10-02-09

Halve trainingen geven een slecht gevoel !!

Mijn schatje is deze week thuis , dus samen trainen gebeurt zeker . vandaag was het dan zo een moment . Een piste training . Voor ons Peggy stonden er 6 x 500 m met 200 m rust tussen . We zijn dan samen tot de sporthal gelopen , ong. 1.5 km en dan heb ik haar training mee gedaan . Het tempo dat ze moest lopen was 5.20 min/km , dus voor mij niet zo hard .

Daarna begon ik aan mijn training . 6 x 1000 m tegen 3.50 min/km . Met de regen en de wind die was komen opzetten , was deze training voor mij onmogelijk . Na 4 versnellingen  was ik doornat . Elke druppel die erbij viel , kwam precies op mijn bloot vel terecht . Ons Peggy was ondertussen al naar huis , zodat die me ook gene moet kon inspreken , dus het opgeven van deze training was zeer vlug een feit . Het éérste moment dat ik thuis kwam was ik blij , maar ééns goed thuis , begon het schuld gevoel al te werken . Er zijn er die met mijn schema's trainen die zeker en vast doorgegaan zouden zijn . Dus ik ben ne platte !! Het moet gezegt zijn !  Maar morgen zal het terug perfect zijn  .

Frank en Betty hebben nu al de info over de weblogtraining op onze blog  geplaatst . Graag hadden zij een reactie gehad , of je nu komt of niet . Laat dit voor hen niet te lang duren , want om iets te organiseren moet er altijd een beetje vrije teijd opgeofferd worden . Dus maak het voor hen gemakkelijk  !!

Ik heb in Ravelingen op aanraden van Frank een appartementje gehuurd . Zo zal ik al in Oostende zijn vanaf zaterdag morgen . Ik zal vroeg opstaan , en de kinderen kunnen samen met ons Peggy wat uitslapen . Zo is iedereen tevrede !

14:31 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (13) |  Facebook

Commentaren

platte Gei zijt genne platte ze.Ik zag het werken buiten niet zitten met dat weer.Ik zou het ook opgeven.Ik ga rond 20 u ook nog eens wat lopen en donderdag neem ik de kinderen mee naar het zwembad.Dat train ik nog eens het zwemmen.Tot zaterdag. de start is toch om 13.30 denk ik.

Gepost door: stefkerun1 | 10-02-09

Komaan Mario, dit was toch extreem slecht weer hé, de meeste zouden er een rustdagje van maken! Maar jij en Peggy zijn echte die hards!

Gepost door: Wendy | 10-02-09

Juiste beslissing! Mario......ik vind dat u de juiste beslissing heeft genomen om na 4x een versnelling de training in te korten. Denk dat het niet correct is om toch aan het plan vast te houden, we hebben geen invloed op het weer. Ik heb hedenavond ook een andere invullling moeten geven aan het schema. Er stonden versnellingen met rust op het programma....maar ik liet de buitendeur los en het begon te hagelen en sneeuwen. Zodoende geen rust maar zachtjes door dribbelen en hierna weer een versnelling plaatsen. Ik denk dat het vragen is om armoede met de kou als ik zou stoppen. Vandaar dat ik mij geheel kan vinden in uw beslissing. Ik zou zeggen nog veel plezier met de komende trainingen.

Gepost door: Fred | 10-02-09

Halve trainingen geven inderdaad en slecht gevoel en geïmproviseerde, ingekorte trainingen ook .. Ik liep op de loopband.
Wat je ook doet, je hebt toch maar gelopen !!! Kort of lang .. beter een beetje dan helemaal niks.

Gepost door: Edith | 10-02-09

Te slecht weer om buiten te lopen Het was echt geen weer om een hond door te jagen. .. Zone platte zijde nu ook ni zene !

Gepost door: Dirk De Groofd | 10-02-09

Ik versta je volledig Mario want ik heb dat ook! En toch heb je de juiste beslissing genomen. Maar dat aanvaarden is zo moeilijk hé, I know. ;))

Gepost door: Gert | 10-02-09

Verjaardag Gelukkige verjaardag coach! Geniet ervan!!!

Gepost door: Gert | 11-02-09

gelukkige verjaardag !

Gepost door: jogginggirl | 11-02-09

Hondeweer !! Ik voel me er ook niet goed bij of ik een training niet perfect of niet kan uitvoeren,maar gisteren was het ook hondeweer.

Gepost door: anita | 11-02-09

Nen gelukkigen coach. Veel plezier vandaag.

Gepost door: Yves | 11-02-09

Nen hele gelukkige verjaardag Mario!! Ik duim voor een jaar met vele pr's, vele kusjes van Peggy en veel goeie rapporten van je twee ander meisjes!

Gepost door: Wendy | 11-02-09

Proficiat...platte :-P Grapje :-)))

Gelukkige verjaardag! xxx

Je ziet Kenneth en mij zeker in Oostende.
Af en toe schrijf ik zeker nog een blogje :-) als er nieuwsjes zijn.

Gepost door: INvormTinneke | 11-02-09

proficiat met je verjaardag en geniet ervan

Gepost door: christ en katrien | 11-02-09

De commentaren zijn gesloten.