03-02-09

4Russen , slecht weer , maar toch trainen !

Deze week heb ik een karwei op te knappen thuis . Iets wat ik al een tijdje uitstel .Namelijk het afschuren van de trap en terug vernissen . Dit is ook al weer 5 jaar geleden . En de onderhoud van je huis mag je niet laten verwateren .

Gisteren stond dus gepland om de trap af te schuren ,......maar , en u vermoeden jullie het al , ik had geen goesting . Ik had bijna tot de middag moeten werken , en het gewoon gaan liggen op de zetel en niks doen trok mij inorm aan . Zonder mij er tegen te verzetten , gaf ik eraan toe . Het was trouwens volgens schema , een rustdag . Dus ik zij nog tegen ons peggy , " ik ben goe bezig "  :-) . Maar uitstel is geen afstel , en dan zat ik er vandaag wel mee he . Maar ik had door omstandigheden zeer vroeg gedaan op het werk , en de zin om eraan te beginnen was toch ietske groter dan gisteren  . Na een paar uurtjes door werken was de klus geklaard . De opkuis was iets voor de rekening van mijn schatje .

Ik vertrok dan maar voor mijn training . En geloof me , ondanks al de hele tijd gewerkt te hebben , was de goesting om te lopen zeer groot . Nogtans was het een redelijk zware training volgens schema . 2 km in en uitlopen / 5 x ( 400 - 600 - 400 m tegen 22 sec/100 m met 200 m rust ) tussen de reeksen 600 m loslopen . In totaal was deze training goed voor 16.5 km . Toen ik vertrok dan , sneeuwde het . Ik dacht , shit wat een rotweer ! Maar ééns ik weg was , was de sneeuw gewoon bijzaak . Ik genoot van elke versnelling . De piste liet het niet toe om mijn tempo te halen . 22 sec/100 m werden 23 sec . , en dit koste me al moeite . Bij elke stap die ik nam , schoof ik een beetje weg . Echt krachtig afduwen ging niet . Dus de horloge iets minder snel ingesteld . 

De 4russen hebben Mol ook bereikt . Ze zitten bij ons zelfs al binnen . Niemand nog niet ernstig ziek , maar de verkoudheden beginnen zich meester te maken over ons Sanne en de mama . Gisteren zijn ze beiden naar de dokter geweest, en kwamen terug met antibiotica . Ik hoop dat de beestjes mij sparen , en vlug uit ons huisje vertrekken . 

Morgen dus éérst de trap vernissen   en daarna een 12 km tegen 5.00 - 5.15 min/km . 

Voor de t-shirts het kan nog altijd !! Maar nu vrijdag , is je kans verkeken ! 9 stuks zijn het tot nog toe geworden   , en de prijs blijft hetzelfde als opgegeven , dus 38 euro !! Dit is DE kans om je zichtbaar bij de bloggers te voegen ! je zal op deze manier zeer gemakkelijk aangesproken worden door een andere blogger , dis je nog niet gezien hebt maar wel kent ! Ook de supporters beginnen de webloglopers te kennen. Laat deze kans niet meer liggen !! Het is de laatste !!            

18:55 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (5) |  Facebook

Commentaren

Die virussen zaten al in Mol hoor, maar hebben ik heb ze kunnen verjagen en blijkbaar proberen ze het nu eens bij jullie. Ik hoop dat jij ervan gespaard blijft! Veel beterschap voor Peggy en Sanne, leg ze maar eens goed in de watten!

Gepost door: Wendy | 03-02-09

Hou het het recht Mario!

Gepost door: Tiny | 03-02-09

trap dat klusje staat bij ons ook op de planning, maar we weten niet goed hoe eraan te beginnen, dus als je goesting hebt...Mechelen is the place to be! gebruik jij daar een schuurmachine voor eigenlijk?

Gepost door: Ruthje | 03-02-09

@ ruthje ja met schuurmachine . En bedankt voor het voorstel , maar ik zal al blij zijn dat ik nij mij gedaan heb ! Niet mijn favorite bezigheid ! :-)

Gepost door: coach mario | 04-02-09

zichtbaar? jaja, en dan zien die 4 russen je ook hé ... ;-)

Gepost door: geert | 04-02-09

De commentaren zijn gesloten.