30-01-09

wijzigingen in het schema !!

Ik ben deze morgen ééns bij mijn ouders langs geweest . Onze pa was lopen . En ons ma wist te vertellen dat ze misschien zondag gingen lopen naar Geel-ten aard . Een jogging die ik vorig jaar ook meegedaan heb . Ik dacht toerkes van 3,5 km met als max. afstand 14 km . Onze pa gaat daar 3,5 km lopen . Hij is ook pas hersteld van een lichte blessure . Meer een blessure die te wijten is aan zijn ouderdom , denk ik . Ouder worden , maar je nog jong voelen ........dat is ook iets wat soms botst en dan leid tot blessures . Maar iemand die al 35 jaar met lopen bezig is , moet je als ( jonge ) sporter geen raad gaan geven . 

Dus ik zal ook zondag in Geel gaan lopen , maar zal hier niet gaan doorlopen . Wel stevig , maar niet in het rood !  Dus morgen zal de fartlec niet doorgaan , maar wel een rustig loopje van een 15 km . Voor steffan is alles goed ! Ne gemakkelijke mens . Het gaat bij hem ook meer om het samen lopen , en de gezelligheid  . Hij is al blij dat hij een beetje kan lopen zonder pijn . En dat begint aardig te gaan lukken . 

  Blog in de kijker !!!

Het is een gekende blogster onder ons , die door verschillende tegenslagen zelfs het bloggen op een laag pitje heeft gezet . Maar vandaag , na 1 maand afwezig geweest te zijn op de blog , is ze er weer . Voor mij is het één van mijn lievelings blogs om te lezen , en ben daarom ook weer blij dat ze weer terug is .

Ons Ruthje of angel  !

Ook is er weer info over Rotterdam verschenen op de weblogunite !

 

 

20:58 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (5) |  Facebook

Commentaren

Lastig!! Daar heb ik nou ook wel eens last van!! Te jong van geest tov je lijf;-)

Gepost door: Tiny | 30-01-09

Dus je gaat eerst de komende zaterdag een 15km lopen en de dag daarna een wedstrijd waarbij je even een hogere versnelling gaat lopen.
Ben benieuwd wat de tijd zal gaan worden...ondanks dat je zegt dat je niet alles uit de kast gaat halen.
Lijkt mij een lastige opgave om niet voluit te gaan.
In ieder geval veel succes en plezier met deze loop!

Gepost door: Fred | 31-01-09

Succes... ...zondag aan gans de familie. Jullie zijn allemaal sportief zeg. Tof.

Gepost door: natalie | 31-01-09

Veel plezier morgen!

Gepost door: Wendy | 31-01-09

Veel plezier morgen Mario Ben benieuwd naar het verslagje ? En, heb je al wat meer inschrijvingen voor de T-shirts ?

Gepost door: Dirk De Groof | 31-01-09

De commentaren zijn gesloten.