07-02-09

Bedankt schatjes ......het was geweldig !!

Zoals ik deze morgen in mijn vorige blogje schreef , werd ik wakker en was ik helemaal alleen thuis . Wauw leuke verrasing ! Maar na een half uurtje kwam er toch beweging in de zaak . Peggy belde , maakt u maar klaar , trek iets deftigs aan , ik ben zo thuis.

Hetn éérst wat ik vroeg , waar gaan we naartoe ?  Maar niks zei ze me . Ze had de Gps. al ingesteld zodat ze nog niet hoefde te zegen waar naartoe rijden . Het was richting Hasselt . Ik dacht dadelijk aan het Italiaans restaurant waar we al ééns komen . Maar niks ! Ik moest wel in Hasselt eraf , maar ik werd door een zeer mooi landelijk gebied gestuurd . Fruitbomen langs beide kanten van de weg , ....Hier zou je niks speciaals komen zoeken . Ik zeg nog , gaan we hier wandelen ? Het zou wel mooi zijn om te doen hier , maar op een andere keer . Nog 500 m aan de linker kant hebt u uw bestemming bereikt , vertelde de madam van de gps. Ik zag aan Peggy dat ze toch ook niet helemaal gerust was . Maar 500 m verder stonden we voor een kuurcentrum ! Schatje ...we gaan ons vandaag ééns lekker laten verwennen ! Ik heb dat ooit al wel ééns gedaan , maar dat was toch alweer een aantal jaartjes geleden . Het is hier verplicht met badkledij , wat voor ons beiden toch een voorkeur is . Wat voel ik me nu preuts ! Niet gedacht he ? Of toch ?

Het is een zeer mooi ruim complex met alle mogelijkheden  die er bestaan vermoed ik . Turks stoombad , eenn paar sauna's , Finse zweethut , koude en warme brubbel baden , een ontspanningsruimte , zonne terras en een gezellige taverne waar we onder de middag een broodje en ik een spagetti heb gegeten .

Om 16.30 u zij ze me  om er stilleke's aan maar uit te gaan , want ik heb nog een tafeltje gereserveert in Hasselt . Nog iets !! Taverne het Hooghuis had haar voorkeur , en zeker omdat wez daar met een flair bon tegen spotprijs konden eten . We kozen beide voor visbrochette met kroketjes op een bedje van gewokte groenten . Het klinkt mooi  en dat was het ook . Zeer lekker en supper gezellig om te zitten . Het dessert hebben we daar niet genomen . Ik stelde voor om nog even door hasselt te wandelen  .Toch hebben we nog even halt gehouden   en zijn we een ijsje gaan eten   .

Dan zijn we ons Femke en ons Sanne gaan halen bij mijn schoonzuster . Die hadden zich ook niet verveeld .

En nu slapen , om morgen vroeg om 5.45 u op te staan  om met steffan te gaan lopen .In de namiddag morgen  , kan het zijn we naar kasterle rijden om te lopen .. Dus dan ga ik daar ook lopen  , en ons Peggy ook  .

Nogmaals bedankt aan mijn 3 schatten  !!


 Ubdate !!

Deze morgen dus zoals afgesproken netjes op tijd met steffan een duurloopke gedaan !  Het was zalig lopen .rauwse meren.

rauwse meren

23:38 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (13) |  Facebook

Commentaren

Als dat geen mooie verrassing was...zo mogen ze mij ook verwennen hoor.

Gepost door: natalie | 07-02-09

proficiat met je verjaardag Mario! en da's inderdaad een leuke verrassing!!

Gepost door: Ruthje | 08-02-09

schoon, zo verwend worden :-D

Gepost door: Jess | 08-02-09

Amai gij wordt daar nogal in de watten gelegd! En alles erop en eraan

Gepost door: lies verhoeven | 08-02-09

gelukkige en nog een gelukkige verjaardag natuurlijk!

Gepost door: lies verhoeven | 08-02-09

ne gelukkige hé Wij zijn daar vorig jaar 2 dagen geweest met een bongo. Ik vond vooral die hut helemaal vanachter in de tuin met de houtblokken de moeite! En best wel lekker eten hé. En ge wordt daar zo niet bekeken omdat het toch gekleed is! Geniet er nog van.
Grtz

Gepost door: Steve | 08-02-09

Mooie verrassing .. Jullie hebben er duidelijk van genoten, en uw verjaardag moet nog komen. Het gaat daar in Mol heel de week feest zijn. Alvast een dikke proficiat !!!

Gepost door: Edith | 08-02-09

Hoe, ben jij nu toch verjaart? Op facebook staat 11/02? Nu ben ik in de war coach. Allé, nen dikke proficiat dan! :)

Gepost door: Gert | 08-02-09

hip hip hoera ! Wat een mooi cadeau ! 't leukste is natuurlijk zo'n fijne echtgenote te hebben die dat allemaal voor jou organiseert !

Gepost door: Kaat | 08-02-09

Happy Birthday Dat was een leuke dag.
Groot gelijk om de meiden eens naar de schoonzus te brengen om zelf eens lekker te genieten.
Meer moet dat niet zijn, hé.

Wat betreft de weblogloperstraining van zondag 22 maart.
Het Astrid-park hotel ken ik niet, maar waarom niet logeren in Ravelingen zelf (www.ravelingen.be).
Dan ben je al ter plaatse voor de training en kan je van alle faciliteiten genieten.

Gepost door: frank spencer | 08-02-09

mysterie opgeklaard ! Wat een leuke verrassing Mario, moet leuk zijn om zo verwend te worden voor je verjaardag :-)

Gepost door: Chris | 08-02-09

Verassing !! Van een verassing gesproken,k'weet zeker dat je er wel van genoten hebt.

Gepost door: anita | 09-02-09

Van harte proficiat coach. Dat zag er een heel plezant weekendje uit. Altijd leuk als het gezin je kan verrassen.

Gepost door: Yves | 09-02-09

De commentaren zijn gesloten.