19-04-09

supper dag !!

Het feestje ( zie vorige blogje ) van ons Sanne is lichtjes wat uit de hand gelopen . :-) Allee het is te zeggen .......Er was afgesproken dat ze om 1 u snachts alles stil zouden maken zodat slapen voor iedereen mogelijk was . Ik was niet thuis , en ons Peggy heeft lichtjes een oogje dicht geknepen zodat het 2.30 u was toen ze het welletjes vond . Dadelijk was het stil en kon iedereen slapen . Maar toen ik thuis kwam rond 7 u merkte ik al beweging op de zolderkamer . Waarschijnlijk een toilet bezoekje , dus geen zorgen . Tegen 9 u bracht ik het ontbijd naar boven . Lekker geslapen vroeg ik ? Ja ja zeiden ze al giechelend . Nadat iedereen naar huis was , gingen wij nog wat wandelen en een terrasje doen . De verhalen van het feestje kwamen boven . Een griezelfilm was de hoofd act . :-) Maar dat ze het nachtje door gedaan hadden ..........dus niet geslapen , tja wat doet ge daar mee ? Ik zei , ik ga vandaag nog lachen . Seffens vertrekken wij naar het familie feest , waar gij ook bij bent , en dat kan laat worden . Ik kan daar tegen , was het stoere antwoord . Maar s'avonds , nog voor we er waren lag ze al te slapen in de auto .  Om het wat in te korten . de hele avonds zat ze daar te gapen als ne zombie . Lachen deed ze er niet mee , maar ik wel ! Maar het was toch de moeite geweest , zei ze me !

Vandaag was het een supper dag op loop gebied . Niet zo zeer voor mij . Maar voor ons Peggy en haar loopmaatje Greet . Ik ga de details over laten aan haar om neer te schrijven op haar blogje . Dus hier klikken . Aangezien haar snelheid van typen een stuk trager ligd , dan het tempo dat ze vandaag liep , zal het nog wel even duren .

Ik had hen beiden gehaasd en ga alleen zeggen dat ze 2 pr's gelopen heeft . Ik kreeg onderweg verwensingen , van liefde was geen spraken . Maar dat werd dubbel goed gemaakt bij de aankomst . Ze was blij , ikke fier , Greet dubbel tevrede , iedereen prijs , mooi weer , ......En de avond afgesloten met een goed terrasje in het centrum van Lommel ( tuincafé ) . En nu haar blogje lezen ! ong. 1 uurtje schat ik vanaf nu 20.08 u Knipogen 

20:09 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (10) |  Facebook

Commentaren

U vrouwen zo plagen! ;)

Gepost door: Gert | 19-04-09

haahaa ! ik moet lachen als ik jou verslag lees , super Haas M ! proficiat aan de dammetjes

Gepost door: Katrien | 19-04-09

grappig Grappig, dat verhaal van Sanne... hoe waren we zelf toen we jong waren? Proficiat met uw haaswerk, ben al eens gaan piepen op Peggy haar blog, maar nog geen beweging...

Gepost door: Julie | 19-04-09

feestje Ja zo gaat dat met die jeugd ..
Proficiat met uw haaswerk. Peggy heeft het super gedaan.

Gepost door: Edith | 20-04-09

schoon ... Liefde is ... tijdens een loopwedstrijd voor barbaar uitgescholden worden ;-)

Gepost door: geert | 20-04-09

Superhaas!! Ik ga direct eens zien bij Peggy zi, ben nogal nieuwsgierig! Als ik daastraks een beetje vreemd overkwam, ik zit aan de sinutab en word daar altijd zo high van hé, maar de valling is aan de beterhand en morgen stop ik ermee zodat we zondag helemaal fris zijn ;-).
Groetjes

Gepost door: Wendy | 20-04-09

Die verhalen kennen we hahaha !
Zalig toch als ge zo jong zijt , en onze pa is er niet ;-)
Enne Proficiat met uw vrouwke haar pr !!
gr

Gepost door: Jetty | 20-04-09

Gefeliciteerd met dochter lief en de verhalen zijn erg herkenbaar bij onze dochter, achteraf altijd wel leuk!.
Groet Rinus.

Gepost door: Rinus | 20-04-09

Wat heb ik je gezegd !!! Typisch tienerdochters he !!!! Proficiat voor het hazen he ! Tot zondag ???

Gepost door: Dirk De Groof | 21-04-09

Tja die jonge gasten kunnen alles aan denken ze :) . Maar als plezant is dan is alles snel vergeten.

Gepost door: Yves | 21-04-09

De commentaren zijn gesloten.