27-03-09

Werken - lopen .....begint te wegen !!

Gisteren had ik echt gene tijd meer om iets te posten . T'is te zeggen , ik was ermee bezig maar was zo goed bezig dat ik met mijne kop op het klavier lag , en met de ogen dicht een poging ondernam om met de neus dan nog wel een korte tekst te schrijven . :-) En het was gelukt !! Er stond een hele lange tekst  maar het probleem was dat ik , en waarschijnlijk niemand hem ontcijfert kreeg . Dus gewoon gewist , en misschien proberen we het nog wel ééns , al verkies ik toch de gewone manier .

Wat er zou moeten gestaan hebben was , dat ik 21 km door regen en wind gelopen heb . Een snelle duurloop , de laatste voor Rotterdam . Het ging echt zeer goed . Mijn gemiddelde snelheid was 4.53 min/km dacht ik . Een warm badje.  Ons Peggy zorgde voor een paardenbiefstuk met  wortelen en pattatjes !  

naamloos

Vandaag heb ik maar 8 km losgelopen met elke km 2 x 40/60 versnellen . Ik had geen tijd meer , geen goesting , geen fut meer ......ach mijn karakter liet het even afweten !

Op de weblogunite heb ik een oproep gedaan om supporterende bloggers aan te zetten om zich op te geven voor een drankbevoorading . dwz. gewoon de persoonlijke drank van de bloggers mee nemen naar een afgesproken punt langs het parcour . Zo is het voor de loper niet nodig om de hele handel van in het begin mee te zeulen . Ook is het wel intersant om als loper op verschillende plaatsen wat eigen supporters te hebben . Dus als supporter kan jij mee en grote rol vervullen in het behalen van een evetuele pr. voor je atleet . Running Ronald staat op km 30 met een hele bende naar horen zeggen . Hopelijk beantwoord hij mijn mail possitief om daar met water te gaan staan in flesjes om zo in de hand mee te kunnen nemen . Hij ging rechtstreeks naar dat punt , dus persoonlijke drank afgeven op zondag is niet mogelijk ! Maar Kris Rogge heeft al gereageert , en wil wel ergens gaan staan , maar zoekt nog gezeldschap . Geef haar of mij eventueel een seintje! Als de plaatsen zijn met de metro te bereiken . Zo doen vele supprters dat om hun loper meerdere malen aan te moedigen . Dus eigelijk zal je zeker niet alleen zijn !! Ne'n dikke kus van mij als beloning ( indien het toch een vrouw is ) staat ertegen over . Da's toch de moeite he !! :-)

Reageren he !! Het is maar 1 week meer om iets deftigs af te spreken !!

13:17 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (6) |  Facebook

Commentaren

Het komt dichterbij! Je zal in topvorm zijn tegen 5 april, zeker weten!!
Grt

Gepost door: Wendy | 27-03-09

Je bent er zeker klaar voor om je marathon tot een goed eind te brengen,je trainingen verliepen toch bijna altijd probleemloos.

Gepost door: anita | 27-03-09

bedankt é merci voor je brichtje op ons blogske!
De trainingen gaan voorlopig nog altijd uitstekend!
Dankzij mijn ventje hé.

Hij heeft blijkbaar veel van jou geleerd me dunkt.

Grtz Fie

Gepost door: sofie | 27-03-09

succes in Rotterdam Nu voor het eerst op je site geweest en het is een heel leuke site om te lezen!! Je bent goed bezig, voor jezelf en ook als coach voor diverse anderen.
Veel succes in Rotterdam.
gr, Ruud

Gepost door: ruud | 27-03-09

West-vleteren! Mario,

Westvleteren is een godendrank! In de week voor de marathon drink ik er af en toe ene. Het is mss bijgeloof, maar tis goei poeier!

Gepost door: Francis | 27-03-09

@ Francis Ik ben ook bijgelovig , maar ik geloof nu dat gij me ferm zit uit te lachen ! Dat het godendrank is , zal zeker zo zijn ! :-)

Gepost door: coach mario | 28-03-09

De commentaren zijn gesloten.