19-12-08

jaaroverzicht 2008

Ik kan niet zeggen dat ik geen bewogen jaar gehad heb. Waar 2007 eindigde en 2008 begon , liep ik de éérste 10 min van het nieuwe jaar al een pr. Dit was in Westerlo , de Silvester loop die plaats vindt van oud op nieuw . De afstand was 10.7 km en mijn tijd 41.28 min. Dat was dus een zeer goed begin van dit jaar . Daarna begon ik plannen te smeden om dit jaar echt ééns het varken uit te hangen op sportgebied . Ik plande dadelijk 4 marathons en keek nog uit naar een vijfde . De éérste liep ik in Antwerpen met een tijd die bijna een pr. was 3.11 u , maar de afstand was 43.100 km volgens garmin. Dit is een reden dat ik die marathon nooit meer zal lopen voor een eigen tijd . Misschien ooit voor de fun of te hazen , maar zelf loop ik me daar niet meer suf . Een paar weken later liep ik Visé , maar dat was om te genieten . 3.23 u was daar mijn tijd . Op de kortere afstand werd het dit jaar niet echt een succes . Mijn pr. is er niet aan gegaan . Mijn snelste tijd dit jaar was op de 10 km 39.23 min. Ook niet slecht , maar toch ruim een halve minuut te lang gelopen . 

Dan was het de vakantie  naar Italie , waar ik met heel veel twijfels naar toe ging . Ik was echt geen voorstander van dit land , maar hoe groot de twijfel was , zo goed is dit mee gevallen !

Na 4 weken vakantie , begon stilletjes aan weer de voorbereidingen naar de volgende marathon . Die van Keulen . Ik organiseerde een weblog training die weer een succes werd voor het tweede op één volgende jaar . Dit jaar voor de leie marathon er ook nog ééntje organiseren , als de belangstelling er nog is  . Op 22 maart is er trouwens ééntje die Frank en Betty organiseren , in aanloop naar Rotterdam !  

Zoals ik dus al zij , de derde marathon was Keulen . Hier hebben we weer een weekeinde van gemaakt met op zaterdag schopping dag , die voor mij veel vermoeiender was dan de dag nadien de marathon zelf . Het weer liet ons hier volledig in de steek . Het was koud , winderig , nat .......maar toch nog een tijd van 3.18 u gehaald . 

Een week later had ik de zottigheid om in eindhoven Katrien te hazen . Hier maakten we ook weer een heel weekeinde van . Met 26 bloggers genoten we op zaterdag avond van een zeer lekker buffet . Hier ga ik Volgend jaar ook weer naartoe , en het hotel kan al gereserveerd worden onder dezelfde conditie's al dit jaar . Voor info gewoon effe mailen !........... Efkes wat mee joggen dacht ik . Maar deze dame is op 2 jaar echt veel vooruit gegaan . Dus van dat mee joggen was geen spraken . Zij liep een tijd van 3.44 u , een verbetering van 10 min.  Dus dat was nummer 4 . Maar omdat ik al weken met een achille blessure liep , dus al van voor de marathon van keulen , stelde ik mijn vijfde marathon toch maar uit . 3 weken rusten , en het zou wel genezen zijn , dacht ik ! Maar teutebollen , nog niks beter na een paar km lopen  . 

Op aanraden van een clubgenoot ben ik naar een kwakzalver gereden . 1 behandeling , die naar mijn mening niks voorstelde , was ik er vanaf , en nog altijd !! Ongelooflijk , maar waar ! Al zou ik het zelf ook niet geloven moest ik zoiets lezen op de blog ! 

En dan zijn we bijna rond . De voorbije weken een paar korte wedstrijdjes gepland om de snelheid weer wat op peil te brengen en te testen , maar we zijn nog niet waar we willen . Volgende week zondag mijn laatste wedstrijd in Leuven . 12 km doorlopen !!  Maar misschien loop ik terug de Silvesterloop waar ik dit jaar mee begonnen ben . Maar dat zal de avond zelf nog beslist worden !!!


En nu zit ik als bakker vollop in het werk ! Maar daar zijn we blij om , al is de spanning nu wel iets groter op de werkvloer . Vragen zoals , wat gaan de mensen nu doen in deze crisis periode . Besparen door bij de restaurant weg te blijven met deze dagen , en meer thuis met een stukje kerststronk vieren . Dus moeten we meer maken of niet ? We zijn in elk geval al zeer goed voorzien van gebak . Een door de weekse dag , ziet de winkel er bij ons zo uit .

bakker
 

  

 

naamloos

naamloos.

naamloos++

Met de kersdag zelf staat er nog veel meer binnen . Dit was deze morgen . Maar volgende week zal ik nog ééns een foto plaatsen met een volle winkel !! Maar ik vind toch dat het gezien mag worden !!


