14-03-09

test van de nieuwe schoentjes is 10/10

Gisteren avond , net voor ik moest gaan werken , belde steffan nog met de vermelding dat hij deze morgen niet mee zou gaan lopen . Hij had weer last van pijn aan de heup en wilde zich niet forceren op versnellingen . Zeer verstandige keuze , maar ik moest wel een zware training alleen afwerken . Normaal deed ik al mijn trainingen alleen , maar nu dat ik al geruime tijd de luxe heb gehad om met steffan te trainen in het weekeinde en zelfs door de week soms , is dit weer effe aanpassen .

s'nachts zit je dan al wel eens met je colega's te praten over lopen of wat straks te doen . En zo vertelde ik in het begin van de acht nog hondertuit , dat ik s'morgens ging lopen . Ja , en ik weet het dat klinkt lekker stoer te kunnne zeggen dat je dadelijk na een nachtje werk nog een zware training gaat afwerken. Maar naargelang de nacht vorderde en de morgen dichterbij kwam  kreeg ik toch minder goesting om te lopen en meer om te slapen . Maar het waren mijn nieuwe flitsende schoenen die ik al klaar gezet had , die me overtuigden om toch dadelijk te vertrekken .

2 km in en uitlopen en dan 2 x 5 km tegen marathontempo stonden mij te wachten . Ik ben richting millegem vertrokken om toch altijd op de weg te kunnen lopen . kwestie van de schoentjes nog wat te sparen zodat ze toch nog een flitsende kleur hebben in Roterdam  . Dan ging hetn verder richting achterbos - sluis - ginderbuiten - gompel - mol . Goed voor een 16 km . De versnellingen gingen goed , maar toch tekens bij zulke trainingen komt de twijfel boven of ik dit wel 42 km kan volhouden . Hieronder nog de kaart en de tempo's , opgemeten door garmin .

verselli,ngen

1 ) inlopen

1 ) 5 km

2) 5 km

2 ) loslopen

En nu nog een paar blogjes lezen en dan naar de kapper , samen met ons Femke . Dan wandelen we verder naar de Rozenberg jogging om te gaan supporteren voor De Vabco atleten en ook ons Wendy en Benny  die samen weer zullen strijden naar de 40 min. Dus een aanmoediging kan nooit kwaad !  

11:56 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (4) |  Facebook

Commentaren

Supporter ... in mijn plaats ook als je wil !! hopelijk een podium plaats !!

Gepost door: Katrien | 14-03-09

Supporteren van de 2 die je noemt is prima maar te motiveren om te vlammen dan doen ze zelf wel!! Dat is ze wel toevertrouwd!

Gepost door: Tiny | 14-03-09

Mooie training zo na de nachtdienst op je flitsende schoenen. Bedankt voor je reactie op mijn weblog, Tiny had me dit ook gemaild dus nu is het zeker duidelijk. Ik hoop je te zien in Rotterdam samen met de andere webloggers.

Gepost door: Jacqueline | 14-03-09

Mooie nieuwe loopschoentjes zeg en knap om na de nachtdienst nog te rennen, ik red dat niet en val in de ochtend in slaap!.
Fijn weekend.
Groet Rinus.

Gepost door: Rinus | 14-03-09

De commentaren zijn gesloten.