24-02-09

lange versnellingen

Aller éérst wil  iedereen bedanken voor de toffe reactie's op mijn vorige blogje .Ne mens moet er toch wat voor doen om 16 reactie's te krijgen . :-)  Dus in de hoop dit verder te kunnen zetten hebben we vandaag weer een goede training afgewerkt . 10 x 1000 m tegen 4 min/km  met 2 min rust . dat was het geen het schema voorschreef . Maar het was weer een training die ik  met de club deed , en dus s'avonds gebeurt . De hartslag ligt bij  mij altijd gevoelig hoger en ben dus nog een groepke lager gaan trainen , zodat de hartslag op hetzelfde peil bleef dan in de namiddag . Dus werd het tegen 4.15 min/km . Dit ging echt zeer soepel . Aan het einde van de versnellingen , moet er nog uitgelopen worden en wilde dus mijn windvest weer aantrekken om zo toch geen kou te krijgen door het lagere tempo en al flink bezweet te zijn . Maar weg was ze . niks meer te bespeuren . Even op zoek gegaan in de kleedkamers , of er iemand ze per toeval meegenomen had . Maar niks . Terug naar buiten en toen hing ze weer op haar plaats . Toch nog éérlijke mensen in de club . 

Morgen 20 km tegen 5.20 - 5.30 min/km , hopelijk met even mooi weer dan vandaag . 

Ik kreeg gisteren ook weer bericht van Make-A-Wish over de stortingen voor de schema's . Het is al een aardig bedrag van 255 €  , verdeeld over 14 stortingen . Alvast bedankt !!

Er staan nog een 4 tal schema's of aanpassingen te wachten . Ze worden zo spoedig mogelijk gedaan !!  Door het schema's maken , wat ik zeer graag doe komt het er niet van om altijd te reageren op je blog . Dat zal ook de oorzaak zijn van de mindere reactie's op mijn blog terwijl hij toch veel gelezen wordt . Voor mij gaan de schema's voor , en voor jullie ook wel als je er zit op te wachten .

Morgen ga ik ééns bellen voor de t-shirts of ze al klaar zijn . Einde van de maand is in zicht . Dus ...!  

21:14 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (6) |  Facebook

Commentaren

weeral een knappe training ! ja ,dat zijn al versnellingskes op niveau ! gaat goed é !!

Gepost door: Katrien | 24-02-09

Dat waren mooie duizendtjes...en morgen 20km...die marathon trainingen zijn echt wel serieus hé...

Gepost door: natalie | 24-02-09

Blogje Inderdaad, ik lees uw blogje wel dagelijks, maar reageer niet steeds... Groetjes, Dirk.

Gepost door: Dirk De Groofd | 25-02-09

gisteren het wenskrantje gehad, en het is inderdaad heel leuk om eens te zien wat ze met je giften precies doen. Als de t'shirten er zijn dan geef je maar een seintje hé! Veel groetjes, en wat denk je van een revanche op de 10km op 27 juni, tijdens dwars door Geel?

Gepost door: Wendy | 25-02-09

super! amai de training van vandaag was weer tof zenne, die 10 keer 100 meterkes!

zeg nog een vraagske, het zou kunnen dat mijn schoonouders ons meenemen op een weekendje Knokke, juist het weekend dat daar de 10km wedstrijd is. Dit is 1 mei. Denk je dat ik daar zou kunnen lopen aan een vree relax tempo?

merci!

Gepost door: Jess | 25-02-09

ik heb geduld hoor Mario ;-)
En ik ben blij dat we konden bijdragen aan Make a Wish. Een mooi initiatief !

Gepost door: Chris | 25-02-09

De commentaren zijn gesloten.