10-03-09

rustig regen loopje !!

Gisteren heb knetjes mijn versnellingen afgewerkt . alleen heb ik de piste geruild voor lopen in de bossen . Er stond echt veel wind . En dan op de piste lopen is dubbel zo moeilijk , vind ik . Dus daarom een beetje bescherming gezocht in de bossen . Het vooropgestelde tempo van  4.10 min/km werd 4.15 min/km ong , want bosgrond maakt het me echt wel moeilijk om het juiste tempo te lopen . De hartslag begon sterk tegen het max. van mijn marathon hartslag te kloppen . Dus veel sneller dan 4.15min zal er zeker niet inzitten . Totaal had ik 14 km gelopen .

Vandaag dadelijk na het werk mijn loopsloefkes aan , en vertrokken voor een 10 km loslopen . Dit moest vandaag door wind en regen gebeuren . Ik ben een uurtje weg geweest , dus hetr was supper traag vandaag . 

extra training
  

Straks staat er weer een training op het schema . 10 x 1 km tegen 4.20 min/km . Meer daarover morgen waarschijnlijk .


update !

Zoals gezegd daarstraks , stond er nog een piste training op het schema . 10 x 1 km tegen marathontempo of ietske trager . Na 4 km samen met steffan ingelopen te hebben , kon het werk op de piste beginnen . Na 8 versnellingen ben ik gestopt , en gaan loslopen . Het voelde nogtans goed aan hoor , maar de drang om na het lopen nog iets te gaan drinken met steffan was groter dan de goesting om verder te lopen . En ik hou mij eraan om tijdig thuis te zijn , om mijn beddeke op te zoeken .

piste

Morgen een wisselloop van 18 km .  En donderdag samen met steffan een half uur vroeger afgesproken aan de sporthal om samen een 22 km tegen 5.15 min te lopen . Dus nog km genoeg deze week .

13:30 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (5) |  Facebook

Commentaren

Straks? Wil dat zeggen dat jij 2 keer gaat trainen vandaag? Die marathon pr moet en zal eraan gaan hé!

Gepost door: Wendy | 10-03-09

tempo 4'15" gemiddeld op ne marathon is nu niet bepaald slecht hé ...

Gepost door: geert | 10-03-09

Bedankt Via deze weg nogmaals bedankt voor mijn schema ! Zeg, straffe kost bij u met de trainingen hoor !! Knap !!!

Gepost door: Dirk De Groof | 10-03-09

Mario.....je hebt weer een mooi training achter de rug, lijkt mij wel lastig om te tempo te houden op zo'n lastige ondergrond.
Maar gemiddeld 4.15min per km, daar kan je toch tevreden over zijn.

Gepost door: Fred | 10-03-09

Atleten ... hebben het toch niet gemakelijk hé ;-) sjiek !

Gepost door: Katrien | 10-03-09

De commentaren zijn gesloten.