22-03-09

De weblogtraining Oostende

De weblogtraining stond dit weekeinde al zeer lange tijd gepland . Wij hadden er een heel weekeindje Oostende aan gekoppeld . We hadden een appartemantje gehuurd in Ravelingen  . Om niet te overdrijven in zowel possitieve al negatieve zin , kan ik van Ravelingen zeggen dat het prijs kwaliteit inorde is . Het enige wat me echt stoorde , is dat het echt een doolhof is . Maar dit kan natuurlijk ook aan mezelf liggen . :-)  Het weer was zowel zaterdag als zondag schitterend . Op zaterdag hebben we er een zwem - winkel - wandeldag van gemaakt . S'avonds hebben we zeer lekker gaan eten in het Boothuis . Naar gewoonte kieen we in oostende altijd het Vistrapke  Maar daar dat we niet gereserveerd hadden konden we een plaatske op onze buik schrijven . Maar het Boothuis voldeed ook aan onze verwachtingen . Peggy nam lasagne van zalm . Ons Sanne en Femke macaroni met kaas en hesp . En ikke een kabeljauw moot met puree . Dit alles door gespoeld met een glaasje witte wijn . Daarna naar de kamer , want ons Sanne moest nog verder studeren . Dit kon perfect door de 2 apparte slaapkamers die gescheiden waren van de woonkamer door een lange gang . Ruimte hadden we zeker iet tekort ! Wij ondertussen nog tv gekeken .

Zondag morgen lag ik al redelijk vroeg te woelen in mijn bed . En ook Peggy was vroeg wakker . De bedden lagen niet echt  goed , of wij zijn aan de flauwe kant ? Ontbijten deden we dus deze keer op het appartement en konden zo de kinderen nog laten slapen . Een voordeel tov. een hotel . Om 8.20 u naar beneden gegaan en daar stonden de éérste webloglopers al klaar . Katrien moest ik niet zien om te weten dat ze er al was . Die hoorde ik al brabbelen van in de lift .:-) Ze had ook de Flackskes bij . Allemaal zeer toffe mensen . Ook Wendy , steffan , edith en Frank die spijtig genoeg ziek was en niet kon meelopen . Maar toch vond ik het schitterend dat ze toch aanwezig waren . Gert , Yves en hun vrouwke's vielen ook meteen op . Een beetje later kwam anita en Bart(je ) ook opdagen . Ik ben zeker nog namen vergeten ( sorry ) , maar bij het starten van de éérste ronde van 15 km waren we toch met een 20 mensen vermoed ik ( niet geteld ) . WXe vertrokken langs een soort geasfalteerd duinen pad om 7.5 km verder terug te draaien langs de kust , met de wind pal op kop . Een tweede groep lopers pikte aan om de laatste 15 km te volbrengen . De snelste dame onder ons , vervoegde ons . Dit is Natalie Tijlgat , die toch een Belgische tittel op zak heeft op de 1500 m indoor . Dadelijk hadden de snelle dames mekaar gevonden . Wendy en Anita vervoegde hen en rolde dadelijk zonder het te weten een 100 m voor ons uit . We mochten de cremé van het dames-weblogtalent bewonderen , .......langs achter natuurlijk . :-). Op km 7 en 21 , telkens dezelfde plaats natuurlijk stond Frank of Betty , die beiden elk één rondje liepen , met sportdrank en ander lekkers speciaal voor de sporter . Met de rijst taart was ons Katrien natuurlijk dadelijk mee weg . Maar dat kan je wel zien op de foto's die aan de rechterkant staan of toch komen te staan  . :-) Het tempo lag het tweede rondje wel een tikkeltje te hoog zodat ik veel te laat merkte dat er een achterblijver was . Sorry hiervoor ! Maar Tinni liep naar voor om ons snelle wendy wat in te tomen en ik liet me afzakken  om  te checken hoe ons Jogging girl zich voelde  . Alles zeer goed , maar 6 min is geen 5.30 min/km he ! En gelijk had ze !

Na het douchen konden we aanschuiven aan een buffet waar het eten zeer lekker was . Ik kreeg in de kleedkamer ook nog een west-vleteren aangeboden van Francis  . Een zeer leker biertje bij ons gebrouwen  vertelde hij me .  Deze ligt nu koud te worden en zal morgen  gedronken worden   . Foto komt hiervan op de blog  zoals ik beloofd had aan hem , met de nodige bevindingen van de kenner !! :-) Nogmaals bedankt !! En schol  he !

Ook zou ik Betty en Frank willen bedanken voor de piekfijne organisatie hiervan ! Volgende afspraak zal weer in mol zijn !! Hopelijk zakt dan ook iedereen af !! Datum wordt deze week bekent gemaakt !!

Namen die niet vermeld werden , Sorry ......maar we waren met zoveel he !! Het was een geslaagd weekeinde !!

22:26 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (17) |  Facebook

Commentaren

T'was inderdaad een zéér geslaagde dag. Leuk u eens ontmoed te hebben. tot de volgende...

