03-03-09

Trainen met een top sporster in het bos van de BOSPOEPER !

Na het werk had ik mij vandaag voorgenomen om dadelijk te vertrekken met lopen , zondar nog éérst de computer op te zetten . Wel het is half gelukt . De computer heeft toch opgestaan , maar ik ben  zo goed als dadelijk vertrokken  . Er stonden dan ook heel wat kilometerkes te wachten op mij .

Een snelle duurloop van 20 km tegen 5 min/km . Maar achteraf gezien was het gemiddelde 4.56 min/km . Ik was dus naar het prinsenpark gelopen via sas 6 ( voor Wendy , dit is juist 7 km van bij mij thuis ) . Daar terplaatsen nog 2 toerkes van 3 km . Veel volk is daar tegen woordig aan het wandelen . Allen op zoek naar die bewuste boom , waar de bospoeper aan het werk was . ( Ik had acteur moeten worden ) . Na een half rondje gelopen te hebben zag ik een andere loopster voor mij hangen . Ik wilde hier naar toe lopen , maar 100 m toelopen , bleef maar duren . Dus even een vitesse bij gezet tot ik bij haar was . Amai , da was nie simpel om u in te halen . Ik heb nogtans 6 weken stil gelegen wegens blessure . Ge loopt nogtans tegen 5 min/km . Het eerste wat ik dacht was , dat is er weer ééntje die veel te snel begint na een blessure . Maar na een beetje gepraat te hebben , zei ze me dat ze ook marathons liep  . En goei tijden ? Vroeg ik . Mijn beste is .....,31 u   Ik verstond echt alleen het laatste maar , die 31 min . Dus ik herhaalde , 3.31 u  ? Nee nee , 2.31 u .  Mannekes ....dat moest ze toch nog ééns herhalen .  Ik bekeek ze ééns goed , voor zoveel je dat al lopend kan doen , maar herkende toch geen bekent gezicht achter die grote haarband . En hoe noem jij dan ? Sandra Vanden haesevelde. . Jeb , ...dat klinkt al wat bekender . Dus heb ik 2 toerkes met deze top loopster meegelopen . Ze heeft al een paar jaartjes op een lager pitje gedraaid , maar dit jaar wil ze er weer staan op de marathon in Eindhoven .En iets minder scherp doel dan haar top tijden van 2001 en in 2004 als laatste marathon met 2.35 u . Welke tijd ze nastreeft ga ik niet vermelden . Misschien heeft ze dit niet zo graag wegens .......! Maar dat ze er vlotjes bij de éérste 3 dames zal mee zijn , is zeker . Ook heeft ze nu een eigen zaak , niet zo ver van bij ons , waar ze zich met sportvoeding enzo bezig houd . Maar hier ging ze me nog over mailen  en misschien éés afspreken voor meer uitleg nog te geven . Dit intereseert me inorm natuurlijk .

Dus Sandra , als je mijn blogje dan gevonden hebt , ( kan nooit moeilijk geweest zijn ) mag e zeker niet vergeten te mailen he !

Enzo heb ik weer een leerzaam ontspanne toerke tegen gemiddeld 4.56 min/km , in mijn benen zitten !

Morgen wisselloop van 18 km !! Joepie !!

14:45 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (9) |  Facebook

Commentaren

wat zalig om te lezen allemaal!
Ben jaloers op die 4, 56 min/km hoor... hier zit er al maanden lood in de benen...kmoet van ver komen en nog heel heel voorzichtig zijn!

Gepost door: INvormTinneke | 03-03-09

tof met zo'n toploopster mee te lopen!!! mij zou ze wel een paar keer dubbelen hahaha

Gepost door: Jess | 03-03-09

Al goed en wel ... met een topatlete meelopen , wij zouden dat niet kunnen ,te traag !!! :-) en Joepie niet tegen gekomen van de Bospoeper :-)

Gepost door: Katrien | 03-03-09

Die toploopster is dus Sandra Vanden haesevelde. Inderdaad een topper geweest. Mooie training.

Gepost door: natalie | 03-03-09

Dat van die sportvoeding mag je mij gerust doormailen wegens ook zeer veel interesse. :)

Gepost door: Gert | 03-03-09

prachtige training coach! Met welk doel ben je eigenlijk aan't trainen Mario? Welke tijd ambieer je voor Rotterdam?

Gepost door: Benny Van Genechten | 03-03-09

Knap zeg, zo met een topper meelopen, leuke dame precies.

Gepost door: Wendy | 03-03-09

Leuk om zo eens met een topper een paar km's kunnen draven.

Gepost door: Yves | 04-03-09

sandravdhaesevelde@skynet.be

Gepost door: haar adres | 04-03-09

De commentaren zijn gesloten.