15-03-09

groeps training , mini weblogloop !!

We zule dadelijk met een foto beginnen om duidelijkaan te geven met welke bende ik deze morgen op pad ben getrokken .

prinsenpark.

Van links te beginnen , snelle wendy , doorzetter Benny , dikkie dik , en mijn vaste loopmaat Steffan waar ik al mijn duurloopjes in voorbereiding van Rotterdam heb mee samen gelopen . Echt bedankt man ! Na volgende week de weblogtraining zal dit waarschijnlijk de laatste duurloop geweest zijn dien ik samen met hem loop in deze voorbereiding . We gaan langer slapen de volgende maanden op zondag ! :-)  Maar de volgende marathon ........zal het weer vroeg zijn !! :-)

Nu de training van vandaan dan . Om half zeven kwamen ze ong. allemaal tegelijk aan . T'ja , niet hier om half zeven , was pech hebben . Dadelijk vertrokken en een toerke in elkaar geknutselt met een deel van de Bleke route en deels prinsenpark. Ik wilde Wendy tonen hoe ze de korste route naar het prinsenpark kon lopen , en dan nog door de bossen wat toch veel aangenamer is dan langs de weg . Zo zie je maar dat er nog vele mooie plaatskes verborgen zijn voor ee inwoner van mol zoals wendy , maar ook steffan had een deel van de route nog nooit gedaan . De hele route beschrijven zou toch latijn zijn voor de meeste lezers . Daarom hieronder een mooi kaartjes .

pr
Het tempo was redelijk hetzelfde , al waren er toch stuken bij dat de 6 min gelopen werd maar de meeste km draaide rond 5.30 min/km . Dus een prima tempo !

prinsenpark

Aan dit tempo was praten voor ons een makkie , en stond onze bebbel zeker niet stil ( Bebbel = mond ) . De wedstrijd van Benny en Wendy werd nog ééns over gedaan , want steffan was nog niet echt op  de hoogte van hun prachtige tijd . Ja van Benny wisten we al dat hij onder de 40 min kon lopen . ( zie hasselt - kievit ) Maar voor ons Wendy was dit een beetje een opsessy aan het worden die niet snel genoeg wilde lukken . Tja als ge op 1 jaar trainen van 48 min op 10 km naar nu 39.35 min. gaat , dan zou je wel gefrustreerd raken ! :-)  Ze heeft dus eindelijk die 40 min gebroken waar ik als coach zeker een beetje fier op ben , maar dat geld voor iedere pr die er gelopen wordt hoor , maar dat weten jullie allemaal wel !

De verschillende mooie wedstrijden die er nog zaten aan te komen werden vergeleken en eventueel gepland en tje hoe ziekelijk het ook klinkt , het ging bijna altijd over lopen onze gesprekken . Vervelend ?? Bijlange niet wat mij betreft . Is er een mooier onderwerp ? Koers en Tommeke Boonen  werd er ook even tussen gesleurd . Het prive Boekske van hem , wat wij als Buren over hem weten , en niet in de krante verschijnt , werd opengedaan . Gelukkig is dat boekske nog niet uitgegeven in de vlaanders , waar hij nog imens populair is ! Hier in Mol en Balen was dat !! Maar toch blijf ik in mijn binneste hopen dat hij er telkens weer en lap op geeft !

De foto hier boven werd genomen door de huis - fotograaf  .....ons peggy .

11:06 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (8) |  Facebook

Commentaren

da moet daar gezellig geweest zijn! en 't weer is ook reuze meegevallen hé!

Gepost door: Jess | 15-03-09

amai zeg ! Toch dikke bewondering. Zo vroeg, zo ver, zo snel ... en wat nog allemaal ! 't belooft weer voor de marathon !

Gepost door: Kaat | 15-03-09

Dreamteam van de "stille" Kempen :-) knap bendje !

Gepost door: Katrien | 15-03-09

Kwartetje kwaliteit bijeen!!

Gepost door: Tiny | 15-03-09

Knappe tijden allemaal hoor...en was er blijkbaar gezellig.

Gepost door: natalie | 15-03-09

mooi hoor! weeral een training om in te lijsten. Die nemen ze je niet meer af!

Gepost door: geert zelf | 16-03-09

Overal waar men gaat .... langs Vlaamse wegen komt men lopers tegen . Maar dan moet je er wel vroeg bij zijn en niet in je nest blijven liggen .
Gisteren waren we bijna in jullie buurt . BK cross Masters op het militair domein Grobbendonk - Herentals . Een uitgestrekt bos waar weinigen binnen geraken .

Gepost door: Kristien en ivan | 16-03-09

Samen trainen is veel leuker dan alleen,er zal veel getetterd geweest zijn.

Gepost door: anita | 17-03-09

De commentaren zijn gesloten.