04-02-09

Geen goesting .....ne se !!

Daarstrraks na het werk kwam ik snelle , en weer gezonde wendy tegen . Een kort praatje gemaakt . Ik zij dat ik de trap nog moest vernissen , maar er geen goesting in had . En dan is't precies of dat die vrouwen allemaal dezelfde zijn . Zie da ge thuis se , en vliegt erin , dan zedde ervan af ! Hela mannekes , geen goesting is geen goesting he ! Er komen nog dagen he , zoals morgen se . Morgen wordt hij zeker gedaan !  Vandaag wat met de kinderen , bezig zijn . Juist lekkere pannekoeken gebakken en nu zijn ze op zolder aan het spelen , en ik ga dadelijk mijn oogjes dicht knijpen . En deze avond zal mijn loopje van 10 - 12 km nog plaats vinden !!

Misschien dan nog een ubdate ! 

 

13:03 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (9) |  Facebook

Commentaren

Groot gelijk Mario Als ge geen goesting hebt, hebt ge geen goesting hé !!!!!! En, goed slapen, en straks een goei training hé !

Gepost door: Dirk De Groof | 04-02-09

Tja, dat is u proberen te motiveren hé, maar eerlijk is eerlijk, als ik ergens geen zin in heb en het is niet van levensbelang, dan blijft het ook schoon liggen ze!! Tegen u goesting iets doen dat loopt toch nooit goed af!

Gepost door: Wendy | 04-02-09

geen goesting? Wat is dat nu voor zever? Geen goesting? Schilderen verdomme! Laat dat sterke karakter dat tijdens wedstrijden zo kan doorbijten, nu ook maar eens zien :-) (en ja, 't is een vrouw die dat zegt, haha!)

Gepost door: Sandy | 04-02-09

als je geen goesting hebt ... gaat het toch op niks trekken dus wacht nog maar een dagje alé als tmag van Peggy hé :-)

Gepost door: katrien | 04-02-09

goesting Vrouwen zouden moeten begrijpen dat als je een trap vernist zonder goesting het toch op niks zal trekken. Uw plan om het uit te stellen was dus in het belang van uw vrouw. Sterkte morgen.

Gepost door: etienne | 04-02-09

klusjesman! Je bent gelukkig niet de enigste huisvader die tijdens de voorbereiding op een marathon te kampen heeft met een achterstand in een aantal klusjes. Mijn agenda staat er momenteel ook vol mee, dus ik leef met je mee.
Maar die worden na 5 April met enige spoed wel weggewerkt.

Gepost door: Fred | 04-02-09

Tja ....da werk loopt nie weg hé. Morgen zalt er nog wel zijn.

Gepost door: natalie | 04-02-09

Vandaag de ... vernislaag geplaatst . Of weer geen goesting ? Tja die klusjes ...
maar eenmaal afgewerkt geeft het een goed gevoel .
Goesting om te lopen heb je blijkbaar altijd . Ook belangrijk voor een marathonmanneke .

Gepost door: Kristien & ivan | 05-02-09

Pas op Glad ! Pas op als je de trap vernist hebt. Op kousen spekglad. Kan er van mee spreken. Ooit eens een paar treden gegleden van de trap zonder dat er sneeuw lag. Leuk is anders. Die poep, de tenen, de hiel. Ja mannekes ! Veel vernis genot.

Gepost door: Andy | 05-02-09

De commentaren zijn gesloten.