31-01-09

Ik moest me haasten !

Deze morgen had ik om 6.45 u. afgesproken met stefke om te gaan lopen . En dat vormt normaal gezien geen probleem . Maar het moest toch weer lukken dat net vandaag we weer moesten bakken voor 2 koffie's . Dus pas om 6.30 u gedaan en dan dadelijk thuis in mijn loopbroek gesprongen . Steffan was zoals gewoonlijk  goed op tijd , en konden dus dadelijk vertrekken . Een toerke van een 17 km tegen 5.30 min. stond op het aangepaste schema . Hieronder kan je zien dat we dit netjes volbracht hebben , zonder dat we daar enigsinds problemen mee hadden . Stefke zijn kwetsuren beginnne ook te verbeteren , dankzij de kraker , dus voor hem geeft dit een zeer goed gevoel en weer wat vertrouwen . Het tetteren onderweg heeft er al zeker niet onder geleden . :-)

ochtend training

 Morgen ga ik dus naar de kajak jogging op ten Aard . Een mooi wedstrijdje van maken , waar ik me zeker niet ga forceren . Ik plan mijn wedstrijdjes waar ik op doorloop zodat ik hopelijk dit jaar toch een paar prs mag lopen . Het zotte jaar 2008 was leuk , maar wel zonder pr. In mijn binneste weet ik dat de marathon van antwerpen dat wel was . Maar doordat de afstand 43,100km was en ik aankwam op 3.11 u , zou dit op 42 km toch 1 min onder mijn pr geweest zijn . Maar de uitslag zegt anders , dus dit jaar in Rotterdam een herkansing .

De vraag van Dirk , hoe het zit met de t-shirts ......Wel ik heb 9 bestellingen als ik er ook nog ééntje neem . Er moeten nog 3 mensen daarvan hun betaling doen . Ik ga volgende week naar de drukker polsen of hij het niet voor dezelfde prijs deze 9 stuks wil doen . Is dat niet het geval , zal volgend weekeinde alles terug gestort zijn en is het verhaal van de t-shirts afgesloten . Ik kan niet zeggen dat het geen succes was , bij de vorige bestelling had ik 36 stuks inclusief die van mezelf  + dan nu nog 9 stuks , als het kan doorgaan toch . Er zijn dus nu al 100 t-shirts onder de bloggers . Waar er natuurlijk ook wel mensen een dubbel bezitten . Bestellen kan nog altijd , maar beslis dit dan nu , en mail me . Dan stuur ik je het bestel formulier door . 5 feb. moet ik al de bestellingen hebben , en 8 feb. ga ik bestellen voor al wie betaald heeft . ( als het kan door gaan toch )  .

  

21:50 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (3) |  Facebook

Commentaren

Ik ga er seffes ook eens een lekker traag duurloopke tegenaan smijten. Eindelijk, want ik mis deze lange duurlopen wel.

Gepost door: Gert | 01-02-09

Goed bezig! Mario....je bent goed bezig.
Wederom een totaal van 17km op je totaal lijst.
En zoals je zelf al zegt.....de marathon van Rotterdam bied je de kans om je PR scherp te zetten.
Ben verschrikkelijk benieuwd wat je plannen zijn.
Ga je direct vanaf de start alles uit de kast halen, of loop je de eerste kilometers met een pacergroep mee, en vervolgens in het Kralingse bos, na 30km proberen te versnellen.
Ik kijk in ieder geval uit naar je strijdplan!

Gepost door: Fred | 01-02-09

Knap Mario Zo vroeg (voor u, zo direct na het werk) op de ochtend. Het was zeer koud (vond ik). Ja ja, ik was ook al wakker. Onze Philippe moet shotten hé !! Knappe training hoor !

Gepost door: Dirk De Groof | 01-02-09

De commentaren zijn gesloten.