16-01-09

Toch een kort verslagje !

Bloggen is een verslaving , al vind ik dat woord verslaving een vies woord . Dat wil zeggen dat ik over een stuk van mezelf geen controle meer heb . En dat wil ik op geen enkel vlak toegeven .Schamen

Na mijn tweede bezoekje aan de kraker kan ik nu zeggen dat ik ervan af ben . Niks meer gevoeld , dus ik kan weer een tijdje verder . Dus woensdag heb ik een interval training gedaan op de piste zoals ik ze beschreef in mijn vorige blogje . Ze verliep perfect . 1 reeks tegen 22 sec/100m afwisselend met een iets tragere reeks tegen 23 sec/100 m . Op een piste kan je perfect op snelheid lopen . Daarop verkeerd lopen is altijd nog wel mogelijk , maar beperkt zich toch op 1 a 2  sec op 400 m en dat vind ik al veel . Je laat gewoon je horloge elke 100 m biepen en jij zorgt ervoor dat je telkens op het 100 m punt bent dat rondom de piste altijd staat aangeduid !

Gisteren een 12 km tegen 5.10 min/km . Dat was echt genieten ! Vandaag rustdag ! En morgen vroeg is het een fartlec training . En die zal op de brug gebeuren want het zal zeker nog donker zijn . 2 km in en uitllopen / 2 x ( 10 x 100 m tegen de brug aan 23 sec.met rust op hartslag.) dan 6 x 500 m tegen 3.50 min/km met 500 m dribbelen tussen . dan uitlopen ! Hopelijk heb ik tijdig gedaan met werken , want dit vraagt toch wel 90 min tijd schat ik !

De schema's zijn deze week vlotjes uit de computer gerold . Nogmaals bedankt aan iedereen voor jullie vertrouwen ! Ik hoop dat al jullie sportieve wensen ermee uitkomen .

Copy van vorige bericht over de T-shirten .

 

Weblog t-shirten !

Voor de tweede maal hebben enkele bloggers gevraagt of het toch mogelijk is om nog een t-shirt te bekomen . Na hen meegedeeld te hebben dat de prijs hiervan veel hoger zal zijn , doordat het aantal veel minder is , wilden ze toch ermee doorgaan . Ik ben dus terug naar de drukker geweest om de juiste prijs te laten vast stellen .

Bij een bestelling van 15 stuks komt de prijs op 38 euro , bedrukt aan beide kanten . Dus met je blognaam of wat je ook wenst erbij op . Is dit veel ?? tja , eigenlijk wel . Maar langs de andere kant moet je het ook zo bekijken . Waarschijnlijk als we aan genoeg stuks geraken , zal dit toch voorlopig de éérst volgende jaren de laatste maal zijn dat er gedrukt worden . En zo'n t-shirt heb je voor de rest van je loopcariere . Het is toch niet zo dat je dit elke training aandoet . Maar de meeste gebruiken dit t-shirt voor er echt bij te horen op de webloglopen . Niet dat je door ons zonder t-shirt verstoten wordt . Nee zeker niet . Maar je wordt wel dadelijk herkent als weblogloper . En dat is altijd zeer leuk als we met de bende samen zijn . Dus ik zou zeggen .....bijt even door deze zure appel en beslis !!

Zet je interessen even op deze blog . Liefst met je e-mailadres , en dan mail ik je een formulier door om de maten door te geven en het rekening nummer om het bedrag te storten . Maak recame op je blogje ervoor . Mail zelf naar de mensen waarvan je denkt die heeft er nog geen . Wakker de bloggers zelf aan  . Buiten dit bericht erover is het reclame maken  aan jullie ! De rest doe ik !! Voor 5 feb zou ik graag bestellen of niet ! Zo kan ik ze misschien nog mee brengen op de weblogloop op 22 maart enof in Rotterdam , al wil ik dan liefst niet al te veel rond mijne kop . :-

 

12:55 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (4) |  Facebook

Commentaren

druk Drukke tijden voor u Mario...en goed aan het trainen ook lees ik. Succes verder met uw voorbereidingen.
Groetjes Natalie

Gepost door: natalie | 16-01-09

Stil! Het zal wel stil worden in huis als je een weekje niet achter de PC hebt gezeten. Hoewel je met het maken van de schema's al nagenoeg een dagtaak hebt gekregen. Vooral dankzij je perfecte actie via make a wish, ben benieuwd waarop dit zal uitdraaien. Veel succes met het maken van de schema's en je eigen looptrainingen.

Gepost door: Fred | 16-01-09

shirt! Loop al mijn wedstrijdjes in mijn blogshirt. Ik ben er trots op!

Gepost door: Tiny | 16-01-09

voila we hebben hier thuis gewed hoelang je ging volhouden met niet te bloggen ... Christ heeft gewonnen , ik had je al een dag eerder verwacht :-))) ps bedankt om je terug opteofferen voor de shirts

Gepost door: Katrien | 16-01-09

De commentaren zijn gesloten.