24-01-09

Ik ben tevrede !! 16 plaats !!

Straks volledig verslag !! Maar mijn tijd op 6 km heuvelachtige cross is

23.00 min. juist rond !!

Zeer zwaar parcour , maar had zeer goede benen !!

En nu naar Vossemeren !!


Het volledige verslag dan !

De voornemens waren om vandaag nog ééns goed door te lopen . Dus was ik na het werk ook dadelijk een uurtje of 3 gaan slapen . Ons Peggy was ondertussen als haasje naar het prinsenpark vertrokken om de nieuwe lichting star2run mee te begeleiden . Maar meer op haar blogje er over .

In de namiddag was het dus mijn beurt om te lopen , en de goesting was er echt . Dat dit parcour zwaar is , wist ik al van vorig jaar . Dus concentreerde ik mij enkel een beetje op de plaats waar ik zou eindigen . Aan een podium plaatske moet ik niet zitten denken , maar de lopers rond mij op training voor zijn was toch de bedoeling . En dat is vrij goed gelukt . 

Het waren 4 ronden van 1.5 km , met in elke ronde 4 korte hellingen , waarvan ik er ééntje omzeilde . Waarom erover als je er ook naast kunt ? Na 1 km waren de plaatsen al verdeeld . Stefanneke ( niet de stef van de blog ) en Peter Rulens waren er een nek een nek race van het maken . En ik als derde erachter . Er waren 2 verharde stukken van een 200 m + elke ronde 300 m op een vervallen piste . Wij weten dat het er ééntje geweest is . Nu was het gewoon een grastapijt . Op die stukken liepen die 2 altijd een 15 m van mij weg . Maar telkens we aan de hellingen begonnen en de ietwat moeilijk beloopbare stukken , haalde ik hen vlotjes weer in . Zo verliep het alle vier de ronden . Ik had in gedachte hangen ......als we de muur ( laatste zeer steile helling van elke ronde ) dan ga ik alles geven in de hoop dat die 2 erdoor zaten . Ik deed wat ik voorgenomen had , maar moest het toch wel lukken zeker , dat die net hetzelfde dachten .:-) De laatste 300 m gingen in op de piste , en ik liep als derde nog altijd maar vlak achter steffanneke . Peter ( loopt vlot 2.45u op de marathon ) begon te versnellen   , steffanneke ook , ikke ook .......maar ......ik kon niet volgen ! Verstomd 20 m liepen ze van mij weg op 300 m . Een dikke profficiat aan die 2 . Peter was natuurlijk met ons aan het spelen , en liet steffaneke tot de laatste meters gewoon net op zijn enkels lopen . Mijn tijd was juist 23.00 min rond . De afstand was volgens garmin 5.8 km . Dus toch nog onder de 4 min/km . Ikke dik tevrede !!

Morgen vroeg heb ik afgesproken met steffan om een lange duurloop te doen van een 17 - 20 km . Steffan kiest het parcour  , dus ....!


Info over Rotterdam !!

Zoals ik al gepost had is het mij niet gelukt om voor een hele groep bloggers een hotel te reserveren , dat voor iedereen betaalbaar is . Dus hebben sommige besloten om toch er dan maar een dagreis van te maken , en ook zijn erbij die voor zich zelf ergens omstreken Rotterdam een hotel geboekt hebben . Voor de dagreis is het ook simpel , om je auto te parkeren aan Ahoi , en dan zo verder met de metro tot op de Coolsingel , waar alles te doen is . Heel simpel !!

Maar voor hen die toch nog op hotel willen gaan , is er nog altijd de mogelijkheid om via flair , die nu een bon van Relax weekeinds erbij geeft . Het Golden Tulip Rotterdam-centre **** is op die manier nog te boeken voor 30€ pp. en 18 €pp voor ontbijd . Dus 96 € voor kamer met ontbijd voor 2 pers. Het is gelegen op 10 min wandelen van de coolsingel . Ik heb dit alvast geboekt voor mij !  Voor de geintreseerden , Bel morgen nog , en ga maandag als de bliksem een flair halen voor de bon !!

Tel. 0031-10/413.41.39

16:28 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (6) |  Facebook

Commentaren

Proficiat!! Prachtige tijd, veel plezier in Vossemeren!!

Gepost door: Wendy | 24-01-09

knap! het helpt toch als ge uwe focus op de pistolekes zet hé,, ;-)

Gepost door: geert | 24-01-09

proficiat! Dat is een mooi tempo voor een cross! Zo meer dan 15km/uur

Gepost door: Tiny | 24-01-09

Super !!!! Proficiat !!!! wat een mooie tijd !! en veel plezier in de Vossemeren

Gepost door: Katrien | 24-01-09

Proficiat Je hebt een sterke wedstrijd gelopen hoor Mario,heel knap gedaan.Proficiat.

Gepost door: anita | 25-01-09

Goed gedaan! Je hebt een knappe prestatie geleverd.
Van harte gefeliciteerd met je podium plaats.

Gepost door: Fred | 25-01-09

De commentaren zijn gesloten.