Gepost door: natalie | 22-03-09

Het was een hele leuke dag, ik heb je jammergenoeg niet meer gezien na het eten, maar het was een hele leuke dag!! Groetjes

Gepost door: Wendy | 23-03-09

inderdaad geslaagd mij ken je waarschijnlijk niet, jammer dat we tegen elkaar niet konden praten, maar moest met zoveel mensen kennis maken want voor mij was het de eerste keer dat ik ze allemaal bijna zag. Ik stond bij de bevoorradding en hoop dat ik tegen de volgende weblogtraining kan mee lopen maar ik allesinds terug af, daar ben ik al zeker van, nog een vraagje heb gehoord dat je die mooie looptruitjes kan bestellen aan jou, zou dat ook mogelijk zijn een voor mij vind het een echte toffe groep

Gepost door: anja | 23-03-09

Dit zijn ze, de betere loopdagen. Ik heb er van genoten!!

Gepost door: Tiny | 23-03-09

Tot de volgende hé coach. Het was leuk om nog eens bij te praten met je. Ik moet me wel excuseren bij Peggy want ik heb ze eigenlijk juist maar dag gezegd bij het ... naar huis gaan. Shame on me., maar dat was echt niet de bedoeling. Er waren ook zoveel mensen hé.

Gepost door: Gert | 23-03-09

Dat zijn nu juist de dagen die het lopen zo mooi maken,ben zeer tevreden dat ik je eens kon spreken je bent een zeer aangenaam iemand.En wat de training in Mol betreft wees maar zeker dan Anita en Bart(je) aanzezig zullen zijn.

Gepost door: Bart | 23-03-09

was een plezante dag, leuk om de befaamde coach eens ontmoet te hebben.

Gepost door: Peter | 23-03-09

Een heel plezante loopdag. In Mol proberen we er zeker ook weer bij te zijn.

Gepost door: Yves | 23-03-09

aangenaam weerzien van de webloggers. katrien kon als ze thuis kwam niet zwijgen van je gele schoenen ;-). tzag er weer de moeite uit ginder.

Gepost door: christ | 23-03-09

weblogloperstraining Bedankt voor je komst naar 't Zeetje en goed om te weten dat jullie ervan genoten hebben.

Voor herhaling vatbaar!

Gepost door: frank spencer | 23-03-09

Heel leuk !! twas leuk maar veel te kort ! en van die geel schoentjes ...niet veel geloven ze gaan je doen een prke lopen ;-) ps heb wel iets vergeten aftegeven !!!!!! miljaar ik ! toen ik thuis kwam zat het nog onaageraakt in de sporttas , ! ik zend het op !

Gepost door: Katrien | 23-03-09

Gaaf zo met zijn allen bij elkaar en handig om dan meteen een weekendje van te maken.
Geniet ervan.
Groet Rinus.

Gepost door: Rinus | 23-03-09

super Weer een geslaagde weblogtraining (ook al liep ik niet mee). Leuk om zo de bende weer samen te zien !!

Gepost door: Edith | 23-03-09

Echt leuk Mario om je eens in levende lijve te zien,je bent een zeer aangenaam iemand om mee te praten.We zullen er alles aan doen om aanwezig te zijn in Mol.

Gepost door: anita | 24-03-09

Tof weekeind! Mario....ik heb de meeste weblogs bezocht, en heb genoten van de verslagen.
Ze zijn het er allemaal over eens, het was een fantastisch weekeind.
Het schijnt een dolle boel geweest te zijn, er was tijd voor een grap en grollen.
En er is ook serieus getraind....dat moeten ze in de toekomst nogmaals maar eens gaan organiseren.
En zou het een leuk idee zijn als de buren uit Nederland massaal naar Belgie zouden komen.
Voor de rest wens ik u veel succes met de komende trainingen!

Gepost door: Fred | 24-03-09

Coach Mario , " is dat dan die met marathonmanneke op zijn rug ? " vroeg Kristien . Dus je bent zonder het te weten goedgekeurd . t'was een fijn sportdag voor de meesten onder ons . De ene al lopen de andere al fietsend .
Wees er maar zeker van dat als de datum past je nogal wat plaats zal mogen voorzien in Mol . Tot de volgende .
PS. rond de Paters van Westvleteren is het ook gezellig lopen ...

Gepost door: Kristien en ivan | 25-03-09

Hey coachke....yep terug van weggeweest. Ben bijna een jaar inactief geweest....vele problemen (vooral echtelijke dan) en dus een jaar kunnen "rusten".
Voorlopig geen ingewikkelde schema's voor mij maar een aangepast start-to-runneke met mijn nieuwe madam...we gaan voor 10km op 13/06 in Beveren....loopke voor het goede doel.
www.dwars-door-beveren.be checkt ne keer. Misschien kunnen we daar ne keer afspreken met de weblogloperkes.
Tot later

Gepost door: Cisse en Fie | 25-03-09

De commentaren zijn gesloten.