25-03-09

Ik gaf bijna op !!

Na de prachtig georganiseerde weblogtraining , stond er maandag een verplichte rustdag op het schema . Dinsdag zou ik normaal gezien wel trainen , maar door een zeer koude douche die ik hier thuis te verwerken kreeg ivm. ons sanne , waar ik verder niet dieper op wens in te gaan , was de goesting om nog  iets te doen ver te zoeken . Het lopen van de marathon kon me niks meer schelen . Dit zal na zeer lange tijd na zinderen .

Maar na weer een nachtje gewerkt te hebben en erover te tobben wat weer negatief op mijn werkprestatie's werkte , besloot ik toch om vandaag er weer in te vliegen . Met niet te lopen los je dit ook niet op . Dus vandaag2 km in en uitlopen en dan 10 x 1 km tegen 3.50 - 4 min , met 1 min rust tussen . Dus een stevige weerstand training . Na 500 m ingelopen te hebben werdt ik al getracteerd op een hagelbui gevolgd door stevige regen . Ik was al doornat voordat ik aan mijn versnellingen moest beginnen . Even dacht ik  , ik loop naar huis . Maar toch doorgezet , al was ik echt verkleumd toen ik  thuis kwam . Maar een warm badje met een stripverhaal doen wonderen .

Ons Peggy ligt ziek hier in de zetel . Haar nu verzorgen is en vertroetelen is wat me nu bezig houd . Seffens het eten klaar maken en dan zal ik kort daarna wel in slaap vallen !

De foto's van de weblogtraining in oostende zijn hier te bewonderen  http://picasaweb.google.com/marathonmanneke1/WeblogtrainingOostende2009# of rechts op mijn blog klikken op de foto !

Volgende week laat ik de datum al weten voor de volgende weblogloop !! Al de info over Rotterdam staat op de weblogunite . Dus even kijken !!

16:53 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (8) |  Facebook

Commentaren

Het was inderdaad niet zo'n schitterend weer, maar het gevoel naderhand dat je toch hebt voortgedaan is super! Hopelijk komt alles snel terug in orde!

Gepost door: Wendy | 25-03-09

Mooie plaatjes gemaakt Mario! Sterkte met jullie Sanne!

Gepost door: Tiny | 25-03-09

Mario, ik merk dat jij trainer bent en advies geeft. Kan je eens naar mijn laatste twee blogberichtjes kijken en je oordeel geven? Bedankt

Gepost door: Lieven | 25-03-09

hopelijk zijn de problemen met Sanne snel opgelost. En lopen kan helpen om de muizenissen in je hoofd effe te verdrijven hé.

Gepost door: Ruthje | 25-03-09

prachtige foto's Mario! bedankt !

Gepost door: Chris | 25-03-09

ik hoop dat het allemaal nog meevalt met Sanne. Die hagel heb ik ook meegemaakt; koud dat dat was :-)

goh ik kan je niet genoeg bedanken voor je super schema; vandaag was het weer zalig!!!

Gepost door: Jess | 25-03-09

Ga je zaterdag morgend lopen en zoja wat ga je doen? Als uw training voor zaterdag niet te zwaar is en je graag gezelschap hebt, laat je maar iets weten. Zondag ga ik in Olen testen op de halve marathon.
Veel succes met Sanne!

Gepost door: Benny Van Genechten | 25-03-09

Mooie foto's en duidelijk te zien dat het genieten is.
Groet Rinus.

Gepost door: Rinus | 26-03-09

De commentaren zijn gesloten.