09-02-09

Bingo !!

Gisteren na het lopen , ging de ontspanning van zaterdag gewoon verder . Rustig met z'n allen lekker lang ontbijten , goede gesprekken en ......dan komen er soms ook wel van die lumineuse ideen uit de bus .

Het was ondertussen  al beginnen regenen en ons peggy  ded het voorstel om te gaan kienen . Ik, moest dat haar nogmaals horen zeggen , maar ze meende dit . Ja , de wijk hier organiseerd een kiennamiddag , en we zouden daar toch ook kunnne aan meedoen . ( Bij ons hebben we een wijkcomité die door allerhande activiteiten geld rondhalen om voor de mensen vanalles te organiseren aan voordelige prijzen ) We wonen hier nu al 14 jaar en hebben nog nooit ergens aan meegdaan . Misschien is dit nu ééns het moment ? Ik had daar al van horen zeggen dat dit meer ne vervormde gepensioneerden bond was , omdat de wijk toch goed bevolkt wordt door ouderen . Maar we gingen wet z'n allen een namiddagje spelen voor de hoofd prijs een senseo . Ik moet toegeven , ook de andere prijzen mochten gezien worden . Allelei elec. apperaten . Maar waar ik niet van schrok , en gelijk in kreeg , dat wij de jongste waren , met toch enkele 10 tallen jaren verschil . De enige gelijkenis was , dat ik ook een vals gebit heb ! :-)  .

Maar we zijn niet terug gedraaid en hebben een namiddag je spanning gesneden . :-) Op de achterste rij afzien hoe de anderen zich opleefden , gaf mij het meeste plezier . De regel was hier als je op één na nummer stond , moest je gaan rechtstaan . Zo werd de spanning nog wat duidelijker . Het liefst wat ik dan deed , is soms zo dan ééns met mijne stoel schuiven . Ik kan niet zeggen dat er naar achter gekeken werd in ne reflex , maar meer in slow motion .:-)  Ik kon het niet laten om onderling met ons peggy toch zo wat te lachen met sommige situatie's . Als het pauze was zag je hoe sommige probleman hadden om zich te verplaatsen naar .....toilet of ?? . maar als ze moesten gaan rechtstaan als ze op voorlaatste nummer stonden ( de buurman mocht dit ook doen voor die echt niet te been waren ) verden ze recht en perste ze alle laatste krachten eruit . Waarschijlijk amtenaren die gewoon zijn om bij het minste kuchje thuis geweest te zijn in hun loopbaan ! ( ai comentaer verzekert )

Alle om af te ronden , bijna iedereen had prijs , maar ikke ......niks he !!

De t-shirts zijn besteld ! Einde van de maand zouden ze klaar zijn !!

16:43 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (5) |  Facebook

Commentaren

Ik ben dat ooit ook eens gaan doen met ons moeder, en ik had wel prijs, maar bij ons moest je dan zo heel hard door de zaal KIEN roepen! Daar heb ik toch maar voor gepast, en de prijs laten passeren. Leuk dat de t'shirts klaar zijn! De eerste test zal dan hier in de rozenbergjogging zijn.
Groetjes

Gepost door: Wendy | 09-02-09

Bingo! Mario...in denk dat je waarschijnlijk een paar senioren een hartberoerte hebt bezorgd. Even met je stoel schuiven en de senioren keken direct achterom in de zaal wie er gaat staan. Lijkt mij wel een keertje leuk om mee te maken.

Gepost door: Fred | 09-02-09

oefenen voor later wacht maar, binnenkort ben je verslaafd ;-)

Gepost door: geert | 09-02-09

kienen ? ... ik zou begot niet weten wat dat is. Nooit van gehoord 'in de vlaanders'. Of ben ik te jong ;-)

Gepost door: Kaat | 09-02-09

Kienen ? Ja, als dat geen verschil is in vrijetijdsbesteding, kienen - marathonnen ... Maar ja, alles heeft zijne leeftijd hé !!!! Tof dat de t-shirts besteld zijn !!! Groetjes

Gepost door: Dirk De Groof | 10-02-09

De commentaren zijn gesloten.