Ook is Ronald al druk bezig geweest met een planning te maken om voor de bloggers in 2010 , te voor zien van een prachtig georganiseerde marathon . Maar meer lees je hierover op de weblogunite ! Reageren is zeer prettig voor de organisator om de belangstelling te testen !!

 

15:13 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (13) |  Facebook

Commentaren

Bewogen... ...jaartje geweest...met mooie resultaten van u en uw atleten. Lekkere foto's trouwens. Prettige feestdagen en veel loopplezier in 2009.
Gr. Natalie

Gepost door: natalie | 19-12-08

mooi jaar! Het was me het jaartje wel Mario. het deed me goed je te ontmoeten in Kattenbos en in Eindhoven. Gebeurt zeker ook in 2009 nog eens! Fijne feestdagen gewenst ook voor je gezin.

Gepost door: Tiny | 19-12-08

Tevreden! Je jaar kan zeker niet meer stuk,je mag er zeker tevreden op terugblikken.Fijne feestdagen en een gezond 2009.

Gepost door: anita | 19-12-08

Ik moet zeggen dat die sneeuwman er best wel goed uitziet! Leuk dat je zo kunt terugblikken, en het jaar al direct beginnen met een pr, dat belooft. 2009 zal nog straffer worden, dan wordt er zelfs een 100je gedaan.
Grt

Gepost door: Wendy | 19-12-08

2007 was reeds... een bewogen jaar ! Make a wich remember :-) en 2008 is dan nog een straffer jaar geworden , Mario ik denk niet dat jij goed weet hoeveel mensen je dankbaar zijn om hen te begeleiden tot hun droom , jij ben voor ons eentje om op handen te dragen ! daarom wil ik jou nog eens hartelijk danken wat jij reeds voor mij gedaan hebt in die 2 jaar ,SUPER DIKKE MERCI !! en heel veel geluk voor jou en je gezinnke in 2009

Gepost door: Katrien | 19-12-08

Uniek! Ik lees dagelijks de verhalen en sta verbaasd van de vele records die wekelijks worden gelopen. Je hebt inderdaad een bewogen jaar achter de rug, er schitteren toch een hoop positieve resultaten. Veel succes alvast voor het nieuwe jaar.

Gepost door: Fred | 19-12-08

Kerstman Zeg coach wa kost zo ne Kerstman, want in tijden van crisis moet je opletten met je centjes. Laat het eens weten, dan kan ik eenn beslissing nemen om er al dan niet ene te komen halen. Als ik daar passeer zal het moeilijk zijn om eraan te weerstaan, denk ik.
Een jaar met ups en downs, maar toch vooral ups lijkt me, nu je van je vervelende blessure vanaf bent. Ik ben in ieder geval blij dat je me aangesproken hebt tijdens een jogging, want anders had ik u nooit leren kennen hé!

Gepost door: Benny Van Genechten | 19-12-08

Ferm bakkerij Mario! Daar zullen waarschijnlijk veel producten tussen liggen die jij gebakken hebt denk ik en daar mag je terecht heel fier op zijn.

We zien elkaar wel een paar keer in 2009.

Gepost door: Gert | 20-12-08

mooi Toch een mooi jaaroverzicht Mario en die etalage van de bakkerij.... heb jij dat allemaal gemaakt? Jummie!

Gepost door: Julie | 20-12-08

Een mooi loop jaar gedaan en mooie momenten en Eindhoven was helemaal top door jou geregeld!.
Op naar het nieuwe loop jar.
Groet Rinus.

Gepost door: Rinus | 20-12-08

2009 Happy 2009 en veel wedstrijden voor je zonder een kwetsuur ,clint

Gepost door: Clint | 20-12-08

toch PRETTIGE FEESTDAGEN EN EEN GELUKKIG 2009!!!!!!!
VOOR U EN JE HELE FAMILLIE?VRIENDEN ,KENISSEN EN JE WEBLOGLOPERS!
vanwege Patrick en Myriam

Gepost door: Patrick | 20-12-08

bedankt voor al je tijd en energie dat je erin steekt om dromen waar te maken

Gepost door: christ | 21-12-08

De commentaren zijn gesloten.