15-04-09

We trainen terug !

Gisteren hebben Peggy en ik samen in de namidddag genoten van een duurloopke van 10 km tegen 6.30 min/km . Het weer was schitterend . We zijn dan ook bij mijn ouders vertrokken , dus Mol-sluis . Dan hebben we naar de Miramar gelopen . Dat is de éérste zandput die in mol gegraven werd . Het is dus ook de enige - put waar men rond heeft mogen bouwen . 30 jaar geleden kon daar een gewone werkman geen grond kopen . Ofwel te duur , of de status " werkman " oogde niet goed genoeg om je hier te vestigen . Nu 30 jaar later is dit een zeer mooie plaats geworden met zeer mooie huizen , die voor sommigen gewoon hun buitenverblijf(je) is . Wonen aan een meer waar alle watersporten zijn toegelaten , en ook iedereen een bootje heeft , geen of bijna geen verkeer is ....dat is toch de droom voor iedereen . Nu daar zijn we dan gisteren ééns gaan watertanden . We hebben dan ook heel het meer rondgelopen , wat ong. een 6 km is .

De druk onder mijn voet is zeker nog aanwezig . Maar bij het lopen heb ik er niks last van . Het is zelfs zo dat de loopschoen de enige schoen is waar ik dat niet voel , die druk . Dus lopen maar !! :-) 

S'avonds was het training op de club . 8 x 1000 m tegen 4.15 min/km met 200 m rust tussen . Daar ben ik ook naar toe geweest . Er werd ook tijdens de training een fotograaf verwacht om de hele club vast te leggen . Er zijn dus plannen om een zeer grote spandoek te maken die dan aan de bus of langs het parcour te hangen tijdens marathons . Maar daar hadden zo toch een paar knappe gasten voor nodig , dus werd ik speciaal via mail verwittigd om zeker aanwezig te zijn Tong uitsteken. Op de club waren ze natuurlijk ook al op de hoogte van mijn marathon prestatie , en als het goed moest geweest zijn dan ging je zeer fier naar de club . Maar nu ....altijd afwachten van die commentaeren .  Wat is er al achter mijn gat geroddeld ? Maar het was een possitief terug zien . Niks negatief ......

Vandaag ga ik een rustig toerke lopen met elke km een 3 x 20/40 versnellen .  Maar nu eerst de ramen sappen Wenkbrouw ophalen .  

   

11:38 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (7) |  Facebook

Commentaren

Succes met het sappen he En, ja daar in Mol is het eigenlijk heel schoon wonen. Ben daar zondag ook nog geweest ... Zalig om te wandelen ...

Gepost door: Dirk De Groof | 15-04-09

Inderdaad een mooie streek daar...die 1000m's gingen vlotjes hé.

Gepost door: natalie | 15-04-09

simpel ... ... je weet wat je te doen staat: met die loopschoenen de bakkerij in!

Gepost door: geert | 15-04-09

Mario....
Ben benieuwd of de foto ook op de blog wordt geplaatst.
Ik zie wel dat je weer goed bezig bent geweest.
Eerst de nodige kilometers gemaakt met uw vrouw.
En ook weer op de club geweest voor de training.
We blijven het volgen...veel succes!

Gepost door: Fred | 15-04-09

Wij wonen hier goed hé! Ben eens benieuwd naar die foto! Grt

Gepost door: Wendy | 16-04-09

BEDANKT MARIO, BEDANKT VOOR DE SNELLE INTERVENTIE EN GOEDE RAAD !!!! Daar drinken we weer op he !

Gepost door: Dirk De Groof | 16-04-09

't Is daar inderdaad een heel mooie streek vind ik. Weer goed aan het trainen zie ik.

Gepost door: Yves | 17-04-09

De commentaren zijn gesloten.