03-01-09

Alles terug normaal !!

Voor mij was het vandaag mijn éérste loopje van het nieuwe jaar . Ik ben er dan ook stevig ingevlogen . Een fartlec training . 2.5 km in en uitlopen , dat was de afstand naar mijn wel befaamde brug , die ik als ne zot lig op de crossen als het nog donker is . 10 x 100 m tegen de brug op met een snelheid van 22 - 23 sec /100 m . Dan 1 km losgelopen / 6 x 500 m tegen 1.55 - 2 min. met 500 m loslopen tussen / Dan de laatste reeks , 3 x 1000 m tegen 3.55 min/km met 500 m loslopen tussen . En dan weer naar huis aan losloop tempo . Maar dat was maar ne goeie km . Er nog ééntje bijdoen zag ik niet meer zitten toen ik mijn deurtje zag , en al wat licht zag branden . Ons Peggy was wakker , dat wordt dus een lekker kopje koffie .

Vlug de douche in , en mijn kopje stond klaar ! Da's liefde se Stoer .

Straks naar mijn zusje thuis . het is ondertussen al 2 jaar geleden dat ze bevallen is van een tweeling , en dat gaan we vandaag weer vieren . Luna en Millan .....een gelukkige verjaardag !

Morgen ga ik een duurloopje doen van 16 - 18 km tegen een rustig tempo . De hartslag gaat onder de 130 moeten blijven !! En het zal weer vroeg zijn !! Bijna had ik morgen vroeg bij stefke voor zijn deur gestaan . Want ik dacht dat we morgen hadden afgesproken . gelukkig belde hij me daarstaks op dat het niet ging . Ik had bijna zijn vrouw achter mij aan ......en da wilde nie meemaken :-) :-) Knipogen

Hopelijk krijg ik dit gepost , want ik  heb al 2 x een vrije tekst willen posten aan de linker kant van mijn blog , ivb. Make-A-Wish , en dat wordt telkens geweigert . Zal voor morgen zijn !

14:48 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (7) |  Facebook

Commentaren

Ineens het stevige werk .. een beetje loslopen bij de start van het nieuwe jaar zit er bij u niet in precies. Op naar Rotterdam !!!!!

Gepost door: Edith | 03-01-09

super 2009 hallo mario
ik wens je een super loopjaar 2009 toe.en een
goeie gezondheid voor uw familie.chapeau man
al die mensen die trainen met uw schema.en zoals
ik zie,je legt er voor uzelf ook goed de pees erop.
goe bezig!

Gepost door: tuyttens gino | 03-01-09

Jij hebt het wel getroffen met Peggy hé!! Jij bent er het nieuwe jaar al terug stevig ingevlogen, leuk dat het bij jou zo goed lukte!!
Groetjes

Gepost door: Wendy | 03-01-09

Ewel é !!! Dat vind ik nu eens een schoon ding ! ...Solidair zelf zwaar trainen zoals jij ze ons ook voorschotelt :-) dat is nu fair si ;-) maar wel lastig ;-) Veel succes met je training voor R'dam

Gepost door: Katrien | 03-01-09

Pittige... ...training heb je er opzitten zeg. Tjaar nit rustig begonnen. En ja...achter iedere sportman staat een sterke vrouw hé. Leuk thuis komen zo.
Groetjes Natalie

Gepost door: natalie | 03-01-09

Het gaat nu beginnen! Beste Mario, Je bent duidelijk goed bezig....voor een hoop van je pupillen gaat het schema nu eindelijk beginnen. Ik heb vertrouwen in het schema...al zijn we op de wedstrijddag wel afhankelijk van een aantal bijkomende factoren zoals: het weer, de vorm van de dag en blessures.
Als dit allemaal meezit gaan we misschien een leuke tijd tegemoet.

Gepost door: Fred | 04-01-09

babysit Ken jij nog iemand die voor een paar uurtjes wil babysitten.Ik word er bijna ziek van tussen deze vier muren.Ik geraak zo wel niet klaar voor rotterdam.Ik ga wel mijn best doen maar ik ga je wel niet kunnen volgen ze.tot nog eens

Gepost door: stefkerun1 | 04-01-09

De commentaren zijn gesloten.