17-02-09

Ze kenden me nog !!

Vandaag ben ik na 2 maanden afwezigheid nog ééns naar de club geweest . Niet dat ik daar niet graag kom of zo . Maar het is altijd s'avonds trainen , en dan zit ik als nachtwerker de hele dag thuis wat te niksen , om dan d'avonds te gaan lopen met hartslagen die veel hoger zijn dan in de de dag . Ook komt het schema dat ik volg niet overeen met dat van de club. Zij gaan 3 weken later naar een marathon , dus dat is toch een redelijk verschil . Maar vandaag ter voorbereiding van de 10 km in hasselt nu zondag , kwam het weer overeen . 10 x 800 m tegen 3.50 min/km . Allee normaal volgens mijn schema 8 x 1000 m aan 3.50 min/km , maar een lichte aanpassing om toch nog ééns samen te trainen . Het was een supper goede training . De éérste 800 m gaven me een gevoel van , dit wordt niks vandaag . Het voelde echt snel aan . Maar bij de tweede en de opeenvolgede versnellingen ging het van zelf  . Geen enkel moment problemen gehad . Mijn hartslag zakte op 40 sec terug onder de 100 slagen , dus dat zit zeer goed  ! Dit doet deugd !

Morgen zijn er weer lactaat testen op de piste . Ik laat er zelf geen doen , maar heb me wel opgegeven om andere te hazen bij hun testen . Het is de bedoeling dat ze 4 x 2000 m lopen , waarvan de laatste 2000 m gelopen wordt aan het 10 km tempo . Telkens moeten ze dan bloed laten prikken en hun hartslag doorgeven .

In de namiddag ga ik wel éérst nog een 12 km tegen 5 min lopen . Dus morgen zal er 2 x gelopen worden ! Donderdag 8 km loslopen met 10 x 100 m versnellen en dan rusten tot zondag .          

21:40 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (3) |  Facebook

Commentaren

Spannend!! De laatste trainingen voor D-day ;-). Ik kan er niks aan doen maar ik zit hier serieus met de piepers voor zondag :-D. Ben blij dat het bij jouw zo vlot verloopt, na al dat gezwoeg hoop ik dat je zondag je gedroomde tijd loopt! Groetjes van de zenuwpees. En ook nog eens veel sterkte ivm die babykes hé.

Gepost door: Wendy | 17-02-09

tja wie zou jou kunnen vergeten das nie moeilijk hé , natuurlijk kennen ze je nog ,wel eens leuk om terug in groep te trainen ! ps @ Wendy , niet puppen é ,ga er maar voor de rest komt vanzelf Hazewindje !!!

Gepost door: Katrien | 18-02-09

Succes zondag in Hasselt Ik ga normaal ook komen, zal u daar wel zien, maar zal u niet kunnen volgen! Ik heb niet specifiek naar deze wedstrijd toegewerkt, dus verwacht een tijd van ongeveer 41min!

Gepost door: Benny Van Genechten | 18-02-09

De commentaren zijn gesloten.