06-04-09

Ik weet niet wat , en hoe te schrijven .

Nu iets schrijven zou een ongelooflijk slecht verslag zijn . Maar dat was de marathon ook ! Alles was aanwezig om een schitterende tijd  te lopen . Alleen mijn benen weigerde dienst . Tot km 34 ging alles redelijk vlot . Een inorme pijnscheut in mijn billen , zorgde ervoor dat ik al strompelend verder moest . Amper 6 min/km haalde ik nog met wandelpauzes erbij nog .

Morgen een volledig verslag . Mijn verschrikkelende tijd was 3. 17 u   .

Peggy een pr . op de 10 km .

meer morgen !! ik moet nu gaan werken !!

00:49 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (10) |  Facebook

Commentaren

De pijn was af te lezen op je gezicht Mario! Toch doorgebeten en over de finish gegaan! Chapeau!!

Gepost door: Homer | 06-04-09

Het gaat niet altijd van een leien dakje. Het juiste karakter getoond.

Gepost door: Tiny | 06-04-09

Ik heb hier echt ongelofelijk zitten duimen, ik vind het heel jammer voor jou want ik weet hoe graag je die pr had gelopen en je hebt er zo voor getraind. Maar dat is de marathon hé, zo onvoorspelbaar.¨Proficiat voor Peggy!

Gepost door: Wendy | 06-04-09

Rust nu maar even uit, en laat die spiertjes herstellen, ondanks de pijn toch nog 6 min/km halen is niet slecht. Je hebt het toch weer gedaan.
Proficiat voor Peggy !!!

Gepost door: Edith | 06-04-09

toch nog een zeer knappe tijd eruit gehaald, de marathon liet zijn scherpe kantjes weer zien, maar je hebt het toch maar gehaald Mario! Proficiat!

Gepost door: Ruthje | 06-04-09

volgende keer beter! Ik zag het op 500 m van de meet dat je 't moeilijk had. Toch chapeau dat je hebt doorgebeten en verder bent gegaan. Dikke proficiat aan Peggy en nogmaals bedankt voor je hulp bij Vincent's eerste marathon. Zonder jouw schema's had hij nooit zo'n mooie tijd gehaald :-)

Gepost door: Chris | 06-04-09

Mario, als je bekijkt dat je naar 6 per uur ging en dan nog zo'ne tijd kan neerzetten... Knap! En ook knap dat je puur op karakter doorging tot het einde. Maar dat je karakter hebt, dat wisten we allemaal al. Het mooie aan de marathon, zo onvoorspelbaar hé. Hopelijk geen blessure. En voor die verschrikkelijke tijd van jou ... daar teken ik meteen voor hoor. Maar ik snap je punt wel, een revanche'ke een van de komende jaren dus!

Gepost door: Steve | 06-04-09

Na een vlekkeloze voorbereiding is het balen als je dan je doelstelling niet haalt. Eventjes alles laten bezinken nu en de spierkes laten rusten.

Gepost door: Spencerwoman | 06-04-09

oooo das echt jammer!!! ik weet een beetje hoe het voelt (brussel vorig jaar) echt balen...

Gepost door: Jess | 06-04-09

Velen zouden direct willen tekenen voor zo'n tijd, dus er is geen enkele reden om hem kleintjes op je blog te vermelden. Hij mag er in koeien van letters op staan! Maar ik begrijp je teleurstelling wel. Je resultaat is niet wat je gehoopt had en waar je voor getraind hebt. Maar bekijk het van de positieve kant: je hebt nog altijd een PR dat gebroken kan worden!
Hopelijk heb je nu geen blessure, hé!

Gepost door: Sandy | 06-04-09

De commentaren zijn gesloten.