11-04-09

Wat zijn de plannen nu ?

Mijn éérste plan bestaat eruit om straks met ons Peggy voor de éérste maal na de marathon terug te gaan lopen . Het is één dagje vroeger dan ik van éérst van  plan was . Maar als het vrouwke het zo lief vraagd , dan maken die 12 uren verschil het ook niet meer zeker . Het zal waarschijnlijk een 10 km aan een rustig tempo zijn . Dus genieten hoop ik ! :-)

De planning die daarop volgd zal een beetje afhangen van de pijntjes , eventuele blessure's waar ik toch een beetje mee in het hoofd zit . Ik voel momenteel niks , maar dat kan na 100 m lopen al anders zijn . Maar laat ons zeggen dat alles possitief is , dan zal ik peggy volgende week hazen in Lommel op de brandweer jogging waar ze de 14 km gaat aanpakken . Zelf heb ik daar een jaar of 4 geleden de vierde plaats behaald .

Voor de rest zullen er een paar kleine wedstrijden gepland worden alla minuut :-) . Maar de voorkeuren gaan naar Zammel op 7 juni waar er een snelle 6 km gelopen zal worden . En ook dwars door Geel op 27 juni waar ik een snelle 10 km probeer te forceren . Of het daar wel zal lukken weet ik niet , want het is de éérste maal dat deze georganiseerd wordt , en Bob Verbeek heeft er zijn schouders onder gestoken . Dus hier zal weer zeer veel volk zijn ! Maar we zien wel .

Voor deze twee vernoemde wedstrijden zal er nog wel ergens ééntje tussen vallen , maar dat moet ik nog ééns goed bekijken . Ook de dodentocht mag stilletjes aan naar voren geschoven worden in het koppeke . Niet dat ik daar heel veel voor ga trainen . Wat lange duurlopen onder de vakantie en 2 x  een lange wandeling van 20 en 30 km . Voor de rest hoop ik voldoende karakter mee te hebben die dag , zo ong. dezelfde dosis als nu laatst in Rotterdam . Een pr op het vlak van karakter heb ik daar zeker behaald . Nog nooit liep ik met zoveel pijn !

Maar we zijn een zeer belangrijk stuk overgeslagen , waar ik nog het meest van al naar uitkijk . En dat is de vakantie . Dit jaar gaan we terug naar Spanje , in Playa d'aro . Hier zijn we een 4 jaar geleden ook geweest en tegen onze gewoonte in , kiezen we deze keer voor dezelfde bestemming . Het hotel dat we daar hadden was perfect voor ons . Niet dat wij daar veel zijn hoor . Elke dag een plonske in het zwembad is er zeker bij , maar hele dagen er vertoeven is niks voor ons . Ook zal mijn schoonzus met haar gezin mee gaan . Ook de éérste keer dat wij zoiets doen . Ja al wel ééns een weekeindje met hen , en dat beviel ons beiden . Er zijn al wel goede afspraken gemaakt . Iedereen doet zijn ding door de dag , dus niet hele dagen samen hokken , maar s'avonds samen gaan eten , en terrasjes doen tot in de late uurtjes .....daar kijken we naar uit ! En pinten pakken !! :-) De kinderen kijken hier ook naar uit . Emely is 6 jaar , en ons Femke 7 jaar , bijna 8 , dus dat kan niet beter om samen te spelen . Ons Sanne wil over spelen niks meer horen :-) Dat zal meer naar jongens kijken zijn of  hen naar haar laten kijken . :-) 

Ook is de datum voor de volgende weblogtraining al vast gelegd  op 6 september  . Het vertrek en douchen is nog altijd dezelfde lokatie , het  Zilvermeer te MOl . Ik ga dit jaar proberen voor iets verrassend nieuws te zorgen , en dat is namelijk vergezeld worden met een heufkar  ( dus paard en kar ) Hier kunnen de lopers enof kinderen die niet meelopen  of een kortere  afstand verkiezen , dus mee rijden tot een bepaald punt vanwaar ze  dan meelopen  . of omgekeerd , daar opstappen omdat het te ver is anders  . Ook zal die heufkar onze drankvoorraad meenemen . Dus een mobiele drankpost  ! :-)  Maar hiervoor heb ik wel een aantal geintereseerden voor nodig , anders heeft die kar ook geen zin . De bedoeling is om 1 grote ronde te doen  , dus ons terein vergroten  en zo toch dat iedereen mee kan . Dus de mensen voor de kortere afstanden . Ook kinderen hoeven zo niet thuis te blijven  . Er kunnen 17 - 18 volwassenen op of een 22 kinderen  . Moest  het zo een succes zijn , dan kan er altijd nog zo geregeld worden dat sommigen de éérste helft mee rijden en andere de tweede helft  . Ik heb hier een optie op genomen tot 1 juni  , dan moet ik beslissen wat het gaat worden . Dus bloggertjes , laat me uw interessen blijken  en eventueel je definitieve bevestiging  . De huikar vertrekt wel  een 45 min voor wij vertrekken  aan het zilvermeer .  Om iedereen op een deftig uur terplaatsen te krijgen  zou ik zeggen om  9.45 u vertrekken met lopen  en om 9 u vertrekt de heufkar . Dit omdat zo'n paard maar 5 km/u haald  , dus wij zijn ruim sneller  !! :-)  Dus  de minder lange afstand lopers en kinderen  , laat u horen  !!  Op de heufkar is ook muziek aanwezig  en eventueel wat uitleg over de plaatsen waar je passeerd .

