21-04-09

Visé gaat niet door !!

Gisteren was het weer de éérste schooldag na 14 dagen vakantie . De laatste sprint naar de grote vakantie  . Ons Femke had een minder prettig berichtje bij voor mij , ...het is schoolfeest op 10 mei . Net waneer ik van plan was naar visé te gaan lopen . Efkes heb ik erover liggen praktiseren , maar het gezichtje van ons Femke begon te vertrekken , dus .........niet twijfelen . Ik kom naar het schoolfeest ! Er komen nog meer marathons dan schoolfeesten waar mijn dochter aan deel neemt .

Gisteren ook nog getraint in de namiddag , maar toen nog met het oog op de marathon ! Ons peggy was met de fiets meegereden . Om de beurt ééns hazen mag wel he ! :-) Het was een wisselloop van 22 km . Een vast toerke gekozen zodat ikde afstand wist , want ik was de garmin vergeten ! Ik was vertrokken aan de garage waar ik mijn auto afgelevert heb voor een smeerbeurd . Dus geen afstanden om te wisselen , dan maar op de oude manier en 5 min traag gevolgd met 5 min snel aan hartslag 155 . Het tempo zou dan ong. 4.45 min/km moeten zijn . Het was echt genieten , goede gesprekken onderweg .....meer moet dat niet zijn !

Vandaag werd de traning dan dadelijk ingekort . 20 km tegen 5.30 min/km werden ingekort naar 14 km tegen 5.10 - 5.15 min/km . Dit heb ik samen met Steffan gedaan . Vertrokken aan de club , maar toch maar met ons tweetjes . Wij genieten daar echt van .

Morgen zal ik me op de piste weer gaan afbeulen . Het snellere werk gaat weer beginnen . Ik ga deze week juist ééns bekijken welke wedstrijd ik het eerste weer ga lopen . Waarschijnlijk ergens een 5 km . Kort en snel !! Voorstellen altijd welkom , maar niet te ver van mijn huisje he !!

Het aflopen van de tuincenta's is ook weer begonnen . Gisteren hebben wij er ook nog ééntje bezocht en ons laten verleiden soor de bloembakken te vervangen door zo van die in riet gevlochten langwerpige manden om tegen de muur te hangen . Nog even de ijsheiligen afwachten om de éénjarige plantjes buiten te hangen . Maar ééns ze hangen krijgen jullie de foto's zeker te zien . Het gazon heeft ook een flinke beurt gekregen . Helemaal ontmost , en dan weer bijgezaait . Het herstel ervan is goed bezig , met veel dank aan de weergoden van de afgelopen 10 dagen . Perfect zo !!

21:23 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (4) |  Facebook

Commentaren

Groot gelijk...marathons zijn er genoeg hé...

Gepost door: natalie | 22-04-09

Het schoolfeest wil ik ook voor geen geld missen, zo schattig altijd!

Gepost door: Wendy | 22-04-09

spijtig voor Visé ... en wanneer is Femke afgestudeerd?
ik had niet anders verwacht dat je, familieman pur sang zijnde, de juiste beslissing zou nemen!

Gepost door: geert | 22-04-09

Het gezin hé ... de hoeksteen van een goed sociaal en sportief leven . Als het thuis goed gaat dan zal het ook op sportief vlak bloeien .
Mens sana in corpore sano !
Geef er maar een ferme lap op , op die korte afstanden !

Gepost door: Kristien en ivan | 22-04-09

De commentaren zijn gesloten.