14-02-09

valentijntjes dag = loopdag !!

Elk jaar met valantijn doe ik wel ééns iets speciaals of toch zo rond die datum . Want eigenlijk vind ik het wel zielig dat ze zo'n dag moeten aanduiden om je geliefde te verrassen . Dit kan toch elke dag ? Maar goed , het vald nu juist in het weekeinde ....Ons Peggy moest werken en ik had loop plannen  , maar ik has voor s'avonds fondue besteld en was dit in de voormiddag nadat ik ons peggy naar het werk gebracht had gaan halen . Dez tafel mooi gedekt samen met mijn twee dochters . Daarna vertrokken naar Lier samen met steffan  . We zouden er een snele duurloop van maken , nadat we beslist hadden dat Sandy beter geen halve marathon zou lopen . Bij het opwarmen op de piste zag ik precies een bekent gezicht  . Ik zei tegen Steffan , dat is precies Jessy ! Maar ik durfde het niet maken om het te vragen om me de zoveelste blunder te besparen .:-) Ook nog een beetje op zoek geweest naar nog bekent volk , en daar kwam dan Kaat opdagen  , en ja ik had gelijk , het was jessy die ik gezien had . Ze vergezelde kaat toen . Een korte kennismaking en dan de 500 m wandelen naar de start . We starten samen met Jessy en Kaat , maar omdat ons tempo een klein beetje hoger ligt was het maar voor zeer korte duur .

Na een paar km passerde ik nog een oude bekende  , Ann Carremans . Ze had er een serieus tempo op staan . En het ging haar precies nog goed af ook . Nog een beetje verder werd ik aangesproken door Marjo , een vriendin van Sandy  die nu ook al een tijdje met een schema traint  . Je zag het , ze was er echt van het genieten samen met haar 2 loopmaatjes , Dirk en ........ ?  Kort daarna kwamen we michel tegen , de man van Ann . Wij liepen toen tegen 4.55 min/km , en dat was zo ong. het tempo dat hij voor ogen had  . Dus hij liep met ons mee . We bleven lopers voorbij steken en onze tetter stond zeker niet stil . :-)  Elke 2 - 3 km werd er een tikje versneld  . De laatste km lag het tempo op 4.20 min/km , waardoor de loper die bij ons was komen aanhangen moest afhaken . Michel Steffan en ik gingen de laatste 500 m in , en dan begint toch het wedstrijdgevoel er bij de steffan in te komen . Hij begon aan het tempo te sleuren . Ik zei nog we lopen met 3 over de meet , maar ik dacht dat we nog een hele ronde rond de piste moesten lopen . Maar plots stonden we daar , en was het kaaks omdraaien  voor de laatste 100m . Allee nu moete jullie het maar zeggen , zei michel . Vooruit , start .........en ik spurte er alles uit , samen met michel . Maar 30 cm was hij voor me , bijna schouder aan schouder , maar hij was voor !  Profficiat aan hem !!

Daarna kwam sandy ons tegemoet en spraken af om na het douchen iets te gaan drinken . Daar leerde ik dan Marjo en Dirk en nog een lieve dame ( naam vergeten ) kennen . Ook was Kaat , steffan , en sandy van de partij . 

En wete wa ik als éérste gedroken heb ? Just......ne kriek ! En't was ne lekkere !!  Na een klein uurtje wat bijpraten lonkte de gedachte van de fondue . 

Ons Peggy was zeer verrast , en ik kan nu zeggen dat het zeer lekker was . Nog even tv kijken en dan nog een lekker patteke met een tasje koffie .

Morgen vroeg om 6.30 u sta ik alweer in mijn loopschoenen  samen met steffan .   

21:48 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (8) |  Facebook

Commentaren

Prettige Saint Amour Torteltjes lekker genoten van de loop en het kriekske ! en een après surprise ,wat moet ge nog meer verlangen ,geniet er nog van grtjes Ken C

Gepost door: Katrien | 14-02-09

leuk ! 't was weeral leuk om je te zien. Zo bekend volk tegenkomen motiveert ook om meer te doen. Morgen terug 20 km ? Ewel, ik ga morgen ook weer lopen. Ik was al bij al niet zo content van mijn loop, maar ook niet vreselijk slecht content. Maar zoals je zei 'je hebt ze toch maar gelopen'. Voila ! Leuk ook om Sandy en co te hebben ontmoet !

Gepost door: Kaat | 14-02-09

plezant u nekeer in real life te zien! jammer idd da we ni konden blijven; maar da halen we nog wel es in! cheers!

Gepost door: Jess | 15-02-09

een mooie valentijndag, schitterend gelopen en lekker genoten.
Die fondue !!! Je bent wel een krak in het verrassen he !!

Gepost door: Edith | 15-02-09

Forfait in Lier! ik moest helaas Forfait geven in Lier. Januari was namelijk nogal een maand van tegenslagen. Eerst gevallen met als diagnose veel rugpijn, nadien nog eens een hevige griepaanval. Drie weken niet kunnen sporten. Het programma heb dan helaas niet meer kunnen volgen. Nu ben ik terug aan het opbouwen. Elke week probeer ik zeker een langer duurloop in te plannen (minstens 20 Km) zo gaat Antwerpen wel lukken zeker?
Tot de volgende!

Gepost door: Geert | 15-02-09

Jij bent dus ne echte lievensgenieter !!!!
En GROOT GELIJK heb je !!
gr

Gepost door: Jetty | 15-02-09

Dat zal Peggy zeer zeker geapprecieerd hebben Mario.
Als ik je verslag lees van Lier was het maar goed dat ik er niet bij was. Dt was ietekes rapper precies dan 5.00/km. ;)

Gepost door: Gert | 16-02-09

Weeral een goede training gelopen in Lier! Ik had ook veel zin om te komen, maar heb het dan toch niet gedaan, het weekend was al zo druk. Tot zaterdag, ik begin alweer zenuwachtig te worden ze ;-).

Gepost door: Wendy | 16-02-09

De commentaren zijn gesloten.