17-01-09

zware fartlec

Deze morgen was ik om 6.30 u thuis van het werk . Ik zat het laatste half uur bij de bakker aan de ontbijd tafel . Ze waren over de voetbal bezig  , Anderlegt - Cercle Brugge . Allemaal zeer interesant , want ik zat namelijk met de 2 beste trainers aan tafel :-)  Hier steek je op een half uurke heel wat op . Hele ploegen worden overhoop gehaald , en ploeg opstellingen .........Anderlegt .....hier aan tafel zat het geen jullie misten gisteren acvond . :-) Het gevolg van deze conversatie , was dat mijn ogen als lood begonnen te wegen , zodat ik bijna met mijn kopke op mijn bord terecht kwam .

Zie dat daar zitten ! En gij wilt seffens gaan lopen !  Jeb .....da's de bedoeling toch !  Al was de goesting toen al ver te zoeken . Ik ga seffens toch maar slapen , zei ik nog voor ik naar huis ging . Maar ééns thuis gekomen , lag mijne tenue daar te pronken . Lekker fris gewassen . De verleiding was niet te weestaan . Hup , alles aan getrokken , en weg was ik .

Ik wist de éérste 100 m al dat dit de beste beslissing was . Ik zou anders de hele dag ongemakkelijk geweest zijn . Het was juist 3 km lopen voor ik aan de brug was waar ik 20 x zou oprennen . Dus 2 x 10 keer de heuvel opgelopen tegen 21 - 22 sec/100m met 1 min rust . Tussen de reeksen 1 km los gelopen . Na de heuvel was ik er nog niet vanaf . 6 x 500 m tegen 1.50 - 1.55 min . met tussen in 500 m loslopen . Daarna nog een 2 km naar huis gejogt tegen 7 min/km . De bene hebben het goed verteerd . Al waren er wel versnelingen bij waar ik maar nipt de tijd haalde .

En nu zit ik hier te wachten op de loodgieter . Onze gasketel zou niet voldoen aan de veiligheids voorschriften . Hij zou namelijk co2 gassen naar binnen uitstoten . Niet veel , maat teveel om een attest te krijgen voor de verzekering . Dus de schouw zou onderhanden genomen worden . Ze zou niet voldoende trekken . Maar waar zit hij nu toch ? Al 3 u te laat , om over de dagen nog maar te zwijgen . Dit zou nu de derde maal zijn dat hij niet komt opdagen . Is dit normaal ?? Of moet ik mij gewoon leren aanpassen aan de nieuwe klanten service van 2009 . Ik hoop van niet !

13:00 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (7) |  Facebook

Commentaren

Mooie... ...training Mario. Zag er wel zwaar uit.

Gepost door: natalie | 17-01-09

Trainingen !! ge moet er me niet over spreken ! we hebben gisteren je naam enkele keren met een zucht uitgesproken :-) zie dat jij daar veeeeeeeeeel minder moeite voor hebt :-) en ps Cercle is wel "Mijn Ploegsje" hé dus als het er op aankomt ...verdedigen hé ;-)

Gepost door: Katrien | 17-01-09

Het moet zwaar geweest zijn,niet slapen en dan nog z'on training afgewerkt.Chapeau Mario.

Gepost door: anita | 18-01-09

Sterk, sterk, NEE ... HEEL STERK Wat een karakter !! Knap Mario

Gepost door: Dirk De Groof | 18-01-09

Trainen Dat is echt iets wat je moet kunnen gaan lopen na een nachtje werken,ikzelf nog Anita kunnen dat niet dan lopen we barslecht.En wat die loodgieten betreft ik hoop dat die ondertussen al is langs gekomen.

Gepost door: Bart | 18-01-09

Ja zeg die loodgieter geeft lef zunne, als ze op ons zo zouden moeten wachten , hadden we al lang een shot op ons kont en wegwezen ! En ze vragen dan nog goed hunne prijs ook !! Knap gelopen zeg ! na zo'n nacht werken !
gr jetty

Gepost door: Jetty | 18-01-09

Klootgieter! Mario....je hebt toch geen Klootgieter besteld i.p.v. een loodgieter. Want daar staat een wachttijd van 14 dagen voor. En wederom verbazing over het lopen tijdens de vroege uren.

Gepost door: Fred | 19-01-09

De commentaren zijn gesloten.