Ik denk dat ik het belangrijkste van mijn planning wel verteld heb . Of ....bijna vergeten . De marathon van Visé zal ik voor 90% zeker ook deelnemen ! Gewoon deelnemen :-) !!!

12:59 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (12) |  Facebook

Commentaren

Dat zijn mooie plannen...reisje naar Spanje...een ontspannen marathon en een weblogtraining organiseren...

Gepost door: natalie | 11-04-09

Ik zal er zijn de 6de september en ook op je geplande wedstrijden (enkel visé niet ;-)). Of de kindjes mee gaan dat moet ik nog even bekijken, ik zit met ne voetballer in huis hé, dus die gaat er zeker niet bij zijn. Veel plezier straks met Peggy!

Gepost door: Wendy | 11-04-09

plannen genoeg leuke plannen in het vooruitzicht! leuk

Gepost door: Ronald | 11-04-09

Ik zei het op facebook al. Ik wil erbij zijn. En het is iets minder ver dan Oostende.

Gepost door: Tiny | 11-04-09

Dwars door Geel Hey Mario, vooraleerst nog proficiat met uw marathon, als ge niet naar de club komt dan doe ik het maar via deze weg. Maar wat ik kwijt wil is het volgende. Misschien moest ge maar eens iets op poten zetten om de prijsstijgingen van de loopwedstrijden aan de grote ( internet)klok te hangen. Ik zie dat ge zinnes zijt om in Geel te lopen, wel weet dan dat de voorinschrijving al 11 euro bedraagd, en dat om door Geel te lopen?? De Abdijenjogging is ook opgeslagen. Als Bobke zo verder doet ga ik mij een andere hobby zoeken want dan wordt het onbetaalbaar om iedere week een joggingske te lopen! Allee, tot op de training.

Gepost door: Rudi | 11-04-09

Mol en Geel 6 September, ik schrijf de datum alvast in mijn agenda. Btw, wat Rudi hier schrijft ivm Geel klopt helemaal. De kin Bonheiden heeft deze wedstrijd in haar criterium staan maar is aan het overwegen om deze te schrappen omwille van de hoge inschrijvingsprijs.

Gepost door: Gert | 12-04-09

Spanje Oh ja, in welk hotel ga je logeren? Wij zijn 2 zomers terug in Lloret geweest.

Gepost door: Gert | 12-04-09

fout in tekst hieronder Moest natuurlijk zijn: de atletiekclub van Bonheiden.

Gepost door: Gert | 12-04-09

Mol staat in de agenda ... deze keer mag er niks tussen komen denk dat we afreizen samen met Anita en Bart ...Vrolijk Pasen !!

Gepost door: Katrien | 12-04-09

ZALIGE PASEN COACH Mooie plannen !

Gepost door: Dirk De Groofd | 12-04-09

Visé hi hi coachke...een week geleden lees ik nog :"nooit mee" en nu al een nieuwe op de planning.....goe bezig jong...
Da hoor ik liever of "nooit meer".
Succes
Wedstrijd "ertussen"...13juni....Dwars door beveren aan mijn voordeur.

cisse en fie

cisse en fie

Gepost door: Cisse en Fie | 13-04-09

aaa da klinkt goed se; gewoon meedoen met die marathon ;-)
over de weblogtraining kan ik het echt nog niet zeggen; misschien ben ik 6 september op verlof, misschien niet. als k niet op verlof ben kan ik wel komen; we'll see!!

Gepost door: Jess | 13-04-09

De commentaren zijn gesloten.