17-04-09

Een jarige in huis !

14 jaar geleden was ik nog maar een half uurtje bij de bakker bezig of de telefoon ging. Ge moet dadelijk naar huis komen want mijn water is gebroken . Ikke mij gelijk ne zot terug omkleden en dan richting Oud - Turnhout . Want daar woonden wij in onze éérste huwelijksjaren . Met veel te hoge snelheid , ong 140 - 150 op een gewone weg , midden in de nacht reed ik naar huis . Hela mannekes , ik moest daar bij zijn he ! :-) Die gaat er niet uitvallen terwijl ik op mijn gemakske naar huis rijd hoor . :-)  Ne bezorgde , toen nog toekomstige papa , moest mijn Bolleke van een vrouw :-) in de wagen krijgen . Ik dacht dat gaat niet zo simpel zijn , maar zo erg leek dat allemaal niet te zijn . Ons Peggy wandelde rustig naar de auto , precies of ze dit al vele malen gedaan had . Tejeu ..als ik daar aan terug denk , het is toch een sterk iemand , zonder al te veel complimenten te verkopen .

Nu 14 jaar later zitten wij hier al met ne tiener die zijn éérste pyjama fuif gaat geven hier thuis . Met 4 zullen ze zijn die hier straks gaan fuifen boven . De matrassen zijn al gereed gemaakt , ijskastje gevuld met drank . Cola he !! De taart is gemaakt .......Het feest kan beginnen . Ze is nu best al wat zenuwachtig . Morgenvroeg verwen ik ze met croisants en koeken  .

Het trainen gaat ook vlotjes . Gisteren naar de club geweest en een 17 km tegen 5.30 min/km gelopen . Het Vossenpad was een nieuw parcourke voor mij . Wel heel veel stukken die ik al gedaan had , maar toch ook wel nieuwe paadjes ontdenkt . Zo liepen we ook voorbij de woning van Tommeke Boonen . Hij lag niet aan zijne vijver . :-)

Zondag gaat ons Peggy en een paar vriendinnen in Lommel lopen op de brandweer jogging . Daar ga ik ze hazen op de 14 km . Het doel is om elke km onder de 6 min te lopen . Of dit gaat lukken .........Tuurlijk !

De laatste tijd ben ik minder op de blogjes geweest . Allee lezen doe ik ze wel , of toch diegene die ik anders volg , maar reageren neemt nu net iets te veel tijd in beslag . Mijn mailboxke zit weer goed gevuld met schema's , daar ben ik ook dagelijks even mee bezig . Sommigen zullen dat al wel gemerkt hebben ! :-) Ook mails beantwoorden is dagelijkse kost . Er zijn er volgende week nog 11 mensen die een marathon of de 10 mijl gaan lopen in Antwerpen en in Bonn . Ook aan de loopgroep van Hasselt , die begonnen zijn over 2 jaar als star2runner met ong. 16 mensen , en nu toch nog met 9 overblijven , die gaan de 10 mijl van antwerpen ook lopen . Gewoon uitlopen ! Deze mensen lopen echt voor de fun en streven geen tijden na . Nu al 16 km kunnen lopen is het onverwachte voor hen . Met die mensen erbij zijn het dan toch een 20 lopers die volgende week hun ding gaan doen . Ik wens hen allen heel veel succes en bedankt voor de toffe mailtjes ! Die doen me echt plezier ! En dat bakske kriek ......drinken we in Hasselt wel eens leeg met z'n allen ! :-)

 

13:36 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (11) |  Facebook

Commentaren

Proficiat met jullie tiener!!

Gepost door: Tiny | 17-04-09

Heel herkenbaar, wij vrouwen blijven altid "cool", ik ben zelfs nog te voet naar het moederhuis gesjokked ;-). Er zal daar wat afgegiecheld worden deze avond, veel plezier!!

Gepost door: Wendy | 17-04-09

Drukte! Beste Mario,
Kan het begrijpen dat je even minder tijd hebt.
Als je alle schema's moet maken voor alle lopers,
heb je nagenoeg geen tijd om ook een reactie achter te laten.
Maar ik zie dat je weer goed bezig bent met trainen.
We zullen je uiteraard blijven volgen op de blog.
En misschien komen we elkander tegen bij de Leie marathon.
Alvast een prettig weekeinde toegewenst!

Gepost door: Fred | 17-04-09

dikke proficiat aan de jarige! en jullie zullen niet veel kunnen slapen met al dat gegiechel daarboven ;-)

Gepost door: Ruthje | 17-04-09

Proficiat aan de jarige. Laat ze er maar eens goed van genieten. Misschien goed dat je zelf moet werken, want met zo'n bende in huis doe je amper een oog dicht.

Gepost door: Edith | 17-04-09

bedankt Beste coach ,
bedankt voor ons altijd te blijven steunen .
We zullen in Antwerpen met z'n allen slagen .

Gepost door: Els Verdonck | 18-04-09

graag gedaan hoor Els .....iemand van de loopgroep Hasselt ?
Nog maals veel succes !!

Gepost door: coach mario | 18-04-09

JE WORDT OUDER PAPA ... Ja jongen, ik ken dat hoor ! Ons Sofie is in februari ook 14 geworden (ge hebt ze gezien in Westerlo, tijdens de Siversterrun)... Ze worden groter, en wij ouder ... Maar we kunnen nog goed mee he !!! Mario, de eerste lange versnellingen waren zeer zwaar, maar ik heb ze goed verteerd ! Momenteel kan ik wel niet sneller hoor ... Merci voor de tips en de schema's he .... En succes "morgenvroeg", met al dat vrouwengeweld in huis ...

Gepost door: Dirk De Groof | 18-04-09

tieners ... zolang het bij dit soort fuiven blijft valt 't nog mee :-)
Ik zou je willen feliciteren met de geboorte van je eerste dochter, maar zo 14 jaar na datum klint da nogal onnozel hé ... wenst ze dan maar ne gelukkige verjaardag in de plaats ;-)

Gepost door: geert | 19-04-09

drukdrukdruk! dikke proficiat aan je dochter ! en geniet nog zolang je kunt, voor je 't weet is ze 18 en strekt ze haar vleugels nog wat verder uit ;-)

Gepost door: Chris | 19-04-09

Wens haar een gelukkige verjaardag van mij ;)
Groetjes Layla

Gepost door: Layla | 19-04-09

De commentaren zijn gesloten.