werk , moest ik mijn kuren echt kunnen uitwerken . Nu iks speciaals uit mijn duim gezogen of zo . Maar gewoon een ontspannen toerke van 12 km tegen 5.20 min/km , deed deugt . Lopen is toch voor vele dingen goed !

Daarna nog een schemake gemaakt voor de jeugd van de streek van Roeselare . Katrien was weer de aanzet tot.....!

Blog in de kijker!!

Ook zou ik zeer graag een bizondere en al wel gekende blog in de kijker willen zetten ! Iemand die niet gespaard bleef van tegenslag . Vele onder ons kampen wel ééns met een blessure . Na 2 dagen zagen we de oren van de kop van onze partner . Maar ik zou iedere loper die het nu even moeilijk heeft , ééns aanraden om de blog van ons Tinneke eens zouden lezen , en terug gaan tot een jaartje geleden . Dan pas weet je of je reden hebt om te klagen . Zij is een voorbeeld van optimisme , maar toch kan zelfs zij een steuntje gebruiken !!

 

17:46 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (12) |  Facebook

Commentaren

Beste Mario, je hebt groot gelijk om na een waardeloze en drukke dag even het hoofd leeg te maken. Een uurtje rennen doet wonderen, weet zelf wat het is als je deze mogelijkheid niet zou hebben. Veel succes en plezier met je komende trainingen.

Gepost door: Fred | 08-12-08

De batterijkes zijn terug opgeladen zi! T'zal nodig zijn want deze periode zal wel vree zwaar zijn in een bakkerij. Goh, ons Tinneke echt een straffe madame, lees haar blogje ook regelmatig!

Gepost door: Wendy | 08-12-08

Tja ! De ene dag is de andere niet ,iedereen kent dat gevoel ...En euuh de "Jeugd vn Roeselare" ziet het zitten zenne !! tussen het studeren in (gezonde ontspanning)straf wel bedankt in hun plaats maar ze mailen u nog ps Zoals je weet heb ik een enorm respect voor Tinneke voor haar inzet,doorbijters genen , optimisme,en voor de persoon Tinneke zelf het is een pracht vriendin die altijd klaar staat en ik kan daarvan meespreken ,ze heeft een gouden hartje ,als je haar blog leest krijg altijd weer moed

Gepost door: Katrien | 08-12-08

zelf een kl* dag, en dan een ander een hart onder de riem steken. Mooi gedaan.

Gepost door: cremke | 08-12-08

Als bakkerszoontje kan ik de drukte in deze periode enkel maar bevestigen. Na 15 jaar uit deze wereld te zijn verdwenen kan ik nog niet onbevangen van de Kerstsfeer genieten. Zolang de frustratie zich kan sublimeren via de loopschoenen zit je wel goed.

Gepost door: CT | 08-12-08

wat een geluk... dat ik geen partner heb... amaiiii dieje zen oren!!!
haha...
Merci Mario vr je steun.
Idd niet leuk en wees gerust die bovenkamer van mij daar gaat vaak een en ander in om hoor... maar treuren heeft geen zin. 1 lichtpuntje... ik heb dit jaar heel veel geleerd. Het is het niet waard dus haal ik leute uit andere dingen.
MAAR lopen blijft nr 1 en ... ik kom terug! VER*****!

Bedankt! :-)

Gepost door: INvormTinneke | 09-12-08

Lopen is voor zo'n baal dagen een prachtige uitlaatklep. Tkan deugd doen.

Gepost door: yves | 09-12-08

Gelukkig kan je je gedachten eens verzetten door een toerke te gaan lopen,eens terug thuis ben je weer helemaal de oude.

Gepost door: anita | 09-12-08

Tinneke verdient in de kijker te staan!!! Van haar optimisme, met zoveel tegenslag, kunnen we allemaal iets opsteken. Hopelijk gaat het vlug véél beter!!!

En ja... Lopen is ideaal van stress te ontladen en je hoofd leeg te maken. Lekker uitwaaien kan goed doen!!!

Gepost door: slakje | 09-12-08

een uurtje lopen doet wonderen .. nadien voel je je kiplekker.

Gepost door: Edith | 09-12-08

Soms is het wel eens balen op het werk en dan is het lopen een mooie uitlaatklep.
Groet Rinus.

Gepost door: Rinus | 09-12-08

knap Mario Ook mindere momenten laten zien,dat is pas echt COACH zijn,heb ik je dan toch te snel beoordeeld?
Als je bezig blijft zoals je nu op blog bezig bent, enkel lof Mario,doch wordt dan ook eens een sportief mens,je weet wat ik bedoel,zoniet,ben je toch erg goed bezig met je mensen
grz
Patrick

Gepost door: Patrick | 09-12-08

De commentaren zijn gesloten.