20-02-09

Hoe is het met de kindjes ?

Eerst toch even de traning van gisteren avond vermelden . Ik had samen met steffan afgesproken om nogmaals naar de club te gaan . We liepen daar 12 km tegen 5.30 min . Het ging goed , maar schitterend zou ik niet durven zeggen . Ik had mij veel te dik aangekleed  , waardoor het niet echt soepel ging . Nadien nog 10 x 100 m tegen 20 sec. na het douchen nog wat na praten in de cafetaria .

De trouuwe lerzers van mijn blogje , weten dat er een 2 weken geleden een tweeling geboren is , bij een neef van Peggy . Mooi zal je denken , maar ze zijn wel gekomen op 26 weken , waardoor hun toestand dadelijk zeer kritiek was . Ze zijn ook dadelijk overgebracht naar Edegem waar ze door specialisten opgevolgt worden . Ze wogen bij de geboorte iets boven de 1 kg . Met beademings toestellen werden ze beiden in leven gehouden . Maar de éérste week al kreeg Milan al 2 hersenbloedingen en Mac heeft een gaatje in zijn longen . Bij mac weet men niet hoe het in de toekomst gaat uitdraaien , maar Milan zal zijn hele leven misschien een sukelaartje zijn ( als ik dat zo mag noemen ) En er werd dus overwogen om het beademingstoestel uit te zetten voor Milan , vorige week . Maar Mama en papa konden deze beslissing niet nemen . Een paar dagen later zijn ze wel afgekoppeld , en beiden spartelen ze er door . We gaan er gewoon het beste van maken , is de visie van de ouders . Ook al zal het heel moeilijk zijn .

Als je dan soms mensen ziet wandelen met hun zoon of dochter die maar even bewegelijk is dan een plantje , dan denk ik soms dat het beter was dat ze niet geboren waren . Maar als je het dan van iets dichter bij  meemaakt , dan is er bewondering voor de ouders allom  . Deze ( blijde ) gebeurtenis zal een invloed hebben op hun hele leven . Ik wens hen alle sterkte toe !

Blog in de kijker !!

Een zeer sportieve dame die ook zeer trouw het schema aan het volgen is !  Ik heb haar onlangs voor de éérste maal ontmoed in Lier . Haar doel in schitteren op e 20 km van  Brussel . Ze heeft een zeer knappe blog ! Wie nu nog niet weet over wie ik het heb , gewoon hier op klikken .

 

13:40 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (6) |  Facebook

Commentaren

Het zijn wel twee vechtertjes! Veel sterkte voor jou en de familie.

Gepost door: Wendy | 20-02-09

Als ouder veranderd je leven zoal...in dit geval is het nog iets anders. Sterkte aan de ouders.

Gepost door: natalie | 20-02-09

oooooh dank je voor de speciale link :-) lief van je!

'k hoop dat het allemaal goed komt met die twee kindjes!

Gepost door: Jess | 20-02-09

Zware keuze! Beste Mario, als je het verhaal leest van de twee baby's dan lopen de rillingen over je rug.
Je kunt het niet voorstellen dat je voor zo'n zware keuze komt te staan.
Dat je zelf als vader en moeder een beslissing moet nemen over het leven van je eigen kinderen.
Ik heb zelf geen kinderen maar kan mij wel voorstellen wat voor een moeilijke keuze dit moet zijn.
Ik wens de ouders en jullie hierbij veel sterkte.
En hoop dat er misschien toch nog wonderen zullen gebeuren..... voor deze twee kinderen.

Gepost door: Fred | 21-02-09

Ken dat gevoel Ik weet wat die ouders meemaken ...Toen Manou nog in Roemenie in het weeshuis was , moest er rap beslist worden "Neem je haar ? of laat je ze daar dan heeft ze nog 1maand te leven " dat waren de woorden v/h adoptie bureau Manou ging sterven aan ondervoeding) ... wat een vraag ? ieder moeder en vader instinct zou de keuze maken om ze te halen ...heb ik ook gedaan , dus veel sterkte aan de mama en papa ! op hoop van een goede afloop

Gepost door: Katrien | 21-02-09

relativiteitszin van het leven Als je uw verhaal leest (lees ook mijn blog even), dat zie je nogmaar eens dat het leven zeer relatief is. Daarom juist dat we moeten trachten te genieten van het leven... Sterkte aan de ouders toegewenst !

Gepost door: Dirk De Groofd | 21-02-09

De commentaren zijn gesloten.