04-01-09

duurloopje van 16 km

Gisteren avond naar het verjaardags feestje geweest van Luna en Millan . De tweeling van mijn zus die nu al 2 jaar werd . Wij zien mekaar wekelijks bij de bomma , dus bij mijn zus zelf thuis kom ik niet echt veel en omgekeerd ook niet . Dus nu was het weer een hele tijd geleden en bij het binnen komen was het wel even schrikken . Hun huis was omgetoverd tot 1 grote binnen speeltuin . Waw , speciaal voor hun verjaardag , vroeg ik ?  Nee .....dat staat hier altijd zo . De mannekes moeten toch kunnen spelen . Nu heb ik het niet over een blokkedozen of puzzels die er verspreid lagen , maar ze heeft een groot kabauterhuisje staan in de living waar de papa verlichting heeft ingemaakt en al . Ook nog een kleine glijbaan met een klimrekje . De mat die vroeger onder het salontafeltje lag is samen met tafel vervangen door 1 grote puzzelmat met een kindertafel . Dat luna en Millan dit geweldig vinden , hoef ik niet te zeggen . Hun huis is nu wel een tikje groter als bij ons , dus alles staat er perfect zonder dat het een overhoop is . Ik vond het geweldig om die gasten zo gelukkig te zien .


Mijn duurloopje dan !

Deze morgen om half zes werd ik wakker . De planning was om te vertrekken om zes uur . Dus tijd om op te staan . De gedachte aan de koude en het lekkere gevoel van de warme donsdekens deden me allerlei verzinsels oproepen om niet te gaan lopen . Ik zal morgen wel lopen  of misschien deze avond als peggy thuis is van het werk . Maar bij elke gedachte wist ik dat het niet zou kunnen . Ik moet nu lopen , of er komt niks meer van . Hup het bed uit , een beetje water door mijn gezicht , en toen ik met een veel frissere blik mijn loopkleren zag klaar hangen , was de goesting om erin te duiken niet meer tegen te houden . Na alles vliegensvlug aangetrokken te hebben , stond ik stipt om 6 u lopens klaar .

Niks koud , gene wind , .........gewoon perfect loopweer . Ik zou vandaag de hartslag zeker onder de 130 moeten houden  , dus dat zal niet snel lopen zijn . Dus nog eens echt genieten , zonder moe te worden . Een echt toerke had ik niet in het hoofd hangen , maar ik liet de verlichting van de straten beslissen . De best verlichte straten zouden mijn voorang krijgen . Zo belande ik in ezaart op de rand van Geel . Om zo weer terug te lopen via Millegem , Achterbos , terug naar Mol - Centrum . Onderweg bijna niemand tegen gekomen . Enkel bij de toch werkende bakkers stond er een beetje volk .

Thuis gekomen , heb ikdadelijk de oven aangezet , het tafel gedekt en dan het bad in . Ons Peggy werd wakker van mijn gerommel en stond even later ook in de badkamer . Dus het lange bad liggen werd een beetje ingekort en hebben dan samen nog genoten van een lekkere croisant met kaas in de oven .

Nu is ze werken , dus straks ga ik met de kinderen nog een fikse wandeling maken . Ons femke steppen , want die is niet zo voor wandelen . Hieronder nog de trainingsgegevens .


duurloop

 2167147227_d8e8d8e325

 

10:27 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (10) |  Facebook

Commentaren

Dat was dan ook een vetloopke, om 6u heb ik mij nog eens omgedraaid ;-). Ik vond het al zo vroeg dat die wekken om 7u afliep, je hebt er blijkbaar van genoten! Hier is ook een groot deel van de living speelterrein, maar jammergenoeg is het hier het grootste deel van de dag wel een rommeltje :-). volgende week wordt onze Sen ook 2 jaar, een koppig leeftijdje.
Groetjes

Gepost door: Wendy | 04-01-09

amai zeg ! Nu ben ik echt een ochtendmens en helemaal geen avondmens, maar DIT zou ik echt niet kunnen. Opstaan om zo'n toer te lopen ! Wauw ! (of misschien zou ik daarna weer onder de dons kruipen !)

Gepost door: Kaat | 04-01-09

Vroeg op pad Ja Mario,k'was er ook vroeg bij,om 7u gestart met clubmakkers het is wel leuk zo vroeg lopen als het met een groep is.Alleen in het donker zou ik toch niet durven het zijn veel binnewegeltjes.

Gepost door: anita | 04-01-09

voorbeeld! Dit voorbeeld zal je meeste puppilen wel aanspreken. En dus niet snel een training skippen!!

Gepost door: Tiny | 04-01-09

6u!!! 6uur is wel héél vroeg. Ik moet eerst een paar uurkes wakker zijn eer ik loop.
Groetjes Natalie

Gepost door: natalie | 04-01-09

Ochtendgloren! Mario.....ik vind het knap dat je zo vroeg uit bed kunt komen om de loopschoenen aan te trekken.
En dan nog goedgemutst een training afwerken, ik heb het eenmaal geprobeerd en ben na 300mtr weer terug gegaan. Ik zou zeggen nog veel succes met de komende trainingen.

Gepost door: Fred | 04-01-09

DISCIPLINE Mario,
Hoe kun je gedisciplineerd te werk gaan om te lopen. Ik sta tijdens de week op om 4u45 en zie het dan niet zitten om tijdens mijn verlof vroeg op te staan om te gaan lopen. Dikke pluim alvast voor jou. Wat mijn trainingen betreft, ik geraak maar niet aan 2 looptrainingen per week voorlopig. Drukke dagen geweest, van alles te doen gehad,... kortom hopen op betere tijden. Het herstelschema loopt anders wel goed, ik probeer deze week 2x maal te lopen en mij een beetje meer aan het schema te houden. Op 21 maart staat er misschien al een wedstrijd gepland van 13 km als de conditie gestaag blijft gaan.
Groetjes Andy

PS. Ik stort één dezer dagen een kleine bijdrage voor MAKE A WISH

Gepost door: Andy | 05-01-09

Dat is nog eens vroeg op staan en heerlijk om dan zo vroeg klaar te zijn.
Groet Rinus.

Gepost door: Rinus | 05-01-09

De Beste Wensen !!

Gepost door: Bjorn Paree | 06-01-09

Weeral zo een onmogelijk voor een gewone sterveling. Knap om zo vroeg te vertrekken.

Gepost door: Yves | 06-01-09

De commentaren zijn gesloten.