07-01-09

Ik lig plat !!

En met plat liggen bedoelik ook echt plat . T'is de rug die het begeven heeft . Ik voelde al een tijdje dat hij een beetje vast zat . Maar niks ernstig om de dokter te raadplegen . En mijn jaarlijkse bezoekje aan de kraker kwam er ook aan . Dus ik dacht , het zal dan wel inorde komen . Maar na gisteren te gaan lopen begon mijn gang meer op die van een honderd jarige te lijken . Deze nacht op het werk is het er zeker niet beter op geworden .

Bij het thuiskomen dadelijk naar de kraker gebeld en ik kan uitzonderlijk vandaag al komen . Seffens om 19.15 u breken ze me helemaal :-) . Dus morgen zeker niet lopen , en vrijdag sta ik normaal gezien al terug in de loopschoenen .

Zondag een wedstrijdje van 6 km in Genk . De rug zal beslissen wat het gaat worden . Normaal gezien .......doorvlammen !!!!

En nu wassen en naar Diest rijden !!   

Ubdate .

Juist terug van de kraker ( chiropraktor ) dus geen osteopaat die een kraker nadoet , maar bijlange niet hetzelfde effect bekomt .

Het zat goed vast , en nu doet het nog veel meer pijn , maar ook dat is normaal . Morgen nog een dagje tandjes bijten en dan zou het beter moeten gaan . Zaterdag afgesproken met Steffan om een kort loopke te doen na het werk , en zondag hoop ik ......mmmm......Ik  moet het rustig houden , maar ik ben voor zoiets nogal vergeetachtig . :-)  

17:07 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (9) |  Facebook

Commentaren

OEI Veel succes bij de kraker, hopelijk ben je gauw verlost van de pijn.

Gepost door: Edith | 07-01-09

Kraker Ai, veel sterkte bij de ostheopaat : niet alles laten kraken, hé :-).
Nu ja, je bent een taaie gast, dus, ik zie je wel zondag bij LPM in Genk.
Tot zondag !

Gepost door: frank spencer | 07-01-09

Succes!! Hopelijk snel terug pijnvrij!

Gepost door: Wendy | 07-01-09

Chocolade massage van Peggy :-) ja lach er niet mee kan helpen ,verleden jaar hielp dat ook of was dat voor wat anders :-))))) genoeg annozelpraat , veel beterschap !

Gepost door: Katrien | 07-01-09

Mij niet gezien! Beste Mario,
Ik heb je korte berichtje gelezen en ben donders benieuwd hoe dit zal aflopen. Ben zelf nog nooit naar een kraker geweest, heb wel zelf al 31 keer wat gebroken....dus ik blijf er ver vandaan. Ik zou zeggen veel succes...en laat snel weten hoe het je is vergaan. De sportieve groeten vanuit Overschie.

Gepost door: Fred | 07-01-09

oeeff sterkte en beterschap Mario

Gepost door: Ronald | 07-01-09

Succes.... Gelukkig ben je zo vlug kunnen gaan naar de kraker...zo zul je zondag wellicht kunnen starten. Succes.
Groetjes Natalie

Gepost door: natalie | 07-01-09

Spoedig herstel! Dat je snel weer 'pijnloos' mag gaan lopen.

Gepost door: Bertzijngedacht | 08-01-09

vastgevroren?? gewon ontdooien hé ... ;-)
We duimen voor een snel herstel!

Gepost door: geert zelf | 08-01-09

De commentaren zijn gesloten.