13-04-09

Een dagje Bokrijk !

Aller éérst wil ik iedereen een zalig pasen wensen ! Maar wat bedoel ik nu eigenlijk ? Weet eigenlijk iemand dat nu nog , wat ze mekaar toe wensen ? Allesinds van mijn kant niks slechts , maar dat zou ik iedereen elke dag iets goed kunnen toe wensen . Maar waarom nu met pasen  ? Dat de paashaas veel eitjes brengt ? Voor ons Femke is dit al zeker een grote wens die uitgekomen is . :-) Dat er 2000 jaar geleden grootse dingen zouden gebeurt zijn , is iets wat ze ons op de schoolbanken doen geloven hebben . Maar wat wensen we dan anderen toe ? Waar komen die plotse wensen vandaan ? Misschien weten jullie het , maar ik ga er mijn hoofd niet over breken . Nu ik wens julie allen elke dag iets moois toe of het allerbeste ! 

Een extra dagje verlof is nogaltijd het gevolg van deze grootse gebeurtenissen , waar onze bazen nu nog altijd de dupe van zijn en wij ferm van proffiteren . Dus dat laatste heb ik dan ook letterlijk gedaan , en ik ben dan met de kinderen een dagje naar Bokrijk geweest . Nu wilde het net lukken dat de nichtjes ook dezelfde beslissing hadden genomen  en werd het dubbel zo plezant . Ieder jaar is het met pasen ook in bokrijk paaseieren rapen , met de nodige toneel stukjes erbij . Echt schitterend ! Er is dan altijd wel iets meer volk , maar zeker geen overrompeling . Laat ons zeggen , een gezellige drukte  . Samen met de schoonzus en broer wat langs de huisjes kuieren , goede gesprekken en vooruitzichten maken naar onze vakantie samen . De link hieronder zal laten blijken dat het een schitterende dag was . Enige grote afwezigen was mijn schatje , die dit jaar moest werken . Volgend jaar mag ze weer mee . :-)  hier klikken  voor de foto's .

Nadat we ons peggy gaan halen zijn , werden we verwacht bij mijn ouders voor een klein paasfeestje . Zeer plezant voor iedereen . De avond werd thuis afgesloten met een leuke film en een zeer lekkere west-vleteren !

naamloosnaamloos.

Bedankt aan Francis die met liet kennis maken met het beste bier ter wereld ! Het was echt lekker , maar als ik de keuze moest maken tussen een kriekske en een west-vleteren ......Het kriekske heeft mijn voorkeur ! Maar op schaal van 1 - 10 van mijn pers. keuze staat deze op 3 genoteerd ! Nogmaals bedankt Francis  hij heeft echt gesmaakt !!

Ik heb al een klein toerke gelopen samen met ons peggy . De benen zaten prima . Maar onder de hiel voel ik een druk .....een onbekent iets voor mij . Veel last heb ik er niet van , maar ga het toch een beetje in het oog moeten houden .


En dan zou ik toch even op een reactie van een clubgenoot , Rudy willen reageren !

Hij poste dit :

Dwars door Geel
Hey Mario, vooraleerst nog proficiat met uw marathon, als ge niet naar de club komt dan doe ik het maar via deze weg. Maar wat ik kwijt wil is het volgende. Misschien moest ge maar eens iets op poten zetten om de prijsstijgingen van de loopwedstrijden aan de grote ( internet)klok te hangen. Ik zie dat ge zinnes zijt om in Geel te lopen, wel weet dan dat de voorinschrijving al 11 euro bedraagd, en dat om door Geel te lopen?? De Abdijenjogging is ook opgeslagen. Als Bobke zo verder doet ga ik mij een andere hobby zoeken want dan wordt het onbetaalbaar om iedere week een joggingske te lopen! Allee, tot op de training.

