24-12-08

zalig kerstfeest !

De kerstperiode , een tijd dat vele nu weer even op adem komen . De studenten hebben hun examen gedaan , en vele werkenden onder ons blazen een weekje uit ! We bereiden allemaal een feestje voor , om de de verjaardag van iemand die 2000 jaar geleden geboren werd , te vieren . Ik vermoed dat vele hun eigen verjaardag veel minder groots vieren ! Maar als er te feesten valt , is de waarom voor mij dikwijls bijzaak ! Dus we doen mee met de mallemolen , genieten van de sfeer die we met z'n allen verwezelijken . De tafel staat gedekt , het fondeu staat klaar , de wijn en schampagne ( bedankt Edith en Frank ) staat koud . Nu nog even wachten op ons Peggy . Want zij moet net als ik met deze dagen werken !

Voor mij is dit de drukste periode van het jaar . Weinig slaap ben ik gewoon . Maar nu pakken ze me de tijd wel af die me anders rest om toch even te gaan trainen . Maar klagen doen we daar niet over hoor . Het is net doordat het crisis is dat wij het nog drukker hebben . De buiten huizige feestjes zijn drastich geminderd , waardoor de mensen meer thuis afspreken en zich zelf voorzien van gebak !

Dus trainen is al van maandag geleden ! Maar morgen vroeg zal ik zeker en vast zeer vroeg uit de veren zijn en een  lange duurloop met 10 x 100 m versnellen doen . Ik kijk er al naar uit ! Zondag zal het dus in leuven geen al te vette zijn in de uitslag ! Maar mijn best doe ik zeker ! 4 min/km zou ik toch vanaf km 2 behalen . Tja er schijnt 3000 lopers vooringeschreven te zijn . Als daar de helft voor me staat , dan hoop ik dat ze allen veel sneller zijn dan ik , zodat ik niet gehinderd wordt . Maar .......het zal anders zijn denk ik !

Ik wil jullie ook allemaal bedanken voor de zeer possitieve reactie's op mijn blog , maar evenveel in mijn mailbox gekregen om mij mee te ondersteunen in de inzet voor Make-A-Wish ! Voor wie nog niet weet waarover ik het nu heb , lees mijn vorige postje ! Ik ben nu ook bezig om iedereen die ooit al eens een schema gekregen heeft , of er nu nog één heeft , een mail te sturen met de info over mijn actie ! Dus tussen dit en een aantal weken mag je zelf ook een in je box verwachten . Laat dit zeer duidelijk zijn , het is volledig vrijblijvend , maar zou het wel norm apricieeren .

Vergeet zeker niet de vermelding schema's marathonmanneke te vermelden bij je overschrijving . Anders herkent de organisatie niet uw steun voor mijn actie , en beland ze bij de gewone stortingen , waar niks mis mee is , maar zo weet ik niet wat mijn actie juist opgebracht heeft , en kan je ok niet mee doen voor de tombola . Ook eventueel je blognaam vermelden !!

Nu rest er mij enkel nog iedereen een zeer fijne kerst toe te wensen , en een goede gezondheid  !

17:13 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (7) |  Facebook

Commentaren

Zondag !! Een paar dagen meer rust zal zeker geen kwaad kunnen,je bent goed getraind.Je zal een prachtige tijd lopen,veel succes.Prettige feestdagen.

Gepost door: anita | 24-12-08

Prettige... ...feestdagen Mario. Je bent een schitterend man...zoveel doen voor jou atleten. Gelukkig en sportief 2009.
Gr. Natalie

Gepost door: natalie | 24-12-08

Goeie dagen gewenst Mario!!

Gepost door: Tiny | 24-12-08

Feestdagen Ondanks het vele werk sta je ook altijd paraat om je in te zetten voor het goede doel en dan nog maar te zwijgen over je schemas die je maakt, bij ons zeggen ze ge ziet een vree vientje .Prettige feestedagen en een sportief 2009

Gepost door: Bart | 24-12-08

prettige feesten Veel plezier met uw gezin op deze gezellige dagen!

Gepost door: Benny Van Genechten | 24-12-08

Mmm Leuk en gezellig zo fondueën, laat het smaken! Tot zondag!!

Gepost door: Wendy | 24-12-08

Prettige Kerstdagen Mario, voor jou, Peggy en the kids!

Gepost door: Homer | 25-12-08

De commentaren zijn gesloten.