21-01-09

zaterdag = wedstrijd dag !!

Nu zaterdag staat er weer een wedstrijdje gepland op Nuclea . Dat zijn zo van die zeer kleinschallige croskes die eigenlijk bedoeld zijn voor de werknemers van de fabriek zelf . Maar als het daaruit alleen moest bestaan , dan zou er zeker niet meer dan 50 lopers aanwezig zijn . Dus worden loopvrienden of clubs ook wel toegelaten . Dus Vabco Mol zal er aanwezig zijn , en ik ga er ook naartoe . Ik ga daar mijn best doen , maar heel veel verwachtingen heb ik er niet van . Gewoon onder die 4 min/km blijven  is het enige doel . Echt doorlopen , en alles geven zal pas in Hasselt zijn op 22 feb.

Ik ben ook weer bezig met aan mijn gewicht te werken . Al die kilo's die er onder de feestdagen blijven aan plakken zijn moeten erweer af . Op 10 dagen ben ik al 2 kg afgevallen . Nog een 3 kg te gaan . Dit doe je best allemaal voor je aan de voorbereiding van een marathon begint . dan mag je niet al te fel vezwakken . Je hebt dan al je energie nodig !

De t-shirten kunne ook weer besteld worden . Dit is op vraag gekomen van een aantal bloggers die vermoeden dat er verschillende mensen nog geinterseert waren . Tot nu heb ik nog maar 5 reactie's gehad . Er is nog wel even tijd ( 5 feb.) Maar toch ......De prijs is bepaald op 15 stuks , dus nog 10 te gaan !! Ken je iemand waarvan je weet dat hij of zij er nog geen heeft , laat die persoon dit dan even weten . Mijn blog wordt veel gelezen , maar nog altijd niet door iedereen . ( spijtig ) :-) :-) Meer info kan je lezen aan de linker kant van mijn blog . Of gewoon mailen en dan stuur ik je een formulier door om je maten op door te geven .

Straks staat er mij nog een 10 km tegen 5 min te wachten . Dat de regen maar weg blijft !  Zaterdag gaan we ook nog naar de sportwinkel om eventuel ,om een paar loopschoenen te kopen . Ja ja , weeral zal je denken . Ik heb die wedstrijdschoentjes van Wendy ééns goed bekeken en denk erover om ook nog zo een paar te kopen . Ik heb er vroeger ook wel ééns gehad , maar de loopduur ervan is wel echt zeer kort . Maar misschien laten de solden dit nu wel toe ! Allee , beter gezegt , laat ons peggy dit toe ! :-) Ik heb niks te zeggen jong . Ne sukkelaar ben ik !  Mar mijne kleine teen zegt me nu al , dat ik er waarschijnlijk toch bij zal hebben ! :-) Ook nieuwe loopsokken moeten er gekocht worden . Heeft iemand een aanrader er over ? 

Alle nu nog wat in de pot gaan roeren en wat klaar stoven tegen deze avond .  

13:16 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (4) |  Facebook

Commentaren

Veel succes !.... Zaterdag en wat de shirts betreft zal ik eens navragen op de "Leffeloop" zondag ok

Gepost door: Katrien | 21-01-09

Succes !! Veel succes Zaterdag maar dat zal geen probleem zijn,je bent toch goed bezig.

Gepost door: anita | 21-01-09

Sucses alvast voor Zaterdag en benieuwd hoe dat gaat lopen.
Groet Rinus.

Gepost door: Rinus | 21-01-09

sokken ik blijf zweren bij x-socks ... kwalitatief veruit de sterkste!

Gepost door: geert | 22-01-09

De commentaren zijn gesloten.