22-02-09

2 x gewonnen en toch verloren ?????

Aan de tittel zullen nog vele vraagtekens hangen , maar het zal snel duidelijk worden .

Vandaag in Hasselt - kievit stond voor mij al lang op het schema om te gaan vlammen . Hier wilde ik nog ééns uitpakken naar mijn normen dan toch . Ook ons peggy keek ernaar uit , al twijfelde die nog over de toestanden met haar blaas en de genomen antibiotcum . Maar meer op haar blogjre seffensof morgen

Peter Maas , de vriend van Gert , traint al een tijdje nu met een schema . En dat die veel beter is en kan dan ik , zag ik dadelijk aan de testen die hij me leverde . Maar het was er nog niet echt uitgekomen zoals hij het wilde . Vorig jaar liep hij op dit parcour 41 min en...... sec. Dit jaar wilde hij zeker beter . Ik die vorig jaar hier 40.04 liep , wilde ook beter . Dus ik stelde hem voor om samen te vertrekken , en dat hij me er onderweg maar moest aflopen !

We hadden dus ook met de anderen afgesproken om rond 14.15 u te gaan opwarmen . Stefke , Wendy , Peter , Benny en ik gingen samen wat opwarmen . Een paar korte sprintjes , en dan aan de start allen nog succes gewenst . start ....En we waren weg . Peter , wendy en benny hingen achter mij aan . Het tempo was 4 min. dus niet te gek vertrokken dus . Na 3 km stak Benny ons voorbij en nam samen met een groepke waar hij zich netjes uit de wind liet zetten een 15 - 20 m afstand . Het tempo zat toen al onder de 4 min , dus goed voor mijn doel , en dat is het belangrijkste . Wendy was gelost , wat ik zeer verstandig vond na haar longontsteking . Na 5 km kwam Peter naast me hangen . Een snoepke , vroeg hij ( druivensuiker ) . Nee bedankt . Maar toen was hij weg . Een kloof die van 5 naar 15 m groeide , maar mij er toe aanzette om niet af te geven . De strijd is begonnen . Op km 8 , kwam ik bij het groepke van Benny . Stak hem voorbij en werd nog even aangemoedigt door hem ( bedankt jong ) . Maar de kloof van een 10 m naar peter , kreeg ik niet toe . Wel kreeg ik 2 clubleden in het vizier , waar Peter ook naartoe aan het lopen was . En die zijn altijd beter dan ik . Peter stak de tweede voorbij en ik de éérste . We naderde de laatste 400 m . Het stukje finse piste . Peter op 15 m  en ik naast mijn laatste doel . We gingen echt hard voor de laatste km . We draaiden de piste op voor de laatste 300 m . Ik gad echt alles wat er nog in die benen inzat . Maar dat deed mijn colege loper van de club ook . Man die spurte nog .....geen spek meer voor mijne bek . Mijn tijd

39.20 min. en supper  tevrede . En wie de tittel nog niet begrijpt . Ik heb 1 x gewonnne door onder de 40 min te lopen . En ik heb verloren van Peter , maar dat gaf me weer een overwinning door de schema's die hij volgt en toch resultaat opgelevert hebben . 2 min van zijn tijd eraf !! Joepie zo ben ik toch nog blij verlorente hebben , al was het maar met 5 sec.

Ook Wendy heeft bewezen dat ze na lange tijd er uit te liggen toch vrij snel kan terug komen door het op de juiste manier aan te pakken . Ze heeft een pr. , al keek ze wel een beetje triestig , want die verdomde 40 min. zijn niet gehaald , maar dat voorspelde ik al . Maar een tweede plaats bij de dames vind ik toch schitterend . Dit jaar zulen die 40 min geklopt worden . beloofd !! Maar nu andere doelen he !!

Hieronder kan je mijn tijden nog bekijken .

hasselt - kievit.
 

hasselt-kievit

Na het lopen nog even wat bijgepraat met steffan en zijn vrouwke en de kids . De kids zijn echte moppentappers , mijne buik doet er nog zeer van :-) . Kort daarop zijn Peggy en ik samen naar Hasselt  in de Groene Hendrix iets gaan eten . Het tafeltje was gereserveert .

789

21:12 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (16) |  Facebook

Commentaren

Het gaat hier niet meer over winnen of verliezen enkel winnaars vind ik allemaal super gelopen! dus ... ,dikke proficiat , en Wendy ook heb het haar reeds gezegt dat heel content moet zijn ! tis een qrac !! allemaal trouwens echt om trots op te zijn !!Chapeau !

Gepost door: Katrien | 22-02-09

Proficiat hé...prachtige tijd hoor...en uw leerlingen hebben het ook schitterend gedaan. Mooi zo.

Gepost door: natalie | 22-02-09

Je hebt een goeie dag achter de rug hé ! Onder de 40 min gelopen , peter die met uw schema loopt geeft het ook goed gedaan , peggy ook , en daarna nog lekker wat gaan eten ! Jullie kunnen de zware werkweek alweer aan ;-)

Gepost door: Jetty | 22-02-09

Peter had het mij al verteld op facebook dat het een felle strijd geweest was. Sterk gelopen coach en weeral bewijs dat je schema's zijn vruchten afwerpen. :)

Gepost door: Gert | 22-02-09

GOE GELOPEN Ja,Mario ,ook mij had je bijna bij de lurven,je had zelf niet gedacht dat je onder de 40 ging lopen,mooi

en het ziet er daar lekker uit bij de Gruuune Hendrickx

groetjes en tevens aangename kennismaking

bakker Marc
ps,ik zie ook dat je Twinky kent,grappige kerel,niet

Gepost door: lenaerts marc | 22-02-09

Knap gelopen ze!! Proficiat. Ben al benieuwd naar het logje van Peggyn geef de computer maar effkes af ;-).

Gepost door: Wendy | 22-02-09

Mooie prestatie. Een 10-km wedstrijd kan inderdaad lang en lastig blijken mocht ik vandaag ondervinden.

Gepost door: CT | 22-02-09

hasselt Proficiat Mario, knap gelopen !! Wat een tijd zeg .. en dat tafeltje, mmmm, ziet er lekker uit. Genieten !!!

Gepost door: Edith | 23-02-09

Knappe wedstrijd gelopen Mario.Proficiat.

Gepost door: anita | 23-02-09

Eén woord: RESPECT!!

Gepost door: Sandy | 23-02-09

Alles uit de kast! Mario....je hebt goed gelopen.
Je hebt alles uit de kast gehaald om een goed resultaat neer te zetten.
Je kunt tevreden zijn over het behaalde resulaat.
Dus hierbij nogmaals van harte gefeliciteerd!
Ook de andere lopers en loopsters hebben goed gepresteerd, ben benieuwd waartoe dit allemaal zal leiden.

Gepost door: Fred | 23-02-09

Top! Mooie tijd gelopen. Proficiat!

Gepost door: Wim | 23-02-09

39:20 ; Proficiat !

Gepost door: Bjorn Paree | 23-02-09

Schitterende eindtijd, proficiat...

Gepost door: Stofke | 23-02-09

Knappe wedstrijd coach Ik had u niet mogen voorbij lopen, maar bij u moeten proberen blijven. Maar ik wilde mezelf eens deftig testen om te zien hoelang ik dit tempo kon aanhouden. Bedankt voor je steun en schema's en mischien zie ik je zondag wel in Kasterlee!

Gepost door: Benny Van Genechten | 23-02-09

Prachtige tijd Mario. Dikke proficiat. Super gelopen.

Gepost door: Yves | 24-02-09

De commentaren zijn gesloten.