22-04-09

Wat gedaan vandaag ?

Na het werk ben ik thuis dadelijk aan de slag gegaan . Mijn buxsus haagjes scheren . En nog een paar bolletjes bijgeplant . Het gras maaien ..., allee een grote halve dag toch bezig geweest .

Dan was het weer tijd om te gaan trainen . Een training op de piste . We gaan dus weer wat aan de snelheid werken zoals ik gisteren vermelde . Eerst 2 km ingelopen . Dan op de piste 7 x ( 200 - 400 - 200 m tegen 22 sec/100 m met 1 min rust ) tussen de reeksen 3 min rust ! Een pittige training , maar ééntje waar ik me echt goed bij voel . Terwijl ik rondjes draaide , was en een voetbal matchke bezig . Amateurs , maar toch leuk om te zien .

Ook heb ik nog een schemake gemaakt voor Niko . Hij wil in Amsterdam dit jaar voor 2.45 u gaan . Zijn beste tijd is 2.51 u ! Zijn tijd is op 1 jaar verbeterd op de 10 km met 2 min. Zijn beste tijd is 36.22 min. Ik duizel van deze snelheden ! :-)

Ook wil ik nogmaals aanhalen , dat ik via de schema's weer het goede doel Make-A-Wish steun . De meesten die met een schema trainen hebben dit wel meegedeeld gekregen om eventueel een vrije gift te doen , rechtstreeks aan deze organisatie , met de vermelding " MARATHONMANNEKE " . Zo herkent de organisatie mijn inzet , en kunnen ze een optelling maken wat de opbrengst is via mij . De stortingen kunnen gebeuren op het rechtstreekse  rekeningnummer van Make-A-Wish   409-3035101-15 .  Alvast bedankt !!

Bij twijfel aan mijn oprechtheid kan men alle inlichtingen bekomen op dit nummer 014/42.02.76

Alle info over de volgende weblogtraining is te lezen op onze blog ! !!

19:50 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (7) |  Facebook

Commentaren

Dat jij niet in je bed kruipt na zo'n nacht hard labeur, ik zou in slaap vallen waar ik sta ;-). Die Nico kan nogal een stukske lopen zeg!

Gepost door: Wendy | 22-04-09

Halve kapper ... ben je ook zo te horen , scheren , maaien ..knippen ! We kijken of we het weekend van 6 september er een uitstapje van kunnen maken . Je hoort nog van ons .

Gepost door: Kristien en ivan | 23-04-09

I 'll be there op 06.09.09 !!!!

Gepost door: Dirk De Groof | 23-04-09

Groene vingers! Ik wist niet dat je zulke groene vingers had!
Dat is het nadeel van het mooie weer.
Alles blijft groeien, als je goed luisterd kan je het horen.
Maar ik zie dat je weer goed bezig bent met de trainingen.
In ieder geval veel succes ermee.

Gepost door: Fred | 23-04-09

Tuin Ik voel me het best in de tuin als ik daar onderuit in een stoel kan zitten. Wat een supertijden van die Nico...

Gepost door: John | 23-04-09

Ja Mario,je bent een taaie,na een nachtje werken zou ik toch effkens in mijn bedje willen kruipen hoor.Alles verloopt prima zo te zien.

Gepost door: anita | 24-04-09

Groene vinger Mario is er soms iets wat jij niet kan ?? ;-)

Gepost door: Katrien | 25-04-09

De commentaren zijn gesloten.