01-02-09

5 de plaats !!

Deze namiddag naar de kajac jongging . Ik ging daar niet doorlopen . Maar ééns daar gekomen , dacht ik eraan om toch 1 toerke de gaskraan open te draaien . Dus 3.5 km volluit lopen en de nog restende 3 toerkes gewoon tegen een stevig , maar gecontroleerd tempo . Zo gezegd zo gedaan . Ik vertrok vrij stevig . Met het éérste groepke mee . Ik was mijne garmin thuis vergeten en er waren geen km aanduiding. Dus hoe snel ik liep was een raadsel , maar onder de 4 min/km was het zeker . De wind was verschrikkelijk . Ik probeerde dan ook zoveel mogelijk bij het groepke te blijven om geen last te hebben van de wind . Na 2 km ong. moest ik toch lossen , samen met nog 2 lopers . We bleven een paar 100 m samen , maar toen vertraagden ze nog . Ike niet , maar het ging toch snel genoeg . De laatste 1 km was door bos - veld met weer een soort muurtje waar je tegenaan moest klimmen , om de dijk van het kanaal op te kunnen . Hier stond je toch telkens zo goed als stil . Mijn eind tijd was dus op , naar horen zeggen 3.6 km , 13.42 min. dus dat is gelopen tegen 3.52 min/km . Dus ik ben tevrede !!

Na mijn toerke dus , efkes gewacht op mensen die zo ong. tegen 4.40 min/km liepen . En daar was dan Elke en Vera met Marcel Mol . En voor ne pr. bezig vroeg ik . Ja zei elke , maar die wind is verschrikkelijk . Ga maar achter me hangen en dat scheelt toch een beetje . Ze was dan aan haar laatste rondje bezig net als Vera . Met nog wat trekken en aanmoedigen  , behaalde ze beiden de 2 de en 3de plaats van de 7 km . Hun tijd 31.26 min. Dus een pr voor hen beiden . Het laatste rondje alleen met marcel meegellopen tegen 4.40 mn/km. Dus ik heb weeral 14 km in de benen zitten . Benny was er ook en heeft zijn doel bereikt om de 14 km te lopen onder het uur . Benny een dikke profficiat . Blijf je schema goed volgen in de mate van het mogelijke . Aan passingen zijn altijd mogelijk !!

Volgend weekeinde kan ik niks plannen , want dan heeft ons Peggy en de kinderen voor mij een verrassing ! En dan weer een weekje later is het de beurt aan Sandy om hare pr op de halve marathon binnen te halen . En achteraf ne goeie kriek en een tasje soep te drinken . 

En nu belgecom tv ééns afschuimen voor een goed filmke . Dat spelleke"s gedoe op tv .........da's niks voor mij .    

     

19:27 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (8) |  Facebook

Commentaren

Proficiat...schitterende prestatie hoor. Geniet maar van uw verrassing volgend weekend.

Gepost door: natalie | 01-02-09

Nog eens bedankt he Mario om ons uit de wind te zetten en voor de aanmoedigingen!

Groetjes
Vera

Gepost door: vera | 01-02-09

Goed gevlamd! Goed bezig coach! Waar ga je binnen 2 weken een halve marathon lopen?

Gepost door: Benny Van Genechten | 02-02-09

Kajac joggen. Dat moet wat zijn. :)
In elk geval knap gelopen. Hopelijk heb je een mooie verrassing gehad.

Gepost door: Yves | 02-02-09

Een mooie wesdtrijd gelopen Mario,je conditie zit zeker goed.

Gepost door: anita | 02-02-09

snelheid Goh Mario, hoe jij die snelheden haalt is me echt een raadsel. Dat moet je echt kunnen. Talent zeker? Dikke proficiat met je prachtig resultaat!
Zeg, meen jij dat nu dat ik in Lier een korte broek en t-shirt moet aandoen? Ik bibber al als ik er nog maar aan denk!
Ik zal goed eten op voorhand. Trouwens, die strijd tegen de kilo's lijkt hopeloos. Geen gram krijg ik er af. :-( Maar we houden vol, hoor! Het moet!

Gepost door: Sandy | 02-02-09

ereplaats straffe kost! Wie maakt je schema's? ;-)

Gepost door: geert | 02-02-09

Beetje laat maar dikke proficiat ,schitterende prestatie !!

Gepost door: katrien | 03-02-09

De commentaren zijn gesloten.