17-03-09

snelle duurloop ! + .....

Ik had bruisende plannen waar ik mijn dag ging mee opvullen . Een snelle duurloop van 30 km stond me te wachten . Ik had om 10.00 u gedaan met werken en om 10.30 u stond ik al klaar in mijn loopkleren . Ik had er echt zin in . Ik heb wat trainingen moeten verschuiven omdat ik deze week zeker nog een 35 km duurloop wil doen , en dan zondag nog de weblog training .

Mijn duurloop ging echt schitterend . Ik was nog ééns een oud pad gaan verkennen , dat toch al een jaartje geleden was dat ik daar nog gelopen had . Van aan de sporthal is dit 26 km altijd door de bossen lopen . Of toch voor 90 % . Ik denk er zelfs aan om dit jaar de weblogtraining naar daar te verschuiven . Gewoon om een ander parcour te hebben . Maar dat is nog in uitwerking . I heb al iets anders ook al laten vliegen zondag aan mijn 3 loopbuddy's . Maar zoals ik al vermelde , daar moet mijne mayonaise nog ééns over  rond draaien . Het gemiddelde tempo dat ik liep was 4.55 min/km . Het weer was zalig  om in te lopen .

 snelle duurloop

Met het heen en terug lopen naar de sporthal , sloot ik mijn toerke af op 29.3 km zoals hierboven vermeld in tabel .

Toen ik thuis kwam drink ik éérst altijd mijne shake en daarna douchen . Maar ons Peggy kwam thuis en vroeg me met zo van die verleideljke oogjes of ik met haar ook nog wouw meelopen  op de piste . Versnellingen dan nog wel . Dit paste niet in mijn planning ! Maar plannen zijn gemaakt om te wijzigen ook . En ......ne man is toch vlug te verleiden he . Dus ik vlug een ander t-shirt aan , en ook andere schoenen , en weg was ikmet haar , en weer naar de sporthal . Ze moets éérst  2 km in en uitlopen . dan 2 x ( 5 x 300 m tegen 31 sec/100m met 100 m rust tussen ) .  Mannekes ......dit deed pijn ! Ik was juist pinokio die aan het lopen was . Nogtans was dit tempo , het tempo waaraan ik juist 30 km aan had gelopen  . Ik kon ze begot niet volgen . ( allee ik overdrijf nu wel een beetje ) , maar het deed toch pijn . En ons peggy has er natuurlijk dubbel zoveel zin in . Maar ze moet het er natuurlijk ook niet te dik in wrijven he en me beginnne uitlachen , want dan werken die benen plots wel zenne , en dat mocht ze toch even ondervinden . :-) Ik heb wel maar 1 reeks meegedaan , maar had toch nog een 7.5 km extra gelopen .

Dus vandaag de dag afgesloten met 36 km in de benen . En ja .....ik weet het , dit was niet verstandig om te doen . Maar ......ik ben een watje als ons peggy iets vraagt . :-)

Morgen 10 x 1 km tegen 4 min

17:22 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (7) |  Facebook

Commentaren

Ja...wat vrouwen allemaal niet kunnen hé. Knappe training hoor. Die extra km's zullen niet echt kwaad kunnen zeker.

Gepost door: natalie | 17-03-09

Ik zal zondag eens met jullie Peggy moeten klappen, ze wat tips vragen hoe zij dat gedaan krijgt, kan ik dat hier thuis ook eens proberen, want tot hiertoe lukt het mij niet ;-)

Gepost door: Wendy | 17-03-09

duurloop Van een lange duurloop gesproken ,amaai 36 kilometer !Dat is mij nog nooit gelukt !Ik gebruik mijn marathons momenteel als lange duurloop anders raak ik nooit aan zo'n afstand.
Proficiat je bent sterk bezig !

Gepost door: Johanbeton | 17-03-09

super training wow hoe speel je het toch klaar, je bent blijkbaar in supervorm!

Gepost door: Benny Van Genechten | 17-03-09

onvoorstelbaar! Hoe doe jij dat toch!?? Eerst gaan werken en daarna nog een kleine marathon lopen. Chapeau!

Gepost door: lies | 17-03-09

Mario ik ben blij dat ik gelukkig niet de enigste bent, die wel eens van zijn schema afwijkt.
Dankbaar dat ook de meester wel eens van het schema afwijkt.
Je hebt wederom een knaller gelopen....36km.
Ben benieuwd waar dit zal gaan eindigen Rotterdam.
Iin ieder geval nog veel succes de komende lange trainingen.
En uiteraard veel plezier gewenst met de webloggers training.

Gepost door: Fred | 17-03-09

Ik heb geluk dat Ria liever alleen jogt als ze dan al eens gaat lopen. ;)

Gepost door: Gert | 17-03-09

De commentaren zijn gesloten.