14-01-09

Een weekje blogpauze

De titel omschrijft het al een beetje , maar ik ga dit als mijn laatste berichtje vanb deze week houden ( denk ik :-) ))

Het is zeker niet omdat ik niet graag zou schrijven , maar de toeloop van de schema's is gewoon schitterend . Het is precies nu net omdat ze aan make-a-wish gekoppeld zijn , dat de aanvraag zeer groot is . Dus ik ga ipv. te bloggen , ga ik nu schema's maken . Elke dag 2 moet lukken . Naast mijn trainingen dan . Want die komen op de éérste plaats ! Seffens nog ééns mailen naar Marleen of Ann om ééns na te kijken wat het tot nu toe gestorte bedrag is .

Gisteren na mijn werkdag ben ik een toerke van 10.3 km gaan loslopen . Het was deze keer in de regen , maar zonder muts of handschoenen . Want die had je nu niet nodig . Het resultaat van deze training was , dat ik klets nat thuis kwam met een supper gevoel in mijn benen . Het tempo bedroeg 5.30 min/km .

s'avonds zou ik naar de kraker rijden . Maar niet alleen ! Ik had van Seffan ook vernomen dat zijn blessure niet helemaal over was . De schrik om terug te hervallen is bij hem zeer groot . Hij heeft er al 2.5 jaar uitgelegen , en wil dit zeker niet weer overdoen . Dus stelde ik hem voor om ook eens mee naar die kraker te rijden . Ik heb even een afspraak geregeld , en konden we samen rijden . Hij zal nog wel een paar keer moeten terug gaan , maar zag het toch al ietske possitiever . Voor mij is het volgende week gewoon op controle komen , maar het gevoel zegt me dat het voorbij is . Joepie !! :-)

Seffens trek ik naar de piste . Daar staat me nog een stevige training te wachten . 2 km in en uitlopen / 5 x ( 100 - 200 - 400 m tegen 22 - 23 sec/100 m of 3.40 - 3.50 min/km met 1 min rust ) tussen de reeksen 500 m loslopen - wandelen  .

Ondertussen staan we met z'n allen , met de neus richting Rotterdam - marathon . Sommigen zijn al aan het aftellen , anderen blijven er zeer rustig onder . Ik ben nu niet de zenuwachtigste op dat vlak ( nu toch nog niet ) maar ben er in gedachte toch al redelijk wat mee bezig . Maar er is nog 1 ding voor die marathon dat ik in het kopke heb zitten . dat is Haaselt - kievit op 22 feb. Dat is een perfecte 5 - 10 km wedstrijd met een prima organisatie ! Hier kom ik toch al 4 jaar na mekaar . Ik kan je nu al zeggen , die dag is het slecht weer !! Maar het parcour dat je loopt is volledig auto vrij . Helemaal plat !! Mooie brede verharde wegen , toch voor 95 % . Hier zou ik graag nog ééns een aanval doen op mijne pr. van 38.50 min. Dan zou ik 3.51 min/km moeten lopen . Och wa hebbek nu wee geschreven . Ik begin nij al te douzelen  . Mor kgon't toch probere !

Weblog t-shirten !

Voor de tweede maal hebben enkele bloggers gevraagt of het toch mogelijk is om nog een t-shirt te bekomen . Na hen meegedeeld te hebben dat de prijs hiervan veel hoger zal zijn , doordat het aantal veel minder is , wilden ze toch ermee doorgaan . Ik ben dus terug naar de drukker geweest om de juiste prijs te laten vast stellen .

Bij een bestelling van 15 stuks komt de prijs op 38 euro , bedrukt aan beide kanten . Dus met je blognaam of wat je ook wenst erbij op . Is dit veel ?? tja , eigenlijk wel . Maar langs de andere kant moet je het ook zo bekijken . Waarschijnlijk als we aan genoeg stuks geraken , zal dit toch voorlopig de éérst volgende jaren de laatste maal zijn dat er gedrukt worden . En zo'n t-shirt heb je voor de rest van je loopcariere . Het is toch niet zo dat je dit elke training aandoet . Maar de meeste gebruiken dit t-shirt voor er echt bij te horen op de webloglopen . Niet dat je door ons zonder t-shirt verstoten wordt . Nee zeker niet . Maar je wordt wel dadelijk herkent als weblogloper . En dat is altijd zeer leuk als we met de bende samen zijn . Dus ik zou zeggen .....bijt even door deze zure appel en beslis !!

Zet je interessen even op deze blog . Liefst met je e-mailadres , en dan mail ik je een formulier door om de maten door te geven en het rekening nummer om het bedrag te storten . Maak recame op je blogje ervoor . Mail zelf naar de mensen waarvan je denkt die heeft er nog geen . Wakker de bloggers zelf aan  . Buiten dit bericht erover is het reclame maken  aan jullie ! De rest doe ik !! Voor 5 feb zou ik graag bestellen of niet ! Zo kan ik ze misschien nog mee brengen op de weblogloop op 22 maart enof in Rotterdam , al wil ik dan liefst niet al te veel rond mijne kop . :-)

Voor de rest , tot volgende week , op deze blog  !!

15:17 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (8) |  Facebook

Commentaren

Amaai, den asfalt gaat op 22 feb in Hasselt aan vervanging toe zijn, zo'n snelheid dat jij in je kopke hebt. Als het nu al int kopke zit dan zal het er wel uit komen ook, veel succes straks op de training, en tot volgende week!!

Gepost door: Wendy | 14-01-09

t-shirt Voor mij ok. Bestel er maar twee. Laat maar weten wat ik moet doen. Ik bestel ze zowiezo.

Gepost door: Dirk De Groof | 14-01-09

22 feb dan is het carnaval en (bijna) altijd droog weer :-)
ik hoop dat mijn voorspelling juist is en mag je u PR lopen in droge omstandigheden

Gepost door: Nico | 15-01-09

t'shirts Effe overlegd met het mannelijke gezelschap, ik bestel er ééntje. Groetjes

Gepost door: Wendy | 15-01-09

West en Oost Vlaanderen ik ga west en oost Vl porren , je hoort er nog van en misschien een deel van de Nederlandse vrienden grtjes en geniet van je blog pauze (zal wel niet lang duren ,we kennen je ;-) )

Gepost door: Katrien | 15-01-09

t-shirt awel ik wil ook zo'n singlet want ik lees op blogs over andere webloglopers die dezelfde wedstrijd gelopen hebben en die je dan niet kent of herkent, dat zal binnen enkele maanden gedaan zijn.
ps: coach mijn schema is bijna op, ik zou graag trainen voor 3h15 tegen 26 april. Als je nog eens tijd hebt! Alvast bedankt!!!!

Gepost door: Benny Van Genechten | 15-01-09

t-shirt Ik bestel zeker,zend maar een fomuleer Mario dan vul ik het zeker in.De reclame staat al op onze blog.

Gepost door: Bart | 16-01-09

t-shirt ik bestel zo'n t-shirt. Je mag het formulier zenden naar: thomat@scarlet.be
Maat is large. Alvast bedankt op voorhand, kan je een vb van zo'n t-shirt doormailen?
Groeten

Gepost door: Tom Hoornaert | 16-01-09

De commentaren zijn gesloten.