Ik vind deze reactie gedeeltelijk terecht ! Het begint soms wel op te lopen ! Maar ik vind dat je alles veel ruimer moet bekijken ! Bobke is zeker niet mijn vriend of zeker niet mijn favoriete organisator , integendeel zelfs ! Maar !! Er zijn over ons hele kleine landje een paar zeer grote evenementen van joggings , waar we naar eigen zeggen het een belevenis is om aan deel te nemen . Veel volk , ambiance , en toeschouwers .......allee , iets waar wij voor naar Brugge , Antwerpen , Brussel .....zouden rijden ! Met de club er een bus enzo voor inleggen die weer een stuk uit de clubkas knabbeld . Dit kost ons dan ook geld + verplaatsing . Maar nu dat er iets op poten gezet wordt in onze achtertuin , vallen we over 11 euro ? De 10 mijl in Antwerpen dit jaar kost ons veel meer + zijn we er een hele dag mee weg ! Nog een ander lostaand ellement , is dat zoiets onze streek op de kaart zet , wat rechtreeks een goed effect heeft op het toerisme in deze streek . De echte reden waarom de club hiervoor niet instemd , is dat de datum gelijk vald , met onze jaarlijkse jogging , de centrum loop . Waardoor wij genoodzaakt zijn geweest om de datum te verzetten . Gaat dit slechter zijn ? Waarom ? Ik kom zeker naar de centrumloop in Mol , waar je hier alle info over vindt . Ook zou ik zeggen aan de bloggers , laat deze aanpassing een succes zijn , en kom afgezakt naar Mol . Naar gewoonte hebben wij een zeer uitgebreide prijzentafel , zodat bijna iedereen prijs heeft ! Ik versier zeker een groeps inschrijving , dus nog lagere prijzen !

Geef mij voor een inschrijving een seintje ! 

11:10 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (8) |  Facebook

Commentaren

Aan de foto's te zien was het een heel geslaagd dagje! Peggy heeft ocharme wat moeten missen! Ik wil zeker wel mee doen aan de 10km in Mol maar ik weet niet of dat in het marathonschema past,dat beslis jij hé ;-). Prettig weekenddagje nog!!

Gepost door: Wendy | 13-04-09

Uitgerust! Voor het eerst dat ik u zie zonder de loopkledij aan.
Maar aan uw gezicht is het duidelijk af te lezen dat je zit te genieten.
Een echte levensgenieter, met een biertje in de hand.
Zou zeggen nog veel plezier gewenst.

Gepost door: Fred | 13-04-09

leuk Pasen was precies wel leuk bij jullie :-) Hoeveel paastaarten heb je eigenlijk moeten bakken? Pas op met die druk onder de hiel... zo is mijn plantair fascitis begonnen. Kan helpen om een bevroren flesje water onder je hiel heen en weer te rollen.

Gepost door: Julie | 13-04-09

marathon Hallo Mario

Op 26 april loop ik de marathon van Antwerpen en ik zou graag nog eens de 3 uur grens benaderen .Zou het verstandig zijn als ik op 18 april de 50 km loop in Gistel aan een tempo dat ik binnenkom in 4 uur (12,5 gemiddeld) ?

groetjes

Johanbeton

Gepost door: Johanbeton | 13-04-09

Een Gouden Carolus is de max van de Belgische bieren.Als ik eens de kans krijg om eens een bloggersstraining in onze streek te organiseren, ik ken hier genoeg leuke parcoursen, zullen we zo eens een flesje kraken.

Gepost door: Gert | 13-04-09

Inderdaad een geslaagde dag in Bokrijk.

Gepost door: Edith | 13-04-09

klinkt tof!

Gepost door: Jess | 14-04-09

Mmmm... Je hebt m zo'n mooie kraag kado gegeven! Ik had hem graag zelf leeggedronken. Nu, ik ben trappistenliefhebber maar een kriekske van 't vat van Lindemans kan mij ook wel beroeren!
Inderdaad een paar schitterende foto's!
En voor de liefhebbers: "Deze maand kan je 8° en blonde van Westvleteren bestellen!"

Gepost door: Francis | 16-04-09

De commentaren zijn gesloten.