09-01-09

We zijn terug bezig !

Tja als ge 3 dagen niet hebt gelopen , dan mag je al spreken van terug bezig , of niet ? Ik vond het toch al lang genoeg . :-) Ik ben dus woensdag naar de kraker of chiropractor geweest , om mijn rug en al de rest wat vast zat weer los te laten maken . En ik had al gezegd dat ik in het weekeinde terug zou lopen , omdat het vertrouwen in hem echt wel zeer groot is . Gisteren , dus de dag na de behandeling is het echt zeer erg . Pijn ......, maar dat is altijd na de behandeling . Ze forceren iets , of maken iets los wat al maanden vast zat zondere er eigenlijk  last van te hebben . En dat geeft de pijn de dag erna . Maar nu , dus 2 dagen later ben ik al weer gaan lopen . Het was niet volledig pijnloos , maar zo nog 1 dag verder en dan is alles verdwenen . Ik heb  11.5 km gelopen tegen 4.51 min/km . Het was de bedoeling om 4.45 te lopen , maar dat lukte maar sommige stukken . Hier in Mol ligt namelijk nog altijd een 10 cm sneeuw op de minder bewandelde wegen . Ik verkoos voor in de bossen te lopen , want de stoepen en fietspaden zijn nog allemaal niet ontruimd en dat maakt het gevaarlijk om op de weg te lopen . Dus door de sneeuw in de bossen bij temperaturen van - 8 . 

Het was zalig om te lopen . Elke stap dat je zetten schoof je wel een beetje terug naar achter bij het afduwen  , en dat maakte het o zo moeilijk om het juiste tempo te lopen . Maar de natuur ........dat is prachtig ! Alles mooi wit , en zo rustig . 

Morgen na het werk is Steffan bij ons tegen 7.30 u om een 10 km los te lopen . Zondag zal ik in Genk de 6 km gaan vlammen . Daarna naar Bokrijk rijden om nog een stevige sneeuw wandeling te maken  en een hapje te eten . 

grote bleken toer
  

bleken toer

sneeuwloopje

14:39 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (6) |  Facebook

Commentaren

terug vertrokken toch efkes oppassen, want rugproblemen verdwijnen niet zomaar ...
succes in Genk!!

Gepost door: geert zelf | 09-01-09

Leuke foto! Veel succes in Genk zondag!

Gepost door: lies verhoeven | 09-01-09

Succes... ...in Genk. Waar waren uw handschoenen. Brrrr

Gepost door: natalie | 09-01-09

Veel succes! Goed om te lezen dat je rug al wat beter is. Veel succes in Genk!

Gepost door: bertzijngedacht | 09-01-09

Koud hè! Geen koude handen?

Gepost door: Tiny | 09-01-09

Ninja Beste Mario, ik dacht toen ik de foto zag, een Ninja te zien....je bent goed voorbereid op het slechte weer. Het is niet te hopen dat het de komende zondag tijdens de wedstrijd zo slecht weer zal zijn.
Ik zou zeggen veel succes met de wedstrijd....en misschien een mooie PR.

Gepost door: Fred | 09-01-09

De commentaren zijn gesloten.