16-12-08

versnellingen

Na het werk ben ik wat pakjes gaan kopen voor onder de kerstboom . Veel kan ik er niet over zeggen . Ons peggy leest de blog ook . :-) Maar er is veel van die kleinere dingetjes bij die ze in de loop van de voorbije weken al ééns vernoemd hebben . Dan liggen er lekker veel pakjes onder de boom en is het de hele avond voor de kinderen pakjes open doen . Echt heel gezellig die avonden samen met het gezin .

Nu daar juist naar de piste gelopen . Dus kwam ik al goed opgewarmt daar aan . toch nog 2 km extra mee opgewarmt en dan aan de zware brok begonnen . 3 x ( 4 x 500 m tegen 22 sec/100 m met 200 m rust tussen ) tussen de reeksen 500 m joggen . Het ging echt supper goed ! Maar toch na 13 versnellingen gedaan te hebben begon het wat door te wegen . Maar met een beetje wil en karakter toch het tempo kunnen behouden ! Morgen een duurloopje van 12 - 15 km .

En nu slapen , want morgen worden de boomstronken omgedaan !!! Zo een 300 boomstronken moeten er gemaakt worden , in verschillende maten en smaken . Javanais , chocomousse , cremé au beure , baverois , room , ganache .... Dus veel werk , maar in deze tijden zullen we daarover maar niet klagen . Geen werk is veel erger !

21:41 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (8) |  Facebook

Commentaren

sterke interval mooie reeks versnellingen maar je bent ook een doorbijter hé!Mijn kwetsuren evolueren goed maar ik zie dat roadrunnerke zijn blog verdwenen is?Is hij opnieuw gekwetst?

Gepost door: Johanbeton | 17-12-08

dipje voorbij!? Knappe training coach! Ga je met de trein naar Leuven? Grtz

Gepost door: Benny Van Genechten | 17-12-08

Die trainers toch hé! Waar blijven zo die inspratie voor de intervallen toch halen hé ;-). Groetjes, enne niet te veel met het vingerke in de javanais en chokomousse zitten hé :-D.
Groetjes

Gepost door: Wendy | 17-12-08

Petje af! Ik neem mij petje voor je af....na zo's serie hangt de tong op mijn schoen en kunnen ze mij opvegen.
Veel succes de komende dagen.

Gepost door: Fred | 17-12-08

kcal Javanais light toch voor de coach?
btw ... zal er niet bij zijn in Leuven: ons Lenne heeft die dag een concert en da was ik al bijna vergeten ...
succes daar!

Gepost door: geert | 18-12-08

GOEIE TRAINING... ...zo te horen. De goeie form is aant komen. Boeiende job heb jij zeg.... al zou het voor mij moeilijk zijn mijn werk niet op te eten.
GR. Natalie

Gepost door: natalie | 18-12-08

Training Knappe training gedaan,nie te veel snoepen hé.

Gepost door: anita | 18-12-08

lekker lekker Knappe training Mario. En Het is niet verniet dat ik bijkom deze dagen. Ik sta zot van boomstronkskes met crémobeurre...

Gepost door: Dirk De Groof | 18-12-08

De commentaren zijn gesloten.