11-12-08

moeilijke 9 km

Het vele werk begint begint weer . Na de sint is het nu weer de beurt aan de kerstman . De éérste kerststammen zijn gemaakt . Ook de sneeuwmannen , en specialiteit van ons die elk jaar wel een bakker probeert na te maken hier bij ons in de buurt . Maar nog nooit ééntje in geslaagd is :-) Uit wat bestaat de sneeuwman dan ? Wel de grote lijnen durf ik wel te vertellen . 3 lagen schocolade biscuit en cremé au beuré , dan chocomousse , miruiqe . Dat afwerken met Italiaanse schuim en flamberen . Echt lekker !

Maar het is hier geen blog over bakken , maar over lopen  . Thuis gekomen had ik nog grote plannen . Ik zou dadelijk gaan lopen . Maar na een pistoleetje gegeten te hebben , begonnen mijn ogen weer zwaar te worden . Het lopen maar uitstellen tot deze avond dan , en éérst gaan slapen . Uitstel is gewoonlijk afstel , maar deze keer niet . om 18.30 stond ik klaar voor vertrek. 1.5 km in en uitlopen . En dan 9 km tegen 5 min. Het was vrij juist gelopen . 44.42 min. gelopen . Dus maar 18 sec te snel op 9 km . Elke km staat aangeduid op de weg , dus is het vrij gemakkelijk te controleren . 

Morgen is het rustdag en zaterdag is het 6 km wedstrijd in het prinsenpark .                                                                                                                              

21:28 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (9) |  Facebook

Commentaren

Veel succes zaterdag!! Die sneeuwmannekes klinken wel lekker, maar mijn maag protesteerd serieus op zo'n foliekes, ik hou het bij de simpele alledaagse dingen zoals een rijsttaartje, mmm! Herbert heeft mij beloofd om er zaterdag eentje te gaan kopen voor mij, natuurlijk bij bakkerij Meeuws!
Grt

Gepost door: Wendy | 11-12-08

Amai dat klinkt lekker!!

Gepost door: Homer | 11-12-08

dieet voor mij ne sneeuwman light aub ...

Gepost door: geert | 11-12-08

Ik zit ... hier te watertanden !!!!!!!!!!!! veel succes Coachy !!

Gepost door: Katrien | 12-12-08

Vind het echt niet erg om blogjes over bakken te lezen :-)

Gepost door: Bjorn Paree | 12-12-08

De sneeuwman Kunt ge niet ne keer zo'n sneeuwman meebrengen naar de trainingsdag aan zee,ik probeer hem niet na te maken gewoon opeten zal ik doen.

Gepost door: Bart | 12-12-08

Karakter! Mario, je hebt duidelijk karakter getoond door toch eerst te gaan lopen. Er zijn wel eens dagen bij dat we niet staan te juichen als we moeten lopen. Maar na afloop zijn we toch blij dat we zijn geweest. De drukke weken voor de bakkers komen eraan, veel sterkte gewenst de komende feestdagen.

Gepost door: Fred | 12-12-08

Succes... ...in het prinsenpark zondag.
Gr. Natalie

Gepost door: natalie | 12-12-08

veel succes en veel plezier vandaag!

Gepost door: Tinne | 13-12-08

De commentaren zijn gesloten.